ריכוז כל המבצעים, הדילים הכי חמים שחברי האתר מצאו מאתרי אמאזון (ארה"ב, גרמניה, איטליה, בריטניה וספרד)
כללי הפורום
מבצעים אלה מוגשים כשירות לחברי האתר, האתר מרוויח דמי אפיליאציה מהדילים שבפורום. עם זאת, אין האתר קשור לאמזון ואינו אחראי באף אופן לנכונות המבצעים, כדאיות המבצעים או הרלוונטיות שלהם. אנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים ושהמחירים הוגנים.
Nunatak כתב:אין לי שום בעיה לעשות פריים בשביל קנייה חד פעמית ולבטל, לדעתי גם משלמים רק באופן יחסי על הזמן שהיית מנוי. הבעיה היא אחרת, אם אני רוצה לבדוק אם מוצר נשלח לארץ והוא בלעדי למנויי פריים אני לא יכול לראות אלא אם אני מנוי.
...
·
לראות מה? מחיר לחברי פריים? אנחנו מפרסמים את זה (ראה שלל דוגמאות בתגובות שלי). לראת אם הוא נשלח לארץ? אם כך אין קשר למנוי פריים או לא, פשוט שים אותו בעגלת קניות ותתקדם, אם הגעת לשלב התשלום הוא נשלח לארץ. פשוט.
eyalpo כתב:היה לי פריים חודש חינם ועכשיו האריכו לי לעוד חודש ולא השתמשתי בכלל. הזמנתי כבר כמה מוצרים ופריים לא נתן כלום באף אחד מהם.
הדוגמאות שאתה נותן למעלה הם כאלה כאלה שרוכשים "פעם ב" ובשבילם שווה פריים כמובן אבל ברוב המקרים לא ראיתי שזה משתלם.
...
·
בוודאי, וגם בשביל "פעם ב" שווה אפילו לעיתים למבצע אחד/הזמנה אחת לעשות פריים רק לחודש אחד, במיוחד שכפי שכבר הדגמתי ההנחה במחיר הסופי לא רק מכסה את עלות הפריים אלא מורידה בנוסף לא מעט מהמחיר הסופי.
מוצרים מוחזרים לאחר כשנה בהם נעשה שימוש (חפש את סיפורי הגבורה פה בהם סיפרו אנשים ציינו שהשיבו רסיברים לאחר יותר משנה והחליפו לדגם חדש יותר) - אמזון משלם עלות ההחזרה
...
יש דבר כזה? וואו. אין מה להגיד, הרווחנו את זה ביושר.
לא מזמן הזמנתי משהו מUK ועשיתי פריים חינם לחודש. עד שלקח להם לשלוח החלטתי לבטל את ההזמנה (זה גם יתרון שלוקח להם כמה ימים להוציא הזמנה ובינתיים אתה מבין שחבל על הכסף).
בקיצור, ניצלתי את הפריים וידאו. אבל הוא עבד לי רק עם VPN. יש להם כמה סדרות שאפשר בלי כמו the grand tour, אבל רוב התוכן לא עובד בישראל.
עכשיו בדקתי שוב מוצר בעגלה וראיתי שהם מציעים לי פריים לשבוע ב-0.99 GBP רק לניסיון חוזר.
זה ממש מטומטם שרק בסוף תהליך הקניה אומרים שזה לא נשלח. מה הבעיה לומר כבר בדף המוצר?
לכן מנסיון, אני כבר לא מנסה להכניס לCART מוצרים שלא מוצהר עליהם בדף המוצר שנשלחים לארץ. בזבוז זמן 95% מהפעמים.
טוב זה מדהים חוסר ההסברה שלהם. באמת עכשיו דרך האתר שינית מיקום לישראל והכל זמין לצפיה, כולל כתוביות בעברית.
כל החוויה השתנתה לטובה בצורה מדהימה.
העניין שעד עכשיו, המקום היחידי שנחשפתי לאמאזון וידאו היה דרך הטלויזיה, לא האתר. ושם, באפליקציה הרשמית שלהם, פשוט לא אומרים כלום. רק לא זמין וזהו.
HT-Assaf כתב:
בקיצור, ניצלתי את הפריים וידאו. אבל הוא עבד לי רק עם VPN. יש להם כמה סדרות שאפשר בלי כמו the grand tour, אבל רוב התוכן לא עובד בישראל.
עכשיו בדקתי שוב מוצר בעגלה וראיתי שהם מציעים לי פריים לשבוע ב-0.99 GBP רק לניסיון חוזר.
...
·
לא יודע למה היית צריך VPN ולמה התוכן לא עובד, כפי שציינו פה זה עובד (תסתכל על ההגדרה שהסבירו פה, זה עבד גם ל OrenMizrav, אז שווה בדיקה). אצלי זה עובד יש רמהקופסא (לפחות בפריים US ובאפליקציה של טלוויזיה LG).
OrenMizrav כתב:זה ממש מטומטם שרק בסוף תהליך הקניה אומרים שזה לא נשלח. מה הבעיה לומר כבר בדף המוצר?
לכן מנסיון, אני כבר לא מנסה להכניס לCART מוצרים שלא מוצהר עליהם בדף המוצר שנשלחים לארץ. בזבוז זמן 95% מהפעמים.
...
·
מסכים לחלוטין, אבל בשביל עוד 3-4 הקלקות אני כן מוכן לבדוק ולזכות בדיל טוב. יתרה מזו - אנחנו עושים בשבילך את העבודה ומפרסמים פה דילים שכן נשלחים בוודאות
OrenMizrav כתב:טוב זה מדהים חוסר ההסברה שלהם. באמת עכשיו דרך האתר שינית מיקום לישראל והכל זמין לצפיה, כולל כתוביות בעברית.
העניין שעד עכשיו, המקום היחידי שנחשפתי לאמאזון וידאו היה דרך הטלויזיה, לא האתר. ושם, באפליקציה הרשמית שלהם, פשוט לא אומרים כלום. רק לא זמין וזהו.
...
·
שמח לשמוע שהסתדר לך, לפחות משהו טוב אחד יצא מהשרשור הזה
OrenMizrav כתב:טוב זה מדהים חוסר ההסברה שלהם. באמת עכשיו דרך האתר שינית מיקום לישראל והכל זמין לצפיה, כולל כתוביות בעברית.
...
מעניין. יש כתוביות בעברית? לכל הסדרות/חלק..? ובכלל איך כמות התוכן?
זוכר שניסיתי לפני שנה בערך, אולי קצת יותר, ולא היה כמעט כלום (וכמובן שלא היו כתוביות בעברית כלל).
OrenMizrav כתב:בדקתי 2 סדרות ו2 סרטים ועבד יפה. בערב נבדוק עוד.
...
אשמח לעדכון!
כשאני ניסיתי לא היה כלום, וגם כל הזמן אני זוכר שאמרו שאין שום התקדמות ואין עברית למעט דיבוב (!!) של סדרת הבת של המתים המהלכים. משהו דומה לבחור פה שעדכן, רק לפני כמה חודשים: https://www.hometheater.co.il/vp2730637