התנתקות מהוט דרך נתק
-
Fish72
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3187
- נתן תודות: 909 פעמים
- קיבל תודות: 236 פעמים
ניסיתי היום לבצע התנתקות מהוט והוט נט באתר נתק, אבל קיבלתי 4 אישורים במייל של אישור השליחה להוט נט ולא להוט.
ניסיתי גם לשלוח פקס אליהם במספר 1801700701 ללא הצלחה, אבל מצאתי פקס ישן יותר שלהם שמספרו 0777078230 ואליו כן הצלחתי לשלוח בקשה לניתוק.
אני רק מיידע אתכם וגם כתבתי לתמיכה של אתר נתק, על מנת שלא יווצר מצב שהבקשה לניתוק לא התקבלה בהוט והם סתם ימשיכו לחייב אנשים בשל כך.
ניסיתי גם לשלוח פקס אליהם במספר 1801700701 ללא הצלחה, אבל מצאתי פקס ישן יותר שלהם שמספרו 0777078230 ואליו כן הצלחתי לשלוח בקשה לניתוק.
אני רק מיידע אתכם וגם כתבתי לתמיכה של אתר נתק, על מנת שלא יווצר מצב שהבקשה לניתוק לא התקבלה בהוט והם סתם ימשיכו לחייב אנשים בשל כך.
שלח להם אימייל לכתובת [email protected]
אם התחברת אליהם דרך האתר - אתה יכול גם להתנתק דרך האתר שלהם ישירות.
בכתובת הבאה תמצא את כל הדרכים להתנתק:
http://www.hot.net.il/heb/customerservi ... tion/.aspx
אם התחברת אליהם דרך האתר - אתה יכול גם להתנתק דרך האתר שלהם ישירות.
בכתובת הבאה תמצא את כל הדרכים להתנתק:
http://www.hot.net.il/heb/customerservi ... tion/.aspx
האמת, אף פעם לא הצלחתי להבין האם לאתר "נתק" יש שימוש יעיל (במקום להודיע ישר לנותן השירות) או שזה סתם גימיק. אולי זה היה שימושי אם אתה רוצה ביום אחד להתנתק מ3 או יותר נותני שירות, אבל זה מקרה נדיר.
בכל אופן, תמיד מומלץ אפילו לפני הודעת הניתוק, להיכנס לאתר של כרטיס האשראי ופשוט לבטל את הוראת הקבע לספק הרלוונטי. גרוש כבר לא יראו ממך, ומקסימום אם הודעת הניתוק לא תתפוס, הם אלה שיחפשו אותך.
בכל אופן, תמיד מומלץ אפילו לפני הודעת הניתוק, להיכנס לאתר של כרטיס האשראי ופשוט לבטל את הוראת הקבע לספק הרלוונטי. גרוש כבר לא יראו ממך, ומקסימום אם הודעת הניתוק לא תתפוס, הם אלה שיחפשו אותך.
משה
-
Fish72
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3187
- נתן תודות: 909 פעמים
- קיבל תודות: 236 פעמים
@moco
· זה לא פשוט כפי שאתה מציג. אני חושב שזה לא חוקי לבטל הוראת קבע שלא בהסכמה וזה עלול להביא אותך למצב שבו תתמודד מול תשלום הוצאות על מכתב מעורך דין ואף הוצאה לפועל. אני נותן שירות מחשבים גם למשרדי עורכי דין שמתפרנסים מאנשים שלא שילמו חוב לחברות ביטוח/חברות תקשורת.....
· זה לא פשוט כפי שאתה מציג. אני חושב שזה לא חוקי לבטל הוראת קבע שלא בהסכמה וזה עלול להביא אותך למצב שבו תתמודד מול תשלום הוצאות על מכתב מעורך דין ואף הוצאה לפועל. אני נותן שירות מחשבים גם למשרדי עורכי דין שמתפרנסים מאנשים שלא שילמו חוב לחברות ביטוח/חברות תקשורת.....
·Fish72 כתב:@moco
· זה לא פשוט כפי שאתה מציג. אני חושב שזה לא חוקי לבטל הוראת קבע שלא בהסכמה וזה עלול להביא אותך למצב שבו תתמודד מול תשלום הוצאות על מכתב מעורך דין ואף הוצאה לפועל. אני נותן שירות מחשבים גם למשרדי עורכי דין שמתפרנסים מאנשים שלא שילמו חוב לחברות ביטוח/חברות תקשורת........
זה כן פשוט ואני חושב שלא הבנת את כוונתי.
אני לא מציע לעשות זאת במקום להתנתק, אלא בנוסף, ואני בוודאי שלא מציע לא לשלם חובות. אני מציע זאת רק כעיניין טקטי כדי שבמקום שאתה תחפש אותם הם יחפשו אותך ותמנע מתשלום יתר בגלל טעויות או "טעויות" של נותן השירות.
