Hotnet - פורטים לגישה מחוץ לרשת
שלום לכולם,
אני מנסה לגשת לרשת הביתית שלי מרחוק ואני לא מצליח.
הגדרתי Port Forwarding בצורה נכונה אך עדיין לא מצליח לגשת.
גם בבדיקה דרך אתרים הפורטים מופיעים כסגורים.
זכור לי שבעבר עלה נושא כזה, והבעיה הייתה מצד Hotnet.
אני עם הוטבוקס 2 ובפול שמתחיל ב- 5.29
מישהו מכיר? או נתקל בבעיה דומה?
אני מנסה לגשת לרשת הביתית שלי מרחוק ואני לא מצליח.
הגדרתי Port Forwarding בצורה נכונה אך עדיין לא מצליח לגשת.
גם בבדיקה דרך אתרים הפורטים מופיעים כסגורים.
זכור לי שבעבר עלה נושא כזה, והבעיה הייתה מצד Hotnet.
אני עם הוטבוקס 2 ובפול שמתחיל ב- 5.29
מישהו מכיר? או נתקל בבעיה דומה?
הבעיה היא ככל הנראה שיתכן והוטנט שמו אותך בדאבל NAT ולכן אתה לא יכול לפתוח פורטים.. אתה צריך להתקשר ולבקש מהם שיעבירו אותך לאייפי קבוע וזה אמור להסתדר..
נערך לאחרונה על ידי opal ב 24/05/2018 11:30, נערך פעם 1 בסך הכל.
- מזה חששתי.opal כתב:הבעיה היא שהוטנט שמו אותך בדאבל NAT ולכן אתה לא יכול לפתוח פורטים.. אתה צריך להתקשר ולבקש מהם שיעבירו אותך לאייפי קבוע וזה אמור להסתדר.....
אתה מכיר את זה מקרוב?
הכוונה, האם אתה יודע בוודאות שזה קורה בפול הזה ספציפית (5.29)?
אייפיי קבוע עולה כסף, ה - Lease לכתובת שלהם הוא של חצי שנה, זה מספק אותי ואין ולכן אין לי צורך בכתובת קבועה.
cobraf@
- תודה על תשובתך.
מספר הפורט אינו רלוונטי, ההגדרה בוצעה נכון.
@Gozalitos
·
לא יודע אם זה ספציפית בפול שאתה מציין, אך מהרבה מאוד תגובות פה בפורום ניתן להבין שיש איתם הרבה בעיות כאלה.
ממליץ לך להימנע מלהיכנס איתם לכל הפינות האלה כי השירות שלהם לא מדהים וכל בעיה מולם מסתבכת...
במקום לשלם להם עבור השירות הזה, אני פשוט עברתי לבזק בינלאומי (נשארתי בתשתית של הוט וההפרש היה של שקלים בודדים בלבד).
לא שבזק היא חברה בעלת תודעת שירות מדהימה אבל לפחות המוצר שהם נותנים קצת ברמה יותר גבוהה משל הוטנט.
לי אישית האיטרנט עובד יותר טוב בבזק בינלאומי, בעיקר פינגים טובים יותר לשרתים באירופה.
כמו כן, אני ממליץ בחום להפוך את הראוטר של הוט למצב ברידג׳ ולחבר ראוטר חיצוני קצת יותר ראוי ואתה תרגיש בהבדל במיידי.
·
לא יודע אם זה ספציפית בפול שאתה מציין, אך מהרבה מאוד תגובות פה בפורום ניתן להבין שיש איתם הרבה בעיות כאלה.
ממליץ לך להימנע מלהיכנס איתם לכל הפינות האלה כי השירות שלהם לא מדהים וכל בעיה מולם מסתבכת...
במקום לשלם להם עבור השירות הזה, אני פשוט עברתי לבזק בינלאומי (נשארתי בתשתית של הוט וההפרש היה של שקלים בודדים בלבד).
לא שבזק היא חברה בעלת תודעת שירות מדהימה אבל לפחות המוצר שהם נותנים קצת ברמה יותר גבוהה משל הוטנט.
לי אישית האיטרנט עובד יותר טוב בבזק בינלאומי, בעיקר פינגים טובים יותר לשרתים באירופה.
כמו כן, אני ממליץ בחום להפוך את הראוטר של הוט למצב ברידג׳ ולחבר ראוטר חיצוני קצת יותר ראוי ואתה תרגיש בהבדל במיידי.
- rafib65
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 463
- שם מלא: רפי ב
- נתן תודות: 32 פעמים
- קיבל תודות: 60 פעמים
מוזר מאוד... החיבור בהוטנט על תשתית הוט הוא ללא חייגן ואז אתה אמור לקבל IP חיצוני ולא מאחורי NAT.
