אז מה הסיכוי לקנייה קבוצתית חדשה של ה - B7/ C7?
- heritage
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 11
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20197
- שם מלא: ארתור ליברמן
@good__one + כולם.
שימו לב שדגם שמסתיים ב-P הוא אמריקאי וכנראה מדובר בייבוא מקביל.
לא יודע מה זה YN, אבל סיומת של Y אלה מסכים המיועדים לשוק הישראלי.
שימו לב שדגם שמסתיים ב-P הוא אמריקאי וכנראה מדובר בייבוא מקביל.
לא יודע מה זה YN, אבל סיומת של Y אלה מסכים המיועדים לשוק הישראלי.
- edy
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 125
@TheCoolest
·אני קיבלתי מסך הביתה לפני שבועיים וזה B7Y.
כמו כן דיבלתי עם ח.י ווידאתי לפי מספר סידורי
·אני קיבלתי מסך הביתה לפני שבועיים וזה B7Y.
כמו כן דיבלתי עם ח.י ווידאתי לפי מספר סידורי
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20197
- שם מלא: ארתור ליברמן
אז אולי יש להם שגיאה בדף, איפה שרשום B7P.
- naor23
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 11
אפשר את פרטי החנות בבקשה?
- mango
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 16
- edy
-
- חבר פעיל מאוד

- mango
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 16
- edy
-
- חבר פעיל מאוד

אני חושב שעניתי לכולם, אם פספסתי מישהו תשלחו שוב...
מזכיר שוב לכולם לא לבקש הצעות מחיר, אני רק שולח פרטי קשר של החנות במחיר שרשמתי מקודם.
רק היום קיבלתי פידבק מ- 5 אנשים כאן בפורום שרכשו 65B7 ו55B7
מזכיר שוב לכולם לא לבקש הצעות מחיר, אני רק שולח פרטי קשר של החנות במחיר שרשמתי מקודם.
רק היום קיבלתי פידבק מ- 5 אנשים כאן בפורום שרכשו 65B7 ו55B7
- MartinHSabag
-
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
·זה לא עובד ככה וזה לא מקובל. הסברתי בבירור או שזה עובר דרכנו או שזה לא עובד בכלל. תקים קבוצות רכישה בפלטפורמה אחרת.edy כתב:@MartinHSabag
· חס וחלילה...
שוב חוזר על זה אני לא נציג של החנות, ואין לי שום קשר אליהם חוץ מזה שרכשתי שם מסך ואני לא רוצה להפוך את זה למשהו מורכב מדי.
בסך הכל שיתפתי אנשים בהצעת מחיר טובה, וקיבלתי אישור מהמוכר לשלוח לו "חברים" בצורה פרטית ולא כחלק מ"עסקה"
אם מבחינת הנהלת פורום זה בעיה לשתף מחירים טובים אז תעדכנו בבקשה ואני לא אשלח יותר דרך האתר ושכל אחד ידאג לעצמו......
אנחנו כותבים את זה כי כבר היו דברים מעולם.
אני כותב כאן, קבל עם ועדה, אם תהיינה תלונות או טענות כלשהן כלפי הרכישה מהחנות ה"סודית" הזו, המשתמש edy הוא האחראי בלבד. אין לאתר HT שום קשר וידיעה מי החנות, מה הקשר של edy לחנות הזו.
- 123moshe
-
- חבר פעיל

- תגובות: 51
@edyedy כתב:אני חושב שעניתי לכולם, אם פספסתי מישהו תשלחו שוב...
רק היום קיבלתי פידבק מ- 5 אנשים כאן בפורום שרכשו 65B7 ו55B7...
אשמח מאד-מאד אם תוכל לשלוח לי את הפרטים של החנות במייל (אי אפשר לשלוח הודעה פרטית)
mbenji בג׳ימייל
תודה!!
- edy
-
- חבר פעיל מאוד

