חיבור מחשב לטלויזיה
שלום לכולם.
האמת,אני לא יודע אם הגעתי למקום הנכון,אבל אנסה בכל זאת.
יש לי מחשב נייח שהיה מחובר עם כבל hdmi למסך מחשב(לא מסך טלויזיה) וראו מצויין.
בגלל שרכשתי פליסטיישן,רציתי מסך יותר גדול ממסך המחשב של ה-27 הקיים ורכשתי מסך טלויזיה 32 אינץ hd ready.
חיברתי את המחשב ואת הפלייסטיישן למסך החדש ואת התצוגה של המחשב ראו על הפנים ואת הפלייסטיישן ראו מצויין.
מה לא עשיתי כדי לנסות לכייל את המחשב עם מסך הטלויזיה....שיחקתי עם הרזולוציה,עדכנתי דרייברים,הכל,אבל שום דבר לא עזר והבעיה היתה שאת המלל,כתבות באינטרנט,שולחן העבודה וכו ראו קצת מטושטש ולא חד וסרטים דרך היו טיוב ראו בסדר גמור.
טכנאי הטלויזיה אמר שזו לא בעיה של הטלויזיה עם רואים טוב בפלייסטיישן וביוטיוב.
כשהייתי על סף יאוש,אמרתי לעצמי,בוא נחבר את המחשב עם כבל vga לכניסה המיועדת של vga במסך הטלויזיה ונחשו מה...הכל הסתדר ורואים יפה מאוד עכשיו את התצוגה של המחשב.
למישהו יש הסבר הגיוני איך זה יכול להיות שב-vga הנחות רואים פחות טוב בהרבה מ-hdmi?
האמת,אני לא יודע אם הגעתי למקום הנכון,אבל אנסה בכל זאת.
יש לי מחשב נייח שהיה מחובר עם כבל hdmi למסך מחשב(לא מסך טלויזיה) וראו מצויין.
בגלל שרכשתי פליסטיישן,רציתי מסך יותר גדול ממסך המחשב של ה-27 הקיים ורכשתי מסך טלויזיה 32 אינץ hd ready.
חיברתי את המחשב ואת הפלייסטיישן למסך החדש ואת התצוגה של המחשב ראו על הפנים ואת הפלייסטיישן ראו מצויין.
מה לא עשיתי כדי לנסות לכייל את המחשב עם מסך הטלויזיה....שיחקתי עם הרזולוציה,עדכנתי דרייברים,הכל,אבל שום דבר לא עזר והבעיה היתה שאת המלל,כתבות באינטרנט,שולחן העבודה וכו ראו קצת מטושטש ולא חד וסרטים דרך היו טיוב ראו בסדר גמור.
טכנאי הטלויזיה אמר שזו לא בעיה של הטלויזיה עם רואים טוב בפלייסטיישן וביוטיוב.
כשהייתי על סף יאוש,אמרתי לעצמי,בוא נחבר את המחשב עם כבל vga לכניסה המיועדת של vga במסך הטלויזיה ונחשו מה...הכל הסתדר ורואים יפה מאוד עכשיו את התצוגה של המחשב.
למישהו יש הסבר הגיוני איך זה יכול להיות שב-vga הנחות רואים פחות טוב בהרבה מ-hdmi?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
בשביל להציג תמונה תקינה של מחשב על טלוויזיה, אתה קודם כל צריך להגדיר את הרזולוציה המתאימה, שהיא כנראה 768*1366, דבר שני בטלוויזיה צריכה להיות תמיכה ב-1:1 mapping או מצב PC, מצב שמבטל את עיבוד התמונה של הטלוויזיה ומציג את התמונה איך שהיא מגיעה מהמחשב.
רוב הסיכויים שבמסך "32 לא תמצא אף אחד מהפיצ'רים האלה.
רוב הסיכויים שבמסך "32 לא תמצא אף אחד מהפיצ'רים האלה.
@TheCoolest
·כן...יש לי וינדוס 10.
וכן,יש מצב PC בטלויזיה,אבל רק בחיבור של ה-VGA.
אז מה אתה בעצם אומר,שבשביל שאוכל לראות תמונה טובה מהמחשב לטלויזיה עם חיבור HDMI,היה צריך להיות לי עוד פיצ'ר של PC או MAPPING דרך החיבור בטלויזיה של ה-HDMI?
ואיך בכל זאת רואים טוב ב-VGA?
·כן...יש לי וינדוס 10.
וכן,יש מצב PC בטלויזיה,אבל רק בחיבור של ה-VGA.
אז מה אתה בעצם אומר,שבשביל שאוכל לראות תמונה טובה מהמחשב לטלויזיה עם חיבור HDMI,היה צריך להיות לי עוד פיצ'ר של PC או MAPPING דרך החיבור בטלויזיה של ה-HDMI?
ואיך בכל זאת רואים טוב ב-VGA?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
ב-VGA תבחר ברזולוציה 768*1366 (או 1368, מה שיש)
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
MU7000 בגודל "40 זה המסך הסביר היחיד שהייתי הולך עליו עבור עבודה עם מחשב.
@אדי1969
·ובכל זאת...אולי אחשוב על מסך 40 אינץ,אבל אסתפק ב-FULL HD מה שכמעט אין ב-32 אינץ.
השאלה,איזה מסך עד תקציב של 1300שח אוכל למצוא שיהיה אפשר גם לראות דרך חיבור HDMI מבלי שתמונת המחשב תתעוות דרך החיבור ושלא אצטרך לחבר ל-VGA כדי שהתמונה לא תתעוות.
איזה פיצ'ר צריך להיות לטלויזיה כדי שהתמונה מהמחשב תעבור חלק דרך חיבור ה-HDMI?
תודה רבה ושבת שלום.
·ובכל זאת...אולי אחשוב על מסך 40 אינץ,אבל אסתפק ב-FULL HD מה שכמעט אין ב-32 אינץ.
השאלה,איזה מסך עד תקציב של 1300שח אוכל למצוא שיהיה אפשר גם לראות דרך חיבור HDMI מבלי שתמונת המחשב תתעוות דרך החיבור ושלא אצטרך לחבר ל-VGA כדי שהתמונה לא תתעוות.
איזה פיצ'ר צריך להיות לטלויזיה כדי שהתמונה מהמחשב תעבור חלק דרך חיבור ה-HDMI?
תודה רבה ושבת שלום.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
אני לא מכיר מסכים קטנים מ-"40 ששווים התייחסות. כל דגמי ה-FHD הם דגמים נחותים, ואני לא יודע אם יש להם את התמיכה שאתה מבקש.