מעבר לכך, יש אפשרות לבקש סינון אתרים בהוטנט - זה מבטיח שתקבל IP חיצוני. קל לעקוף את הסינון, אם אתה רוצה, ע"י שינוי DNS בראוטר
מעבר לכך, יש אפשרות לבקש סינון אתרים בהוטנט - זה מבטיח שתקבל IP חיצוני. קל לעקוף את הסינון, אם אתה רוצה, ע"י שינוי DNS בראוטר
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3629
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
הפול של 5.29 5.28
הוא למיטב ידיעתי ללא נאט
כך שלא ברורה לי המסקנה של המגיבים מעליי והכיוון המוצע שלהם לפיתרון
הוא למיטב ידיעתי ללא נאט
כך שלא ברורה לי המסקנה של המגיבים מעליי והכיוון המוצע שלהם לפיתרון
מדובר על גישת RDP מרשת חיצונית לרשת הביתית.
כמו שאמרתי, ה - Port Forwarding הוגדר בצורה נכונה וכמו כן הבעיה היא לא במחשב הלוקאלי.
רציתי לבדוק אם יש מישהו נוסף אשר נמצא בפול הזה וכן מצליח לגשת מ"בחוץ" - זה הכל.
תודה
כמו שאמרתי, ה - Port Forwarding הוגדר בצורה נכונה וכמו כן הבעיה היא לא במחשב הלוקאלי.
רציתי לבדוק אם יש מישהו נוסף אשר נמצא בפול הזה וכן מצליח לגשת מ"בחוץ" - זה הכל.
תודה
@Gozalitos
·
אני לא מכיר מקרים שהספק נותן כתובת חיצונית אבל חוסם פורטים.
בדקת שהכתובת שלך באמת חיצונית (כלומר שהכתובת של הנתב שלך מקבל זה בדיוק אותה הכתובת שרואים אותך האינטרנט)? בנוסף תוודא שאתה מנסה להתחבר מרחוק בדיוק לאותה הכתובת.
אם יש לך כתובת חיצונית, הכי סביר שהבעיה בהגדרות אצלך או בראוטר או במערכת הפעלה (firewall של windows לדוגמא) או בעיה בתוכנה עצמה. האם אתה מצליח לגשת ל-RDP ממחשב אחר בתוך הרשת המקומית?
·
בדקת שהכתובת שלך באמת חיצונית (כלומר שהכתובת של הנתב שלך מקבל זה בדיוק אותה הכתובת שרואים אותך האינטרנט)? בנוסף תוודא שאתה מנסה להתחבר מרחוק בדיוק לאותה הכתובת.
אם יש לך כתובת חיצונית, הכי סביר שהבעיה בהגדרות אצלך או בראוטר או במערכת הפעלה (firewall של windows לדוגמא) או בעיה בתוכנה עצמה. האם אתה מצליח לגשת ל-RDP ממחשב אחר בתוך הרשת המקומית?
·תודה על תשובתך.eran405 כתב:@Gozalitos
·
אם יש לך כתובת חיצונית, הכי סביר שהבעיה בהגדרות אצלך או בראוטר או במערכת הפעלה (firewall של windows לדוגמא) או בעיה בתוכנה עצמה. האם אתה מצליח לגשת ל-RDP ממחשב אחר בתוך הרשת המקומית?...
אכן כל הדברים נבדקו - הכתובת היא אותה הכתובת (מה שמופיע בנתב ומה שמופיע "דרך האינטרנט"),
אני מצליח לגשת ב- RDP ממחשב אחר ברשת - (לכן רשמתי שהבעיה היא לא במחשב הלוקאלי)
ומעל הכל, זה כבר עבד אצלי בעבר עם פול שמתחיל ב .77 (ולכן רשמתי שה Port Forwardingמוגדר בצורה נכונה) .
אנסה לפנות לספק ולקבל ממנו הסברים נוספים. בכל מקרה תודה לכולכם.
·Borderline1 כתב:הפול של 5.29 5.28
הוא למיטב ידיעתי ללא נאט
כך שלא ברורה לי המסקנה של המגיבים מעליי והכיוון המוצע שלהם לפיתרון...
אכן. הייתי עם הIP שמתחיל ב5.29 הרבה מאד זמן, לא הייתה לי שום בעיה להתחבר למחשב שלי מבחוץ בעזרת VNC.
אגב, את הבדיקות בנוגע לפורטים צריך לעשות כשתוכנה/שירות שמשתמש בפורט הספציפי פעיל, אחרת הם יראו כסגורים מבחוץ.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
@Gozalitos
נסה אולי למפות את הפורט למספר פורט אחר. אני יכול לדמיין מצב שספקית תסנן את פורט 3389 כי אם מישהו פתח את זה בטעות זה פתח לצרות. אני יודע לדוגמה שרוב הספקיות הגדולות מסננות את 445.
