קיבלתי את המספר כשירות מהחברה שמספקת לנו שירותי תקשורת,
ככה שאין לי יותר מידי מידע בנושא

·Bass66 כתב:שלום כולם
אני מחפש פתרון ל 4 בני משפחה לארה"ב ל 3 שבועות.
מעדיף שתהיה אפשרות גם לשיחות, לא רק גלישה.
מעדיף לקנות מראש בארץ ולא לחפש סים מקומי לאחר הנחיתה.
3 בני משפחה נמצאים כרגע בפרטנר ועוד אחד בסלקום.
מבחינת גלישה - כולנו משתמשים בווטסאפ, 2 בני משפחה משתמשים בסנפצ'ט ואיסטגרם, ועוד אחד בפייסבוק.
אשמח ואעריך את תשובות החברים....

·הייdmitrys כתב:מדווח:
נסענו עם חבילת הוט מובייל להונגריה וסלובקיה.
החבילה שנותנת 2 ג'יגה גלישה תמורת 49 שח וסים חינם.
החבילה עבדה נהדר בבודפשט ובוינה.
אבל באגם בלטון היו מלא בעיות וניתוקים. התקשרתי לשירות לקוחות שלהם דרך סקייפ כשהיה לי וויפיי, ניסו לעזור אבל לא הצליחו. לבסוף הגעתי למסכנה שלחברה שיש להם הסכם בהונגריה יש כיסוי לא טוב באיזור האגם.
בנוסף היינו גם בסלובקיה. שם קנינו סים בסופר של טסקו. הסים עולה 4 יורו, ונותן 1.5 ג'יגה תמורת 4 יורו, אבל מינימום הוא 5 יורו. יש גם חבילות יותר גדולות. אז בעצם 1.5 ג'יגה עלה 9 יורו. אפשר לנדוד עם הסים למדינות אחרות, אבל זה די יקר....
לשיחות אני השתמשתי בסקייפ, וזה עבד מעולה. טענתי את החשבון ב 5 יורו, וזה הספיק לכמה שעות של שיחות, גם לישראל וגם מקומיות. עוד נשאר לי עודף.Bass66 כתב:אני חייב פתרון לשיחות, אמנם לא הרבה אבל בכל זאת.
איך סימזול?...

תודה על המידע החשוב לגבי החזרת הסים. מעצבן אבל כנראה אין ברירה.dmitrys כתב:הניתוק דרך אתר נתק היה קל.
בגלל שקיבלתי סים חינם, שלחתי להם מייל אם שאלה האם צריך להחזיר את הסימים והאם הניתוק בוצע. ענו לי (אחרי יום אחד - שזה בסדר גמור) שהניתוק אכן בוצע ושאני צריך להחזיר את הסימים תוך 14 ימים. אפשר להחזיר גם בדוכן בקניון בעיר מגוריי, אבל עןד לא וידאתי את זה.
כן, החיוב הוא יחסי, ככה הם כתבו לי. יחסי לפי ימים, לא לפי ג'יגות של שימוש....

·https://prepaid-data-sim-card.wikia.com/wiki/Norwayguys כתב:מה עם חבילת גלישה לנורווגיה? יש המלצה?...