אוקטביה, פוקוס, מגאן, קורולה, מאזדה 3 ?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
כרמי אני לא הסניגור פה של אף חברה אבל בהתחלה הזכרתי שאני עובד בתחום וקרוב מאוד מאוד למכוניות הצרפתיות הם נוחות מאוד .....אבל אווהההבבבווותתת מוסך
רנו עם בעיות בגיר בעיות עם תיבת הפיוזים החכמה והרגישה .....להמשיך
אני שעובד עם מכוניות אלו העדפתי סקודה אוקטביה דיזל משנת 2001 עשיתי בערך 290000 ותאמינו או לא הבעיה היחידה נוחות הכסא ושלא תבינו אותי לא נכון יש תקלות ברכב אבל באות כל 60000.70000 ק"מ ועלותם לא בשמים
ובהמשך למה שאמרת לכל מכונית יש תקלות אבל תלוי כמה והכמה לא אתה ואני נחליט אלא אלה שעובדים במוסכים ומהם אפשר לדעת על מחלות כרוניות -ואז להבדיל בין הכרונית לבין זאת שפשוט הגיע זמנה להופיע{גיל}
ומזדה .....זה רכב ישראלי כמעט ולא רואים אותו באף מקום באירופה תאמינו או לא ....
רנו עם בעיות בגיר בעיות עם תיבת הפיוזים החכמה והרגישה .....להמשיך
אני שעובד עם מכוניות אלו העדפתי סקודה אוקטביה דיזל משנת 2001 עשיתי בערך 290000 ותאמינו או לא הבעיה היחידה נוחות הכסא ושלא תבינו אותי לא נכון יש תקלות ברכב אבל באות כל 60000.70000 ק"מ ועלותם לא בשמים
ובהמשך למה שאמרת לכל מכונית יש תקלות אבל תלוי כמה והכמה לא אתה ואני נחליט אלא אלה שעובדים במוסכים ומהם אפשר לדעת על מחלות כרוניות -ואז להבדיל בין הכרונית לבין זאת שפשוט הגיע זמנה להופיע{גיל}
ומזדה .....זה רכב ישראלי כמעט ולא רואים אותו באף מקום באירופה תאמינו או לא ....
when you got nothing -you got nothing to lose
אני פה בס"ך מנסה להעביר מה שאני בתחומי יודע ואני :
--לא בקשתי שתקנה מה שאני אומר
--ואני לא זוכר שכתבתי שיש לי בעיה שאתה לא מסכים איתי
--ולהרגיע את מה
הרי כל השרשור נפתח בגלל מישהו שרוצה לדעת אז שכל אחד יגיד מה שיש לו והוא יודע מנסיון או ששמע
--ולהרגיע את מה
הרי כל השרשור נפתח בגלל מישהו שרוצה לדעת אז שכל אחד יגיד מה שיש לו והוא יודע מנסיון או ששמע
when you got nothing -you got nothing to lose
אבל אם לא מסכים איתך אתה צריך לחזור על דבריך שוב ושוב ו...habib כתב:אני פה בס"ך מנסה להעביר מה שאני בתחומי יודע ואני :
--ולהרגיע את מה
הרי כל השרשור נפתח בגלל מישהו שרוצה לדעת אז שכל אחד יגיד מה שיש לו והוא יודע מנסיון או ששמע...
החיים זה מה שקורה לנו,
שאנחנו עסוקים בתכנון דברים אחרים.
שאנחנו עסוקים בתכנון דברים אחרים.
- crusader
- חבר ותיק

- תגובות: 1952
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
אני מנסיוני הפרטי יודע,שארופאיות,לא רק אוהבות מוסך,הן גם נוטות לחזור אליו הרבה לפני מועד פקיעת האחריות.
אני ממש לא עוסק בתחום וגם לא מתיימר להיות אחד שכזה,אבל היות ושנים במשפחתי מעדיפים מכוניות ארופאיות,וגרמניות ליתר הדיוק,לצערי מעבר לעובדה שהמכניות הנ"ל הן בהחלט הTOP,זמן הבילוי במוסך,ולא על תקלות מהותיות,בשנים האחרונות עולה פלאים..
בסופו של יום,אדם שלוקח רכב,גם עם זה ליסינג,צריך לקחת בחשבון את העובדה שזה שקצין הרכב הוא זה שרץ בפועל אחרי חברות הליסנג אין זה משנה את העובדה הפשוטה,שהמכוניות הללו נכנסות למוסך ויהי מה.
לעומת היפניות,שבנויות,בראש ובראשונה על אמינות נטו,ואני מתעלם כרגע לחלוטין מרמת הבטיחות,היות ותמיד אפשר לקחת את הדגם מעבר לרמת הבסיס ואז להנות מהגנה הייקפית טובה יותר.
