האם המחשב שלי מסוגל להריץ 4K?

קונפיגורציות מחשב לגיימינג, אביזרים, כרטיסי מסך רלוונטיים וכו'
RobotCop
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1579
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 347 פעמים

שליחה #21 

@BUGY
נייס. שמח לשמוע שהכרטיס מספק את הצרכים שהוגדרו. מזכיר שמשחקים מעט ישנים יותר ירוצו ב60FPS בכיף אז תפנה גם קצת זמן למשחקי נוסטלגיה. מעבר לזה, נשמע שהסלון אצלך ממש מפתה להישאר בבית. מי צריך חברים כשיש כזה סטאפ? :lol:

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6686
נתן תודות: 86 פעמים
קיבל תודות: 673 פעמים

שליחה #22 

RobotCop כתב:@BUGY
נייס. שמח לשמוע שהכרטיס מספק את הצרכים שהוגדרו. מזכיר שמשחקים מעט ישנים יותר ירוצו ב60FPS בכיף אז תפנה גם קצת זמן למשחקי נוסטלגיה. מעבר לזה, נשמע שהסלון אצלך ממש מפתה להישאר בבית. מי צריך חברים כשיש כזה סטאפ? :lol:
...
·תודה.

זה לא סלון. זה ק"ב ליחד, למניאק חחח וכן, אני מבזבז המון ימי חופש מהעבודה על "דברים חשובים שאני צריך לעשות בבית" :wink:

למען האמת, התחלתי להוריד דברים טובים מלפני שנה שנתים וגם דברים כמו CRYSIS 3...

בכל מקרה, lolmit - הכרטיס שלך מעולה להריץ סרטים, יוטיב, ותוכן HDR אבל לא יספיק למשחקים ב4K.

RobotCop
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #23 

@BUGY

זה אולי המקום לשאול אם אתה מכיר את אפשרות ה Family Share בסטים?
זו אפשרות למעין שיתוף של ספריית משחקים בין חברים או משפחה. הקטע הוא שמישהו עם ספריה יפה חולק איתך את הספריה שלו, אתה יכול לשחק ב(כמעט) כל המשחקים שיש לו בהגבלה שרק בנאדם אחד יכול להשתמש בספריה בכל רגע נתון. כל מה שאתה צריך זה חבר או בן משפחה אחד עם המון משחקים ויהיו לך עוד הרבה ימים "לעשות דברים חשובים בבית" בלי שתצטרך להכניס משחקים פרוצים למחשב המגניב שלך.

http://store.steampowered.com/promotion/familysharing

דבר נוסף, יש כל הזמן סיילים על משחקים, המון פעמים אפשר לקנות דברים מעולים בחמישה דולר. מומלץ להוסיף את התוסף הזה לכרום, בכל דף משחק בסטים הוא מראה לך את המחיר הכי נמוך שהמשחק הזה נמכר אי פעם ואת המחיר הכי נמוך כרגע.

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #24 

זה אולי המקום לשאול אם אתה מכיר את אפשרות ה Family Share בסטים?
זו אפשרות למעין שיתוף של ספריית משחקים בין חברים או משפחה. הקטע הוא שמישהו עם ספריה יפה חולק איתך את הספריה שלו, אתה יכול לשחק ב(כמעט) כל המשחקים שיש לו בהגבלה שרק בנאדם אחד יכול להשתמש בספריה בכל רגע נתון. כל מה שאתה צריך זה חבר או בן משפחה אחד עם המון משחקים ויהיו לך עוד הרבה ימים "לעשות דברים חשובים בבית" בלי שתצטרך להכניס משחקים פרוצים למחשב המגניב שלך.

http://store.steampowered.com/promotion/familysharing

דבר נוסף, יש כל הזמן סיילים על משחקים, המון פעמים אפשר לקנות דברים מעולים בחמישה דולר. מומלץ להוסיף את התוסף הזה לכרום, בכל דף משחק בסטים הוא מראה לך את המחיר הכי נמוך שהמשחק הזה נמכר אי פעם ואת המחיר הכי נמוך כרגע.
...
·לצערי, אני תומך נלהב של פרטיות. אני חושב שזה מועיל לתעשייה הזאת, דוחף את הטכנולוגיה קדימה ושומר שהטיקונים לא יגזימו עם התאוות הבצע שלהם. תראה מה קורה עם משחקי הPC בגלל חמדנות. תראה איך הכניסה של טכנולוכגיות חדשות מתעקב כי אין פריצה של AACS. תראה מה קורה שיש לך חברות ענק בודדות אשר הורגות משחקים שהם לא רוצים לראות...

אז אני מוריד לא כי אני קמצן אלה כי זאת גישה לחיים :wink:

RobotCop
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #25 

@BUGY

fair enough כמו שאומרים.
פעם הייתי פיראט נלהב אבל זה לא היה מאידיאולוגיה אלא בגלל שזה היה כל כך זמין ולא רציתי להוציא כסף. עכשיו בגיל מבוגר יותר אני נהנה מהקלות של תוכנה חוקית, הכל מותקן בקליק, מתעדכן לבד, אין צורך בבוטלואדרים וכל מיני דברים עם גישה לקרביים של המערכת ואפשר לשחק אונליין נגד שחקנים אחרים, דבר שאני עושה לא מעט.

אגב, לחבר'ה האלו יש חיבה יתרה לפיראטים :lol:

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #26 

fair enough כמו שאומרים.
פעם הייתי פיראט נלהב אבל זה לא היה מאידיאולוגיה אלא בגלל שזה היה כל כך זמין ולא רציתי להוציא כסף. עכשיו בגיל מבוגר יותר אני נהנה מהקלות של תוכנה חוקית, הכל מותקן בקליק, מתעדכן לבד, אין צורך בבוטלואדרים וכל מיני דברים עם גישה לקרביים של המערכת ואפשר לשחק אונליין נגד שחקנים אחרים, דבר שאני עושה לא מעט.

אגב, לחבר'ה האלו יש חיבה יתרה לפיראטים :lol:
...
·שלא תבין, גם אני כמוך התחלתי כי זה היה זול יותר וגם תחלס זמין יותר. אבל נשארתי כדי לתמוך באלה שרק נכנסים לזה ובגלל האידיאולוגיה. אבל זה כמובן לא אומר שאני מדי פעם לא חוטא עם איזה משחק מקורי או שיר שאני מוריד בתשלום כדי לתמוך ביוצר. ואני מוכן גם לשלם לשרותים כמו נטפליקס, כי תחלס זה בדיוק מה שנלחמו אליו שנים. תוכן איכותי בדרישה, מוזרם, ללא פרסומות ובאיכות מקסימאלית. אז יש התקדמות אבל יש גם נסיגה. כמו הנגני הבלורי החדשים אשר דורשים חיבור רשת כדי לעבוד (זה די מצחיק, דופקים את אלה שרוצים לקנות ולשלם), חוק הניטרליות בארה"ב...יש הרבה לצערי.

Flying Spaghetti Monster- חזק 8)

שלח תגובה

חזור אל “PC גיימינג”