כלי עבודה להתקנת כבלי רשת בבית
נכנסנו לבית חדש שבנינו ואני רוצה לעשות את כל החיווט של הרשת הבייתית לבד.
יש לי ארון ריכוז מתח נמוך וממנו יוצאים כבלי רשת CAT7 לכל החדרים, לסלון וגם לארון חשמל הראשי.
אני צריך להתקין שקעי LAN נקבה בכל החדרים.
אילו כלי עבודה אני צריך והאם זה משהו שכדאי להזמין מ-banggood או gearbest?
לבנתי אני צריך לוחץ KRONE עבור שקעי הנקבה בכל הנקודות קצה,
וכנראה גם לוחץ RJ-45 עבור הקצוות מצד שני בארון ריכוז אשר יתחברו ל-SWITCH
אשמח להכוונה .
יש לי ארון ריכוז מתח נמוך וממנו יוצאים כבלי רשת CAT7 לכל החדרים, לסלון וגם לארון חשמל הראשי.
אני צריך להתקין שקעי LAN נקבה בכל החדרים.
אילו כלי עבודה אני צריך והאם זה משהו שכדאי להזמין מ-banggood או gearbest?
לבנתי אני צריך לוחץ KRONE עבור שקעי הנקבה בכל הנקודות קצה,
וכנראה גם לוחץ RJ-45 עבור הקצוות מצד שני בארון ריכוז אשר יתחברו ל-SWITCH
אשמח להכוונה .
עוד 2 שאלות:
1. האם השקעי נקבה KEYSTONE הם זהים בגודל ויתאימו לכל סוג של שקע (גוויס, ניסקו, שינדלר...)?
2. בארון ריכוז יהיה כנראה SWITCH כדי לפצל את ה-LAN שמגיע מהראוטר. ל-SWITCH אפשר להתחבר עם כל כבלי ה-LAN שמגיעים לחדרים אם אני אלחץ להם חיבור LAN זכרי? או שעדיף לחבר את כל הכבלים מהחדרים ל-PATCH PANEL ואז לשים מגשרים ל-SWITCH?
1. האם השקעי נקבה KEYSTONE הם זהים בגודל ויתאימו לכל סוג של שקע (גוויס, ניסקו, שינדלר...)?
2. בארון ריכוז יהיה כנראה SWITCH כדי לפצל את ה-LAN שמגיע מהראוטר. ל-SWITCH אפשר להתחבר עם כל כבלי ה-LAN שמגיעים לחדרים אם אני אלחץ להם חיבור LAN זכרי? או שעדיף לחבר את כל הכבלים מהחדרים ל-PATCH PANEL ואז לשים מגשרים ל-SWITCH?
·לא כי CAT7 הינו גידים קשיחים ואיננו מתאים ל RJ45raoul כתב:@Hava972
·
אז בצד שבארון לא לחבר פשוט מחבר LAN זכר שאותו נכניס ישר ל-SWITCH?
ולגבי הקיסטון, השקעים שיש לי בבית הם של שינדלר (לא גוויס) , עדיין הקיסטון הוא אותו הקיסטון ?...
·oplemen כתב:תעשה קיסטון בשני הצדדים של כבלי הCAT7 ופשוט תחבר אחר כך כבלי רשת רגילים אליהם...
איפה קונים קיסטונים כאלו של CAT7? זה אותו הדבר כמו CAT6a?
כמה עולה כל קיסטון?
בצד שנמצא בתוך הארון תקשורת ארצה לשים switch של 6-8 מקומות - האם ה-switch מגיע עם הקיסטון או צריך לקנות בנפרד?
יש איזה switch מומלץ?
קיסטונים 6a מתאימים ל CAT7
כדי שזה ייצא מסודר בארון תקשורת דירתי (לא RACK) אז עדיף שתקנה פאץ פאנל של 8 מקומות CAT6A ולוחץ קרונה כי אחרת יהיו לך 8 קצוות חוטים עם קיסטונים ואז מהם מגשרים לסויטש.
אם זה היה ארון תקשורת RACK אז אפשר לחבר את הקיסטונים לפאנל קיסטונים ריק.
או כזה דבר:
https://www.amazon.de/Delock-Keystone-D ... B01MFAGCPS
כדי שזה ייצא מסודר בארון תקשורת דירתי (לא RACK) אז עדיף שתקנה פאץ פאנל של 8 מקומות CAT6A ולוחץ קרונה כי אחרת יהיו לך 8 קצוות חוטים עם קיסטונים ואז מהם מגשרים לסויטש.
אם זה היה ארון תקשורת RACK אז אפשר לחבר את הקיסטונים לפאנל קיסטונים ריק.
או כזה דבר:
https://www.amazon.de/Delock-Keystone-D ... B01MFAGCPS