נכון. תמיד הספר יותר עוצמתי וחזק,ואני חושב שחווית הקריאה
הינה אחת החוויות העוצמתיות ביותר.
אבל אני מגיע לסרט בלי ציפיות ומשתדל לא להשוות ובד''כ זה
גם יכול להצליח.
חבורת מתנקשים מוכשרים (בעיני עצמם, בעיקר) מחליטים לעשות לעצמם שם בכך שיחסלו את גונתר (ארנולד שוורצנגר), המתנקש המובחר ביותר בעולם. לצורך תיעוד ההישג יוצא הדופן הם מצרפים צוות צילום דוקומנטרי שינציח אותם בכל צעד ושעל, אבל מסתבר שלגונתר אין שום כוונה למות והוא מאכיל אותם לא מעט מרורים במהלך הניסיונות לחסלו.
קומדיית-אקשן מטופשת, עם 'שיק' של סרט סטודנטים בתקציב משודרג.
Salyut-7
באמצע המלחמה הקרה, זוג אסטרונאוטים נשלחים למשימה דחופה לתקן את תחנת החלל הרוסית לפני שהיא תיפול לידי האמריקאים.
אל תתנו לשפה הרוסית בה הסרט מתנהל להוריד לכם מהסרט, זהו Blockbuster לכל דבר, עם סיפור אנושי טוב וכזה שנתמך היטב על ידי אפקטים שנראים לקוחים מסרט הוליוודי בתקציב של מאות מיליוני דולרים. בסופו של דבר, העלילה קולחת, הסיפור מותח ומרענן לראות כיצד יוצרי הסרט מתארים את האמריקאים כ- "רשעים" שרק רוצים לגנוב את הטכנולוגיה הרוסית.
7.9/10
המשחק הגדול, Molly's Game
מחליקת סקי אולימפית שקריירת הסקי שלה נקטעה בטרגיות, מוצאת את דרכה לארגון משחקי פוקר לאנשי העולם הגדול.
היו לי ציפיות גדולות מהסרט, בעיקר בגלל הפוקר וקצת התאכזבתי.
7/10
חבורת יוצאי מארינס מתכננת לשדוד את בנק ה'פדרל ריזרב' שאיש מעולם לא הצליח לשדוד, כשיחידת משטרה הפועלת בדרכים לא ממש קונבנציונאליות מנסה למנוע מהם להגשים את מטרתם.
סרט שמבויים וערוך בצורה מבולבלת שמתישה את הצופה, כולל קפיצות הלוך ושוב בין סצינות והתרחשויות, דיאלוגים טרחניים ולא רלבנטיים ומשחק מעצבן של ג'רארד באטלר. יש אמנם כמה קטעי אקשן טובים וטוויסט שאמור היה להפתיע, אבל כל זה לא בהכרח הופך אותו לסרט טוב.
התמזל מזלי לראות הקרנת טרום בכורה אמש, בשורה התחתונה הסרט הכי טוב של מרוואל.
קשה להסביר מה בדיוק ראיתי מבלי להרוס - שוק טוטאלי
מצחיק, הפתעות, אקשן מטורף ו...
לא האמנתי שיקחו כזה סיכון - רוצו ותהנו - שלא יהרסו לכם
9/10
(עוד) סרט על שודדי בנקים , עם ג'רארד באטלר שעומד בראש צוות לפשעים חמורים .
יש תיחכום נחמד בעלילה והרבה אקשן "שקט" שזורם בסדר יחסית ,
אין סיבה שהסרט יארך 2:20 אבל הזמן עובר ובסה"כ עושה את העבודה .
כמו כן אין כאן יותר מידי קרבות ומרדפי מכוניות , אבל המעט שכן יש נראה ונשמע טוב!
סרט המבוסס על הספר "בחזרה מטואיצ'י" של יוסי גינסברג הישראלי, ומגולל את סיפור השרדותו כנגד כל הסיכויים לבדו בג'ונגל הבוליביאני.
כשקראתי את הספר לפני שנים רבות הוא הותיר עלי רושם חזק. הסרט, למרות היותו מבוסס על אירועים אמיתיים, היה הרבה פחות עוצמתי, אפילו ביחס לסרטי השרדות אחרים. דניאל רדקליף מבצע את התפקיד בצורה משכנעת.
שוטר לשעבר שפוטר בעקבות תקרית בה היה מעורב ובעית האלכוהול ממנה הוא סובל, מוצא באקראי גופה של צעירה ומחליט לחקור בעצמו את נסיבות מותה, בין היתר מתוך רצון לעלות שוב על דרך הישר.
מותחן-פשע עם נימה דקה של הומור שהציון שלו ב-IMDB לא נראה כל כך מבטיח, אבל מצליח בכל זאת להיות קליל ומרתק, עם בימוי ומשחק מצויינים.
סרט ארוך (מדי) על קבוצה של שוטרים שמתנהלים כמו גנגסטרים, מול קבוצה שמתכננת שוד בדיוק של שוטרים.
בגדול, אפשר להפריד את הסרט לשני חלקים - הרבה מאוד בלה בלה בהתחלה, ואז לקטע התאכלס שבו באמת יש שוד ומרדפים. החלק הראשון משעמם נורא וכולל עלילות משנה מיותרות שלא מוסיפות לסיפור. החלק השני מעולה - שוד מתוחכם ומפורט כמו שצריך.
משחק מעולה של ששון גבאי שממש לא מאמינים שהוא ישראלי ולא מצרי
7.5/10
...
·
מצטרף להמלצה, סרט חביב להפליא.
לגבי ששון גבאי, הוא אכן שחקן מצוין (אני עוד זוכר אותו מסדרות הטלוויזיה של ילדותי ומכמה הצגות שראיתי וכו), אבל אני העובדה שהוא נולד בבגדאד וגדל בבית דובר ערבית עזרה לו מאוד להעביר את התפקיד בצורה יותר אוטנטית.