התקנת סלקום TV על Amazon Fire TV
היי
הצלחתי להתקין גרסת CELLCOM TV של ANDROID TV
1. האפליקציה עולה
2. אני מכניס שם משתמש וסיסמה
3. לוחץ "כניסה"
4. ואז זה עושה מסך שחור ל 2 שניות ושוב חוזר למסך התחברות (ווידאתי כי הסיסמה ושם המשתמשים נכונים)
מישהו יודע אם יש פתרון?
אני יודע שיש כאלו שאומרים שזה עובד להם על AMAZON FIRE TV
תודה לעוזרים
הצלחתי להתקין גרסת CELLCOM TV של ANDROID TV
1. האפליקציה עולה
2. אני מכניס שם משתמש וסיסמה
3. לוחץ "כניסה"
4. ואז זה עושה מסך שחור ל 2 שניות ושוב חוזר למסך התחברות (ווידאתי כי הסיסמה ושם המשתמשים נכונים)
מישהו יודע אם יש פתרון?
אני יודע שיש כאלו שאומרים שזה עובד להם על AMAZON FIRE TV
תודה לעוזרים
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
https://www.hometheater.co.il/vt274604.htmloris74 כתב:https://www.hometheater.co.il/vt274604.html...
·ראיתי את השרשור הזה אבל אין שם תיאור של הבעיה שנתקלתי בה + פתרון
·
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
באג ידוע עם הסטרימר של אמזון FIRETV ותודה ל-eyalbs שהסב אותי לפתרון, אחרי הכנסת המייל שלכם מול סלקום תתבקשו להכניס קוד PIN זה מסך של האמזון עצמו אבל בסופו של דבר זה שייך לסלקום, אתם צריכים להכניס את הסיסמה במלואה למרות שיש מקום רק ל-5 תווים, לאחר מכן ללחוץ על הבית בשלט, להכנס שוב לאפליקצייה ואתם תראו שהסיסמה נשמרה ואז לחצו על התחבר.
ניסית את זה?
ניסית את זה?
·זה מה שתיארתי, שלאחרי השלבים האלו עשיתי "התחבר" ואז יש לי מסך שחור ל 2 שניות ואז זה חוזר למסך "התחברות" שובoris74 כתב:באג ידוע עם הסטרימר של אמזון FIRETV ותודה ל-eyalbs שהסב אותי לפתרון, אחרי הכנסת המייל שלכם מול סלקום תתבקשו להכניס קוד PIN זה מסך של האמזון עצמו אבל בסופו של דבר זה שייך לסלקום, אתם צריכים להכניס את הסיסמה במלואה למרות שיש מקום רק ל-5 תווים, לאחר מכן ללחוץ על הבית בשלט, להכנס שוב לאפליקצייה ואתם תראו שהסיסמה נשמרה ואז לחצו על התחבר.
ניסית את זה?...
@adirgadir
·סליחה על ההקפצה - אבל אני נתקל בדיוק באותה בעיה. לאחר שאני מצליח לעבור את מסע הייסורים של הקדלת הסיסמה של סלקום - המסך הופך לשחור לכמה שניות ואז חוזר אל מבך הכניסה של סלקום כשהשדות פשוט ריקים
מישהו הצליח לפתור את זה???
·סליחה על ההקפצה - אבל אני נתקל בדיוק באותה בעיה. לאחר שאני מצליח לעבור את מסע הייסורים של הקדלת הסיסמה של סלקום - המסך הופך לשחור לכמה שניות ואז חוזר אל מבך הכניסה של סלקום כשהשדות פשוט ריקים
מישהו הצליח לפתור את זה???
- EranRahmani
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 1
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
Re: האם מישהו הצליח להפעיל סלקום על amazon fire 4k?
·היום בדיוק ניסיתי שוב עם הגירסה האחרונה. האפליקציה אפילו לא עולה... בעבר היה עולה אבל לא היו רואים טוב.EranRahmani כתב:@afiul
·...