Malki MS 500 S - מגבר מלכי
-
Form78HiFi
- חבר ותיק

- תגובות: 1118
- נתן תודות: 51 פעמים
- קיבל תודות: 129 פעמים
נפל עלי..
לא באמת נפל, כי אז היה חבל..
בכל מקרה, אין לי שום ידע על חברת ״מלכי״ הוא נראה תקין אבל עדיין לא חיברתי לו מקור ורמקולים..
מכירים?
לא באמת נפל, כי אז היה חבל..
בכל מקרה, אין לי שום ידע על חברת ״מלכי״ הוא נראה תקין אבל עדיין לא חיברתי לו מקור ורמקולים..
מכירים?
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 154
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
אין לך מה לחבר לו מקור ורמקולים. זה מגבר PA שלא נועד למוזיקה אלא רק לדיבור. מלכי זה יצרן ישראלי אגב, כפי שהשם מרמז. בקיצור, אתה יכול לתת לו להמשיך ליפול, לפח הקרוב.
.Anything can be done, but it's only done if it's done
מה שברור זה שזה PA , מה שאותי מעניין זה האם הוא רועש ככה שאין מצב לחבר אותו בבית ולשמוע בווליום סביר , ואיך דבר כזה נשמע בחיבור לרמקולים ביתיים.
ואם בא למישהו - נפלו עליי שני רמקולי PA קטנים 10" , רוצה לזרוק אותם.
ואם בא למישהו - נפלו עליי שני רמקולי PA קטנים 10" , רוצה לזרוק אותם.
- harel
- חבר ותיק

- תגובות: 1244
- שם מלא: harel
- נתן תודות: 559 פעמים
- קיבל תודות: 533 פעמים
מלכי
·מלכי מייצר ציוד משנות השישים ל PA להופעות ולאולפנים עד היום ויושב בבית גירון בא. תעשייה חדש בראשל"צ.JD9002 כתב:מגבר PA עפ"ר לא יגיע סטריאופוני. מגבר PA מחובר לרמקולים רבים וגם זה עפ"ר דרך שנאי תאום.
אבל האמת שזה כן נראה כמו איזה מין יצור כלאיים. אולי מגבר במה להופעות ?...
לא מזמן עברתי והיתה לנו שיחה ארוכה ומעניינת...
לא הייתי זורק את המגבר הזה לפח. הוא בנוי יפה מאוד והדרגה הסופית שלו היא מוספט כמו שהיה מקובל לבנות בשנות ה 70-90
המגבר סטראופוני יכול להפתיע באיכויות שלו ללא רעש HUM ובולשיטים אחרים
לא הייתי מחבר את הרמקולים הראשיים שלי, לפני הרצה על רמקולים "פושטים", בדיקה של DC ביציאות (חם/ קר / לאחר עבודה ממושכת) וכמובן בחינת מעגל ההגנה (אם יש כזה) או לשקול להעביר אותו דרך מעגל הגנה לפני חיבור לרמקולים יקרים
ניתן לצפות ל 120 וואט וצפונה אם הסופיים הם בסיגנון 176 וכיו"ב(היטאצ'י) וכן ליכולת עבודה מאומצת כולל בעומסים גבוהים (4 אוהם). - למגבר יש קירור מאולץ ע"י מאוורר..נתל להתקין לו מתאמים מ PL ל RCA בכניסה ובסה"כ עם מעט TLC לקבל מגבר הספק רציני מאוד!
ספר מה עלה בגורלו...
ראה פוסטים נוספים שלי ב "סטריאו ישראל" בפייסבוק
האזנה טובה - גם לווינטאג'!
האזנה טובה - גם לווינטאג'!