שאלה,המחירים ירדו או לא בטלויזיות? מחסני חשמל אפילו העלו מחיר לינק בפנים

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
av-br
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 81
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #21 

Lior_M כתב:

...
...
שימשיכו לחכות.
המחיר לא יירד בשקל משום שאין שום מנגנון בהחלטה של כחלון שמבטיח לציבור שההנחה תתגלגל אליו.
זה אולי משאיר יותר מרווח מיקוח מול המוכר אבל אם מישהו מצפה לראות מחירים חדשים הוא יכול לשכוח מזה.
תכלס ? אחרי ההכרזה של כחלון יותר עדיף לקנות מאמאזון. שם אף אחד לא יכול לדפוק אותך.
...
המחירים יירדו באופן מלא.
למנגנון קוראים תחרות חופשית בשוק תחרותי. זהו המנגנון היחיד שראוי שהמדינה תפעל לקדם.
ומדובר בשוק תחרותי ביותר. (לפחות בתחום הטלוויזיות) הוזלות מלאות הם רק עניין של כמה חודשים.

Alon_Solo
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4150
נתן תודות: 71 פעמים
קיבל תודות: 440 פעמים

שליחה #22 

אולי יש כאן אלמנט של מי ימצמץ ראשון כי למשל יבואן מקביל ללא מלאי יכול לתת כבר עכשיו את מלוא ההנחה אבל הוא בטח אומר למה לי לרדת מ12,000 ל10,000 אם ב11,900 אני הכי זול גם ככה... ואז יש כאן צבר אינטרסים שבינתיים בולמים את הירידה. אולי אפילו, כפי שהעידו כאן, העלאות מכיר מלאכותיות כדי להוריד אותם בהמשך וכאילו לגלם את הורדת המס. נראה שלפחות למוצרים הפופולאריים,עבורם קיימים גם יבואנים מקבילים, השכר ישבר ראשון ואז היתר יהיו חייבים להתאים מחירים.

liorp
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2352
נתן תודות: 162 פעמים
קיבל תודות: 194 פעמים

שליחה #23 

tood כתב:כותרת,
בנוסף,מחסני חשמל העלו את מחירי הטלויזיות לדוגמה, טלוויזיה חכמה 65UJ670Y LG היה אצלם לפני שבוע 6500 ש"ח
כיום 6790 ש "ח

https://www.payngo.co.il/tv-screens/led ... 7%9E%D7%9C
...
עכשיו כבר ירד ל-5,848 ש"ח בסופר אלקטריק ו-6,590 ש"ח במכירת "פותחים שנה 2018" במחסני חשמל.
כנראה שככל שהצרכנים ימשיכו לחכות ולא לקנות, המחירים ירדו.

ירידה של 3,000 ש"ח במחיר תוך חצי שנה:

ronhub
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #24 

לא רואה שהמחירים יירדו בתקופה הקרובה. עשיתי חיפוש לטלוויזיות בזמן האחרון, יש מלא מבצעים, לקחתי במחיר מעולה לדעתי בטרקלין חשמל. אין ברירה היום חייבים לעבוד כדי למצוא את המבצע המתאים

liorp
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2352
נתן תודות: 162 פעמים
קיבל תודות: 194 פעמים

שליחה #25 

ronhub כתב:לא רואה שהמחירים יירדו בתקופה הקרובה. עשיתי חיפוש לטלוויזיות בזמן האחרון, יש מלא מבצעים, לקחתי במחיר מעולה לדעתי בטרקלין חשמל. אין ברירה היום חייבים לעבוד כדי למצוא את המבצע המתאים
...
הגרפים מראים ירידת מחיר כל שבועיים לאחרונה בחלק מהטלוויזיות.

tomerthetomtom
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

לא רואה שירד וגם לא מתכוון לחכות

שליחה #26 

לא מחכה יותר.. חלאס עם השטויות האלה. אם צריך, אני קונה. עובדים עלינו כל הזמן עם ההמתנות למבצעים בגלל כחלון, בגלל מה שמו.. זה שיטה מוכרת... קניתי טלוויזיה לפני שבועיים בטרקלין חשמל גם כן.. אני לא יודע איך אתם קונים דברים כאלה באמזון.. פה יש לי אחריות וזה יבואן רשמי, אז איך לקחת סיכון על משהו אחר.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”