דוגמא: לא מזמן התנתקתי מהוט. שלחתי להם את האימייל/פקס עם ההודעה ובמקביל ביטלתי את הוראת הקבע.
כעבור כמה חודשים הם התקשרו אלי עם איזה חוב שנשאר מהימים האחרונים של המנוי שלי ושילמתי להם מייד.
עכשיו, יכול להיות שהכל היה מתנהל כראוי עם הודעת הניתוק בלבד , אבל היתרונות הם במקרה שזה לא היה מתנהל כראוי והייתי מחוייב מעבר לתאריך הניתוק ואז אני הייתי צריך לרדוף אחריהם שיחזירו את כספי.
בשיטה הזו אתה פשוט מבטיח שלא אתה זה שצריך לדאוג במקרה של טעויות, אלא שהם יחפשו אותך במקרה של חוב .
אולי התנסחתי לא ברור עם ה"גרוש לא יראו ממך" - צריך להיות "גרוש שלא מגיע להם לא יראו ממך".
משה
תשובה ע"פ חוק הגנת הצרכן:
ירת ההודעה
?הספק מתעלם מהודעת הניתוק ששלחתי בכתב. האם אני רשאי לבטל את הוראת הקבע בחברת האשראי, אף ללא הסכמת הספק
.חוק כרטיסי חיוב תוקן והחל מיום 08.12.7 ניתן לבטל הוראת קבע בכרטיס אשראי
המועצה לצרכנות-חוק הגנת הצרכן שאלות ותשובות
ירת ההודעה
?הספק מתעלם מהודעת הניתוק ששלחתי בכתב. האם אני רשאי לבטל את הוראת הקבע בחברת האשראי, אף ללא הסכמת הספק
.חוק כרטיסי חיוב תוקן והחל מיום 08.12.7 ניתן לבטל הוראת קבע בכרטיס אשראי
המועצה לצרכנות-חוק הגנת הצרכן שאלות ותשובות
לא בטוח שנתק עובד
מקבלים אישור על נוסח הפקס שנשלח למספר של הוט
לא מקבלים אישור במייל שאכן התקבל בהוט.
שלחו או לא לך תדע
העיקר הפרטים שלי עכשיו אצל נתק והם סוחרים בהם.
וזה בסדר הסכמתי לזה אבל מבחינתי תוצאות אין.
הוט ממשיכים לחייב כרגיל ומתעלמים או שלא קיבלו כלל
ביצעתי לפני שבועיים את התהליך פעמיים,פעמיים קיבלתי את הטקסט של הפקס עם פרטי שכביכול נשלח אך ללא מייל או אסמכתא שאכן התקבל.
הכל רץ רגיל מבחינת שרותי הוט.
טרם יצרתי איתם קשר מסיבותי ,הם מצידם יכולים לטעון שלא קיבלו את הפקס.
מה שכן התחלתי לקבל כל מיני שיחות ספאם של ביטוחי מוצרי חשמל וכל מיני שטויות.
זה עובד יפה מאוד .
שלחו או לא לך תדע
ביצעתי לפני שבועיים את התהליך פעמיים,פעמיים קיבלתי את הטקסט של הפקס עם פרטי שכביכול נשלח אך ללא מייל או אסמכתא שאכן התקבל.
זה עובד יפה מאוד .
מה שאתר נתק מציע זה פשוט להקל על שליחת בקשת הניתוק ולשלוח בשמך את בקשת הניתוק לחברה המיועדת עם נוסח קבוע.
אתה יכול לפנות גם ישירות באמצעות שליחת מייל לכתובת שרשומה במסמכי ההתקשרות ובחשבונית החודשית שהיא [email protected].
על פי חוק עליהם להפסיק את החיובים תוך שני ימי עסיקם מרגע שהודעת על ניתוק.
תירוצים של המייל לא הגיע או שיש עומס פניות לא יתקבלו ותוכל לתבוע עד 10,000 ש"ח ללא הוכחת נזק.
אתה יכול לפנות גם ישירות באמצעות שליחת מייל לכתובת שרשומה במסמכי ההתקשרות ובחשבונית החודשית שהיא [email protected].
על פי חוק עליהם להפסיק את החיובים תוך שני ימי עסיקם מרגע שהודעת על ניתוק.
תירוצים של המייל לא הגיע או שיש עומס פניות לא יתקבלו ותוכל לתבוע עד 10,000 ש"ח ללא הוכחת נזק.
Re: לא בטוח שנתק עובד
·Nir50 כתב:מקבלים אישור על נוסח הפקס שנשלח למספר של הוט
שלחו או לא לך תדע
זה עובד יפה מאוד ....
שלום ניר,
שמי נתנאל ואני מנהל את אתר נתק.
אתה מוזמן לפנות אלינו ולהעביר את פרטי הפניות שלך, על מנת שנוכל לטפל בצורה היעילה בתלונתך.
תודה,
נתנאל וכשטיין
אתר נתק