@MartinHSabag
·אני לא יודע מה הסברת ולמי אבל אני כאן לא ניסיתי לארגן מכירה קבוצתית אלה שיתפתי פרטים של חנות זולה (אחרי שראיתי שאחרי עשרה ימים לא מצליחים לארגן קבוצה).
אני מבין שקשה להאמין שיש מישהו נטול אינטרסים שמנסה לעזור אבל זה המצב... כל מי שפנה אלי בפרטי ורכש מסך במחיר טוב יוכל להעיד על כך.
לפי בקשת מנהל הפורום מבקש לא לפנות אלי יותר בנושא.
שמחתי לעזור לכל מי שהספיק לקנות !!! והיו לא מעט כאלה לפי כמות הפניות שקבלתי...
·אני לא יודע מה הסברת ולמי אבל אני כאן לא ניסיתי לארגן מכירה קבוצתית אלה שיתפתי פרטים של חנות זולה (אחרי שראיתי שאחרי עשרה ימים לא מצליחים לארגן קבוצה).
אני מבין שקשה להאמין שיש מישהו נטול אינטרסים שמנסה לעזור אבל זה המצב... כל מי שפנה אלי בפרטי ורכש מסך במחיר טוב יוכל להעיד על כך.
לפי בקשת מנהל הפורום מבקש לא לפנות אלי יותר בנושא.
שמחתי לעזור לכל מי שהספיק לקנות !!! והיו לא מעט כאלה לפי כמות הפניות שקבלתי...
- MartinHSabag
-
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
תודה רבה על ההבנה. ביקשתי, מספר עמודים אחורה, שתעביר לי את הפרטים על מנת שאוכל לדבר איתם, עד עתה, כמו שאתה טוען, העברת להרבה מאוד אנשים, אבל מההודעות שלי התעלמת יופי.
כשעיסקה כזו תתפוצץ למישהו בפרצוף, היא תתפוצץ עלינו ואת זה אתה לא מצליח להבין. אז תודה אבל לא תודה.
כשעיסקה כזו תתפוצץ למישהו בפרצוף, היא תתפוצץ עלינו ואת זה אתה לא מצליח להבין. אז תודה אבל לא תודה.
- edy
-
- חבר פעיל מאוד

@MartinHSabag
·אין שום עסקה !!! (למה כל כך קשה להבין את זה)
כל אחד שפונה לחנות מקבל הצעת מחיר ומחליט האם לרכוש או לא על אחריותו, כולם כאן אנשים בוגרים ויכולים להחליט מה שטוב להם... זה הכל.
מאוד "בוגר" מצד ההנהלה לחסום אותי מלשלוח הודעות בפרטי !!!
חברים שיהיה לכם בהצלחה ברכישה !
·אין שום עסקה !!! (למה כל כך קשה להבין את זה)
כל אחד שפונה לחנות מקבל הצעת מחיר ומחליט האם לרכוש או לא על אחריותו, כולם כאן אנשים בוגרים ויכולים להחליט מה שטוב להם... זה הכל.
מאוד "בוגר" מצד ההנהלה לחסום אותי מלשלוח הודעות בפרטי !!!
חברים שיהיה לכם בהצלחה ברכישה !
- badigard
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 116
נסעתי הבוקר לחנות המומלצת, לאחר שווידאתי שזו אכן חנות מורשית על ידי היבואן.
ביקשתי לשוחח עם איש הקשר, חומד של בחור.
לבסוף, רכשתי 2 יחידות 55B7.
היוזמה של אדי מבורכת בעיניי, כיוון שהייתי משלם לפחות 500 שח יותר, אם הייתי קונה בעצמי (ניסיתי להתמקח שוב בבוקר עם וואלה).
ולכן, תודה על הטיפ אדי!
ולא, אני לא מכיר את אדי.
ולא, אני לא מכיר את החנות.
ולא, אני לא סוכן של ח.י.
ביקשתי לשוחח עם איש הקשר, חומד של בחור.
לבסוף, רכשתי 2 יחידות 55B7.
היוזמה של אדי מבורכת בעיניי, כיוון שהייתי משלם לפחות 500 שח יותר, אם הייתי קונה בעצמי (ניסיתי להתמקח שוב בבוקר עם וואלה).
ולכן, תודה על הטיפ אדי!
ולא, אני לא מכיר את אדי.
ולא, אני לא מכיר את החנות.
ולא, אני לא סוכן של ח.י.
- edy
-
- חבר פעיל מאוד