מעבר לזה כרמי סתם הערת אגב,באם אתה רוצה לנתח רכב מבחינת אמינות,תבדוק אותו אחרי 3 שנים על הכביש,ולא כאשר הוא חדש,אז יתגלו לך בדיוק כל נפלאות הבלאי האפשריות הקיימות באירופאיות לעומת היפניות(לעניות דעתי עוד הרבה לפני,אבל חפיף)
אני ממש לא עוסק בתחום וגם לא מתיימר להיות אחד שכזה,אבל היות ושנים במשפחתי מעדיפים מכוניות ארופאיות,וגרמניות ליתר הדיוק,לצערי מעבר לעובדה שהמכניות הנ"ל הן בהחלט הTOP,זמן הבילוי במוסך,ולא על תקלות מהותיות,בשנים האחרונות עולה פלאים..
בסופו של יום,אדם שלוקח רכב,גם עם זה ליסינג,צריך לקחת בחשבון את העובדה שזה שקצין הרכב הוא זה שרץ בפועל אחרי חברות הליסנג אין זה משנה את העובדה הפשוטה,שהמכוניות הללו נכנסות למוסך ויהי מה.
לעומת היפניות,שבנויות,בראש ובראשונה על אמינות נטו,ואני מתעלם כרגע לחלוטין מרמת הבטיחות,היות ותמיד אפשר לקחת את הדגם מעבר לרמת הבסיס ואז להנות מהגנה הייקפית טובה יותר.
מעבר לזה כרמי סתם הערת אגב,באם אתה רוצה לנתח רכב מבחינת אמינות,תבדוק אותו אחרי 3 שנים על הכביש,ולא כאשר הוא חדש,אז יתגלו לך בדיוק כל נפלאות הבלאי האפשריות הקיימות באירופאיות לעומת היפניות(לעניות דעתי עוד הרבה לפני,אבל חפיף)
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money
לא עקבתי אחרי כל הדיון אלה קראתי חלקית
אז ככה אם אלה המכוניות - אוקטביה, פוקוס, מגאן, קורולה, מאזדה 3 ?
אז אוקטביה ואז טויוטה או פוקוס אם אתה חובב יותר נוחות ואז מאזדה ובסוף בסוף אם ביכלל מגאן
כל צרפתיה גם נשים וגם מכוניות פשוט לא להיתקרב פשוט לא
לא וזה לא אומר כלום שליסינג זה ליסינג וזה לא פרטי כי אם הוא יבלה כל שבוע פעמיים במוסך לא משנה כמה האוטו בטיחותי או נוח הוא יקבל עקמת מהכיסה של המוסך מרב שהוא יהיה שם
ולא רק זה גם איטלקיות אל תיתקרב ולא הוא לא מיליארדר אני מדבר על פיאט אלפה וכו'
בקיצור אני משער שהאוקטביה היתה טעות ואולי גם הטויוטה ככה שהפוקוס היא הדבר בישבילך
היא קצת חלשה מהאחרות ומה גם שזה לא נורא כי בדרך כלל מי שמקבל ליסינג מקבל גם דלק חינם או עד סכום מסוים שלרב הוא מעל ומעבר אז לוחצים קצת יותר על הדוושה
וגם זה לא בטוח שתיצתרך כי האוטו סוחב טוב מניסיון
האוטו מאד נח מיתלים רכים כמו מיטת מים וגם מאד בטיחותי
אז ככה אם אלה המכוניות - אוקטביה, פוקוס, מגאן, קורולה, מאזדה 3 ?
אז אוקטביה ואז טויוטה או פוקוס אם אתה חובב יותר נוחות ואז מאזדה ובסוף בסוף אם ביכלל מגאן
כל צרפתיה גם נשים וגם מכוניות פשוט לא להיתקרב פשוט לא
לא וזה לא אומר כלום שליסינג זה ליסינג וזה לא פרטי כי אם הוא יבלה כל שבוע פעמיים במוסך לא משנה כמה האוטו בטיחותי או נוח הוא יקבל עקמת מהכיסה של המוסך מרב שהוא יהיה שם
ולא רק זה גם איטלקיות אל תיתקרב ולא הוא לא מיליארדר אני מדבר על פיאט אלפה וכו'
בקיצור אני משער שהאוקטביה היתה טעות ואולי גם הטויוטה ככה שהפוקוס היא הדבר בישבילך
היא קצת חלשה מהאחרות ומה גם שזה לא נורא כי בדרך כלל מי שמקבל ליסינג מקבל גם דלק חינם או עד סכום מסוים שלרב הוא מעל ומעבר אז לוחצים קצת יותר על הדוושה
וגם זה לא בטוח שתיצתרך כי האוטו סוחב טוב מניסיון
האוטו מאד נח מיתלים רכים כמו מיטת מים וגם מאד בטיחותי