בעיה במגבר JVC RX-5042
שלום לכולם
יש לי מערכת קולנוע ביתי DVD APEX 2400
המגבר הנ"ל ורמוקלים 5.1 של ADVENT
בחיבור קוקסיאלי
הבעיה שלי היא שהבסים נורא גבוהים ניסיתי את כל אופציות הסאונד LIVE HELL וכו.. ועדיין אין שיפור. מישהו אמר לי להגדיר שיש סאב למרות שאין לי. זה עזר ממש בטיפה. מה אני יכול לעשות??
תודה
דור
יש לי מערכת קולנוע ביתי DVD APEX 2400
המגבר הנ"ל ורמוקלים 5.1 של ADVENT
בחיבור קוקסיאלי
הבעיה שלי היא שהבסים נורא גבוהים ניסיתי את כל אופציות הסאונד LIVE HELL וכו.. ועדיין אין שיפור. מישהו אמר לי להגדיר שיש סאב למרות שאין לי. זה עזר ממש בטיפה. מה אני יכול לעשות??
תודה
דור
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- FIRE_WIRE
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3859
- נתן תודות: 420 פעמים
- קיבל תודות: 140 פעמים
לא צריך ללכת רחוק , היה כזה JVC ואחרי יומיים שדרגתי אותו בתוספת 900 ש"ח לדנון 1705 .אין צורך לציין ת'הבדלים ....RSil כתב:נישמע גיהנום בשידור חי, ישיר ובועט ישר לענבים.
עצה:החלף את הJVC לDENON 2105 או אפילו 2106 שיגיע בקרוב או לONKYO דגם 503 או 502....
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
וואי!
איך אתה מקפיץ אותו כמה רמות בבת אחתRSil כתב:נישמע גיהנום בשידור חי, ישיר ובועט ישר לענבים.
עצה:החלף את הJVC לDENON 2105 או אפילו 2106 שיגיע בקרוב או לONKYO דגם 503 או 502....
למה לא לעצור באמצע- אם דנון אז למשל אז 1705 או 1905 וכו'
Re: וואי!
חיים, אתה צודק. אבל אם כבר, אז בוא נשדרג.haim כתב:איך אתה מקפיץ אותו כמה רמות בבת אחתRSil כתב:נישמע גיהנום בשידור חי, ישיר ובועט ישר לענבים.
למה לא לעצור באמצע- אם דנון אז למשל אז 1705 או 1905 וכו'...
חברים יקרים, תרגיעו
חבר'ה, הבנאדם צריך קצת עזרה, למה לקטול אותו ככה?
בקשר להצעות שדרוג, זה דומה לבנאדם שיש לו בעיה בסובארו ובאים ואומרים לו 'כן בטח, שדרג לפרארי הכל יסתדר...'
בקשר להצעות שדרוג, זה דומה לבנאדם שיש לו בעיה בסובארו ובאים ואומרים לו 'כן בטח, שדרג לפרארי הכל יסתדר...'
Yamaha RX-V450
Pioneer DV-470
Wharfedale Diamond 9.5
Wharfedale Diamond CM
Omega 4mm cables
Pioneer DV-470
Wharfedale Diamond 9.5
Wharfedale Diamond CM
Omega 4mm cables
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
Re: חברים יקרים, תרגיעו
צודקofirrjd כתב:חבר'ה, הבנאדם צריך קצת עזרה, למה לקטול אותו ככה?
בקשר להצעות שדרוג, זה דומה לבנאדם שיש לו בעיה בסובארו ובאים ואומרים לו 'כן בטח, שדרג לפרארי הכל יסתדר...'...
RSil, זו לא הפעם הראשונה שהנושא הזה עולה. לתשומת ליבך.
dorh21,,
אני מניח שהתכוונת ל-HALL ולא ל-HELL כמובן
בכל מקרה עדיף שלא תשתמש במצבי הסראונד האלה כי הם באמת נשמעים זוועתיים אפילו ברסיברים טובים יותר מ-JVC שלך.
אחרי שתצא ממצב הסרואנד נסה להוריד בסים ולעשות קצת כיוונים פה ושם (בהנחה שאתה שולט טוב מאוד ברסיבר שלך). אין פה מעשה פלאים, זה אמור להסתדר לפי דעתי.
תוודא גם שה-DVD שלך הוא לא במצב סראונד כלשהו. יש כאלה שיש להם מצבי סראונד גם, ואני מניח שלשלך יש גם.
וטוב תעשה גם אם תקרא את ה-MANUAL של שני המכשירים.
אני מניח שהתכוונת ל-HALL ולא ל-HELL כמובן
בכל מקרה עדיף שלא תשתמש במצבי הסראונד האלה כי הם באמת נשמעים זוועתיים אפילו ברסיברים טובים יותר מ-JVC שלך.
אחרי שתצא ממצב הסרואנד נסה להוריד בסים ולעשות קצת כיוונים פה ושם (בהנחה שאתה שולט טוב מאוד ברסיבר שלך). אין פה מעשה פלאים, זה אמור להסתדר לפי דעתי.
תוודא גם שה-DVD שלך הוא לא במצב סראונד כלשהו. יש כאלה שיש להם מצבי סראונד גם, ואני מניח שלשלך יש גם.
וטוב תעשה גם אם תקרא את ה-MANUAL של שני המכשירים.
Reasonable people adapt themselves to the world. Unreasonable people attempt to adapt the world to themselves. All progress, therefore, depends on unreasonable people.
אין לי סאב
אבל בחנות אמרו לי להגדיר כאילו יש סאב ובעצם זה זה יוריד את הבאס (לא ממש הבדל מורגש)
וכן התכוונתי ל HALL
הDVD שלי נוגדר כמו שצריך על RAW
ולאיזה כיוונים אתה מתכוון? המגבר הזה ממש מאפן
גם הוא רושם OVERLOAD שהוא מתחמם או עומס או שזה סיבה לא ידעוה לי
וכן התכוונתי ל HALL
הDVD שלי נוגדר כמו שצריך על RAW
ולאיזה כיוונים אתה מתכוון? המגבר הזה ממש מאפן
גם הוא רושם OVERLOAD שהוא מתחמם או עומס או שזה סיבה לא ידעוה לי
יכול להיות שהרמקולים שחיברת אליו לא מתאימים לו מבחינת התנגדות לכן יש עומס יתר עליו והוא מתחמם...
Reasonable people adapt themselves to the world. Unreasonable people attempt to adapt the world to themselves. All progress, therefore, depends on unreasonable people.