נסה אולי למפות את הפורט למספר פורט אחר. אני יכול לדמיין מצב שספקית תסנן את פורט 3389 כי אם מישהו פתח את זה בטעות זה פתח לצרות. אני יודע לדוגמה שרוב הספקיות הגדולות מסננות את 445.
·Borderline1 כתב:הפול של 5.29 5.28
הוא למיטב ידיעתי ללא נאט
כך שלא ברורה לי המסקנה של המגיבים מעליי והכיוון המוצע שלהם לפיתרון...
לצערי אף אחד מאיתנו לא באמת יכול לדעת בוודאות איזה פולים חוסמים פורטים ואיזה לא (כנראה שגם לא אתה).
אנשים נותנים פה עצות על בסיס נסיון העבר שלהם, גם אם זה לא בוודאות הפיתרון האידאלי לאותו אדם אבל אלו כרגע האפשרויות שאולי יעזרו ואולי לא. הוא יצטרך לנסות ולהגיע למסקנות הסופיות בעצמו.
גם אתה בטח מכיר את רמת השירות שלהם, ואתה יודע שאפשר להתקשר ולדבר עם הרבה מאוד נציגים וסביר להניח שאף אחד מהם בכלל לא שמע על המילה NAT בימיו והם ינפנפו אותו בטענה שהבעיה לא אצלם ושידבר עם התשתית וכו׳.
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3629
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
ועדיין
עובדתית הכתובות האלו הן כתובות ip חיצוניות לגיטימיות ואינן כתובות ip פנימיות שמאחורי nat
כך שלצערי כל האמירות והעצות שלך ביחס לנאט אינן רלבנטיות לשואל.
אתה בעצם אומר שאתה לא יודע (או בעצם שכולנו לא יודעים) ועל בסיס זה הופך את הבורות ככלי לגיטימי לעוץ על בסיסה עצות לאחרים
טקטיקה מרתקת
על בסיס העובדות האלו ואילך ותלין עליי כמה שאתה רוצה.
עובדתית הכתובות האלו הן כתובות ip חיצוניות לגיטימיות ואינן כתובות ip פנימיות שמאחורי nat
כך שלצערי כל האמירות והעצות שלך ביחס לנאט אינן רלבנטיות לשואל.
אתה בעצם אומר שאתה לא יודע (או בעצם שכולנו לא יודעים) ועל בסיס זה הופך את הבורות ככלי לגיטימי לעוץ על בסיסה עצות לאחרים
טקטיקה מרתקת
על בסיס העובדות האלו ואילך ותלין עליי כמה שאתה רוצה.
@Borderline1
·
אני רואה שלקחת את הנושא קצת באופן אישי וחבל שכך, בסך הכל מנסים לעזור לבנאדם לפתור בעיה.
היות ונושא שירות הלקוחות של הוט כנראה שלא יספק את הפיתרון פה, אני ממליץ על בסיס נסיון אישי וקריאה בפורומים על הנושא על מנת לנסות לעזור לו לפתור את הבעיה.
לא כתבתי תגובה על מנת לכתוב פה מאמר אקדמי בנושא double nat ולהתחכם בתיאורים כאלה או אחרים של הבעיה.
אם זה כל כך מפריע לך ה״בורות״ של כל מי שהגיב פה, אתה מוזמן לתת עצה יותר חכמה ולא להתעסק בהתנשאות מיותרת.
לגבי ה״בורות״ האישית שלי, לקחתי לצומת לבי ואנסה לעדכן את הניסוח בתגובה שלי
·
אני רואה שלקחת את הנושא קצת באופן אישי וחבל שכך, בסך הכל מנסים לעזור לבנאדם לפתור בעיה.
היות ונושא שירות הלקוחות של הוט כנראה שלא יספק את הפיתרון פה, אני ממליץ על בסיס נסיון אישי וקריאה בפורומים על הנושא על מנת לנסות לעזור לו לפתור את הבעיה.
לא כתבתי תגובה על מנת לכתוב פה מאמר אקדמי בנושא double nat ולהתחכם בתיאורים כאלה או אחרים של הבעיה.
אם זה כל כך מפריע לך ה״בורות״ של כל מי שהגיב פה, אתה מוזמן לתת עצה יותר חכמה ולא להתעסק בהתנשאות מיותרת.
לגבי ה״בורות״ האישית שלי, לקחתי לצומת לבי ואנסה לעדכן את הניסוח בתגובה שלי