דבר ראשון איך החברה technics? שווה משהו??
ויש לי רסיבר של רוטל (די ישן אבל איכותי...אני חושב...)דגם RX-830
בקיצור אני ממש לא מבין (תסלחו על הבורות..חחח) הייתי רוצה להבין מה זה אומר קדם מגבר? מה עושה הפרוססור מה עושה הקדם לפטיפון? האם כל החלקים האלה נחוצים?
תודה מראש לכל העונים....
צריך עזרה בקשר לפטיפון....
- yosihary
- חבר ותיק

- תגובות: 1271
- שם מלא: יוסף הרי
- נתן תודות: 53 פעמים
- קיבל תודות: 119 פעמים
בהחלט סביר אבל לא טופ
הפטיפון שאתה מדבר עליו, קרוב לודאי שאם תציין בגוגל את שם המודל שלו תראה עליו פרטים.
אני מנחש שזהו דגם עם מנוע ישיר לצלחת ומערכת בקרה אלקטרונית שקובעת את דיוק ומהירות הסיבוב.
משום מה במכשירים מאוד יקרים זה לא נחשב, מעדיפים צלחת כבדה מאוד, ומנוע מיושן וכיוון דיוק המהירות על ידי סטרובוסקופ שמודפס על שולי הצלחת.
אם יש לו זרוע בצורת צינורית שבקצה רואים עמעט רק את המחט, אז הראש והמחט ייחודיים לטכניקס או לתואמים.
לפטפון מסוג זה יש תפוקת מתח מאוד חלש, באמצע תחןם השמיעה כ- 5 אלפיות של וולט, (לעומת 2 וולט של קומפקט או DVD)
וגם צריך לתקן את חוסר האחידות (המתוכננת מראש) של העוצמות המוקלטות בתקליט, וחוסר האחידות (המובנה) בראש המגנטי של הפטפון.
לשם כך צריך ברסיבר או בכל ציוד אחד קדם מגבר מתאים. ברסיבר, אם יש כניסת PHONO,
אזי יש לחבר את הפטיפון אליה, ויש בדרך כלל גם חיבור אדמה נפרד שצריך לבדוק לאן מחברים אותו, בדרך כלל לבורג הארקה באחורי הרסיבר, סוגר את סוגית החיבורים. אם ההארקה של הפטפון אינה מחוברת יתקבל המהום נוראי.
אני מנחש שזהו דגם עם מנוע ישיר לצלחת ומערכת בקרה אלקטרונית שקובעת את דיוק ומהירות הסיבוב.
משום מה במכשירים מאוד יקרים זה לא נחשב, מעדיפים צלחת כבדה מאוד, ומנוע מיושן וכיוון דיוק המהירות על ידי סטרובוסקופ שמודפס על שולי הצלחת.
אם יש לו זרוע בצורת צינורית שבקצה רואים עמעט רק את המחט, אז הראש והמחט ייחודיים לטכניקס או לתואמים.
לפטפון מסוג זה יש תפוקת מתח מאוד חלש, באמצע תחןם השמיעה כ- 5 אלפיות של וולט, (לעומת 2 וולט של קומפקט או DVD)
וגם צריך לתקן את חוסר האחידות (המתוכננת מראש) של העוצמות המוקלטות בתקליט, וחוסר האחידות (המובנה) בראש המגנטי של הפטפון.
לשם כך צריך ברסיבר או בכל ציוד אחד קדם מגבר מתאים. ברסיבר, אם יש כניסת PHONO,
אזי יש לחבר את הפטיפון אליה, ויש בדרך כלל גם חיבור אדמה נפרד שצריך לבדוק לאן מחברים אותו, בדרך כלל לבורג הארקה באחורי הרסיבר, סוגר את סוגית החיבורים. אם ההארקה של הפטפון אינה מחוברת יתקבל המהום נוראי.
- yosihary
- חבר ותיק

- תגובות: 1271
- שם מלא: יוסף הרי
- נתן תודות: 53 פעמים
- קיבל תודות: 119 פעמים
ועוד הבהרות
כל הפטפונים ששוים משהו יש להם ראשים מגנטיים מסוגים שונים, היקרים יותר מוציאים תפוקה חלשה ביותר , פחות מהדוגמא שנתתי, ומצריכים קדם מגבר ייחודי ויקר ביותר.
אפשר לקנות קדם מגבר לראש מגנטי וכך להתאים את הפטפון לכל מגבר או רסיבר שאין לו כניסת PHONO
אפשר לקנות קדם מגבר לראש מגנטי וכך להתאים את הפטפון לכל מגבר או רסיבר שאין לו כניסת PHONO