הגבול הדק שאסור לעבור כשטכנאי מנסה למכור אחריות מורחבת.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@liorp
·
שים לב שבארה"ב ה-OLED B7 55" עולה בערך 1500 דולר, כאן בארץ הוא עולה בערך $2000 שזה כולל כבר 17% מע"מ, ההבדל לא רציני בכלל.
אבל נראה שההבדל גדול ומוחשי יותר עם "65.
·
שים לב שבארה"ב ה-OLED B7 55" עולה בערך 1500 דולר, כאן בארץ הוא עולה בערך $2000 שזה כולל כבר 17% מע"מ, ההבדל לא רציני בכלל.
אבל נראה שההבדל גדול ומוחשי יותר עם "65.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
@אדי44
·
זה לא, אבל שם מס קניה נמוך יותר מכאן ומשתנה בין מדינות שונות.
·
זה לא, אבל שם מס קניה נמוך יותר מכאן ומשתנה בין מדינות שונות.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
דעתי בנושא הזה חצוייה.
קודם כל, אני חושב שהסכום אותו דורשים על ההרחבה מוגזם ביותר.
עכשיו בנוגע לעניין עצמו. בוא נניח שאתה מחליף מסך פעם ב-3 שנים, במצב כזה אין טעם להוסיף עוד כסף להרחבת האחריות. כי ב-3 השנים הראשונות אתה מכוסה, ואח"כ אתה מוכר או מעביר את המסך הלאה וקונה חדש.
מצב שני, אם אתה מהאנשים שאוהבים להחזיק בטלוויזיה לאורך שנים, עד שהיא מתה, אולי יש טעם להוסיף עוד 22% ולהרחיב את האחריות ל-6 שנים, לכל צרה שלא תבוא. כך גם אם יהיה כשל באיזה לוח או הפאנל בעוד 5 שנים (או בעוד 3.5) תקבל מסך חדש ותהיה בראש שקט לעוד מספר שנים.
קודם כל, אני חושב שהסכום אותו דורשים על ההרחבה מוגזם ביותר.
עכשיו בנוגע לעניין עצמו. בוא נניח שאתה מחליף מסך פעם ב-3 שנים, במצב כזה אין טעם להוסיף עוד כסף להרחבת האחריות. כי ב-3 השנים הראשונות אתה מכוסה, ואח"כ אתה מוכר או מעביר את המסך הלאה וקונה חדש.
מצב שני, אם אתה מהאנשים שאוהבים להחזיק בטלוויזיה לאורך שנים, עד שהיא מתה, אולי יש טעם להוסיף עוד 22% ולהרחיב את האחריות ל-6 שנים, לכל צרה שלא תבוא. כך גם אם יהיה כשל באיזה לוח או הפאנל בעוד 5 שנים (או בעוד 3.5) תקבל מסך חדש ותהיה בראש שקט לעוד מספר שנים.
·הטכנאיקרמר כתב:ליפני שבועיים הביאו אלי TV 7000 . היום היתקשרה אלי פקידה מסימילייק שאלה אם הכול בסדר . ושאלה למה לא עשיתי ביטוח לעוד שנתיים . ב200 ש"ח . כי כרטיס לTV עולה 600 ש"ח. וחבל שבעוד שנתיים אזרוק את הTV . עניתי היום קנית 4K . בעוד שנתיים יהייה כבר 8K . אז אזרוק לבד את הTV
וניפרדו קיידידים...
דוקא ב 200 ש"ח אני כן היתי מרחיב לעוד שנתיים.
- הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

- תגובות: 1283
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 27 פעמים
Arie10 כתב:·......
דוקא ב 200 ש"ח אני כן היתי מרחיב לעוד שנתיים.[/q
השאלה מה אני מקבל תמורת ה100 ש"ח . מה לא כולל . אם יש הישתתפות עצמית
בתקופת הTV שחור לבן . האחריות לא כללה מסך זכוכית. ואז כול תקלה הטכנאי אמר נישרף לך המסך . ועל זה אין אחריות . הפקידה לא אמרה מה זה כולל . האחריות . אולי האחריות לא כוללת חלקים...
רק הטכנאי קרמר
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
זו אותה אחריות, מורחבת ל-3 שנים.