@badigard
· אבל כאן מעדיפים שתשלם 500 ש"ח יותר כי זה כואב למישהו כנראה... ולכן חסמו אותי לשליחת הודעות פרטיות !!!
· אבל כאן מעדיפים שתשלם 500 ש"ח יותר כי זה כואב למישהו כנראה... ולכן חסמו אותי לשליחת הודעות פרטיות !!!
- 123moshe
-
- חבר פעיל

- תגובות: 51
לא הבנתי למה הנהלת הפורום לא מעוניינת שנרכוש אינדיבידואלית מחנות מסויימת זולה, אשמח להסבר, אין כאן שום ״עסקה״ שום מכירה קבוצתית שום הצעת מחיר שום כלום, כל אחד פונה אליהם יכול להחליט אם המחיר שהם מציעים לו אינדיבידואלית הוא הכי זול שהוא מצא או לא. ותו לא.
למנהלים, עדיין נשמח שתמצאו לנו קניה קבוצתית...
עוד למנהלים, בבקשה תשמרו על הפורום הזה חופשי, אם מישהו מוצא מחיר זול טבעי שהוא ישתף טבעי שנרצה לדעת.
אגב אני ממש אוהב את הפורום הזה.
למנהלים, עדיין נשמח שתמצאו לנו קניה קבוצתית...
עוד למנהלים, בבקשה תשמרו על הפורום הזה חופשי, אם מישהו מוצא מחיר זול טבעי שהוא ישתף טבעי שנרצה לדעת.
אגב אני ממש אוהב את הפורום הזה.
- badigard
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 116
@edi,
מבין את התסכול, אך אני לא חושב שזה המניע של מרטין.
אני מניח שיש לו נסיון לא טוב עם דברים מהסוג הזה, והוא חושש שזו יכולה להיות תרמית או שהעניין יתגלגל איכשהו וייפגע בשם האתר.
חשוב להסביר כי זה סה"כ טיפ חצי רשמי שרץ בין חברי הפורום המיועד ליחידים, כאשר האתר אינו צד בעניין ואינו נוטל אחריות כלשהי על כך.
סה"כ הכוונה טובה, ובסופו של יום, שיתוף מידע בין החברים זו בדיוק אחת הסיבות שהפורום נבנה עבורו מלכתחילה.
מבין את התסכול, אך אני לא חושב שזה המניע של מרטין.
אני מניח שיש לו נסיון לא טוב עם דברים מהסוג הזה, והוא חושש שזו יכולה להיות תרמית או שהעניין יתגלגל איכשהו וייפגע בשם האתר.
חשוב להסביר כי זה סה"כ טיפ חצי רשמי שרץ בין חברי הפורום המיועד ליחידים, כאשר האתר אינו צד בעניין ואינו נוטל אחריות כלשהי על כך.
סה"כ הכוונה טובה, ובסופו של יום, שיתוף מידע בין החברים זו בדיוק אחת הסיבות שהפורום נבנה עבורו מלכתחילה.
- edy
-
- חבר פעיל מאוד

@badigard
· אני חושב שאיאפשר להסביר יותר טוב ממה שהסברתי (ויותר מפעם אחד), ומי שלא מבין כנראה שיש לו אינטרס בעניין.
וקיבלתי הוכחה ברורה כאשר נחסמתי מלשלוח הודעות בפרטי !!!
· אני חושב שאיאפשר להסביר יותר טוב ממה שהסברתי (ויותר מפעם אחד), ומי שלא מבין כנראה שיש לו אינטרס בעניין.
וקיבלתי הוכחה ברורה כאשר נחסמתי מלשלוח הודעות בפרטי !!!
- dilbert78
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1556
·123moshe כתב: עוד למנהלים, בבקשה תשמרו על הפורום הזה חופשי, אם מישהו מוצא מחיר זול טבעי שהוא ישתף טבעי שנרצה לדעת.
אגב אני ממש אוהב את הפורום הזה....
אף פעם לא ראיתי שמנעו ממישהו לכתוב באופן גלוי איפה הוא קנה משהו ובאיזה מחיר, כולל לא בשרשור הזה.