עזרה בכיול B7, הכול נראה לי חשוך ושאלות לגבי חיבור למחשב.
לא סגור מה זה black crush אבל הורדתי את הבהירות ל50 ופיציתי על זה ע"י הורדת רמת התאורה בחדר.
גם החוסר אחידות באפור נעלמה אחרי 24 שעות, נשאר עוד קטע אופקי קטן וחסר חשיבות.
אצלי זה לא בעיה מהותית כי הטלוויזיה בממד שגם ככה קצת חשוך והטלוויזיה אינה סלונית אלא מסך של מחשב אבל בהחלט הייתי חושב פעמיים לפני שהייתי ממליץ על הטלוויזיה הזו לסלון.
היתרונות שלה בולטים בעיקר בתאורה נמוכה (סלונים בדרך כלל מוארים), היא רגישה מדי (צריך להתאים אותה לסוג התוכן) וכמובן יקרה כך שהאדם הסביר לא יכול לרכוש מעל 65".
מעבר לווינדוז 7 לא יקרה, אני אקנה סטרימר נפרד לפני שאפשרות זו בכלל תישקל. באופן כללי מצחיק שסטרימר ב100$ או קונסולה ב200$ מטפלים בHDR בצורה טובה יותר ממחשב ב 2500$. אין לי שום הבנה בהנדסת תוכנה אבל ברור לי שאם היו רוצים היו פותרים את הבעיה הזו בקלות.
ארתור, הדסקטופ שלי מכוון כבר ל 4:2:2 ו12 ביט בדרייבר של ניוויידה ואין HDR בניגון סרטים.
אם אני מפעיל HDR בווינדוז אז התמונה בסרט נראית בהירה מדי.
שאלה נוספת, כאשר אתם רואים סרטי HDR בסטרימר נגיד בshield או Minix, דרך איזו תוכנה?
כי רק דרך הKODI קיבלתי passthrough של TrueHDו HDmaster audio
גם החוסר אחידות באפור נעלמה אחרי 24 שעות, נשאר עוד קטע אופקי קטן וחסר חשיבות.
אצלי זה לא בעיה מהותית כי הטלוויזיה בממד שגם ככה קצת חשוך והטלוויזיה אינה סלונית אלא מסך של מחשב אבל בהחלט הייתי חושב פעמיים לפני שהייתי ממליץ על הטלוויזיה הזו לסלון.
היתרונות שלה בולטים בעיקר בתאורה נמוכה (סלונים בדרך כלל מוארים), היא רגישה מדי (צריך להתאים אותה לסוג התוכן) וכמובן יקרה כך שהאדם הסביר לא יכול לרכוש מעל 65".
מעבר לווינדוז 7 לא יקרה, אני אקנה סטרימר נפרד לפני שאפשרות זו בכלל תישקל. באופן כללי מצחיק שסטרימר ב100$ או קונסולה ב200$ מטפלים בHDR בצורה טובה יותר ממחשב ב 2500$. אין לי שום הבנה בהנדסת תוכנה אבל ברור לי שאם היו רוצים היו פותרים את הבעיה הזו בקלות.
ארתור, הדסקטופ שלי מכוון כבר ל 4:2:2 ו12 ביט בדרייבר של ניוויידה ואין HDR בניגון סרטים.
אם אני מפעיל HDR בווינדוז אז התמונה בסרט נראית בהירה מדי.
שאלה נוספת, כאשר אתם רואים סרטי HDR בסטרימר נגיד בshield או Minix, דרך איזו תוכנה?
כי רק דרך הKODI קיבלתי passthrough של TrueHDו HDmaster audio
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@acker16
אין בעיה עם 12 ביט.
ה-HDR המובנה של וינדוס שבור ואין מה להשתמש בו.
אני רואה בקודי, על הסטרימרים שלי HDR עובד בלי בעיה.
אין בעיה עם 12 ביט.
ה-HDR המובנה של וינדוס שבור ואין מה להשתמש בו.
אני רואה בקודי, על הסטרימרים שלי HDR עובד בלי בעיה.
- Eran_Hofman
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 16
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
רוב הסיכויים שהמגבר יוצר לך את הבעיה הוא לא תומך , חבר את המחשב ישירות לטלויזיה תגדיר את הערוץ כ pc רק במוד הזה הטלויזה יודעת לתמוך ב 4.4.4 60 הרץ . וב input תגדיר את אותו ערוץ בטלויזיה כ HDMI ULTRA HD DEEP CLOLOR
בהגדרות של הכרטיס מסך אתה יכול להגדיר RGB 4.4.4 8 BIT או 4.2.2 10 BIT בשניהם תקבל HDR אם הכל מכוון נכון . ב MADVR בהגדרות של המוניטור תגדיר תמיכה ב 0-255 ו 10 ביט ומעלה . בהגדרות של HDR תגדיר שיעביר ישרות למסך ושישלח את הממטא דאטה למסך . ב דיספלי מוד תגדיר 2160p60 ו 2160p23 כדי להתאים את המסך לאותו ביט רייט של הסרט .
כדי לקבל תמיכה מלאה ב HDR אתה צריך להיות על ווינדוס 10 עם העידכון של הסתיו יוצרים . ואין צורך באקסלוסיב מוד כדי לקבל HDR בכל מקרה המוד הזה לא עובד טוב עם העידכון סתיו לפי מיקרוסופט .
יותר פשוט תוריד את smart share מהאתר של LG זה יוצר לך שיתוף קבצים ואתה מנגן את הקובץ ישירות מהטלויזיה עם HDR מלא .
http://www.lg.com/us/support/product-he ... le-sharing
בהגדרות של הכרטיס מסך אתה יכול להגדיר RGB 4.4.4 8 BIT או 4.2.2 10 BIT בשניהם תקבל HDR אם הכל מכוון נכון . ב MADVR בהגדרות של המוניטור תגדיר תמיכה ב 0-255 ו 10 ביט ומעלה . בהגדרות של HDR תגדיר שיעביר ישרות למסך ושישלח את הממטא דאטה למסך . ב דיספלי מוד תגדיר 2160p60 ו 2160p23 כדי להתאים את המסך לאותו ביט רייט של הסרט .
כדי לקבל תמיכה מלאה ב HDR אתה צריך להיות על ווינדוס 10 עם העידכון של הסתיו יוצרים . ואין צורך באקסלוסיב מוד כדי לקבל HDR בכל מקרה המוד הזה לא עובד טוב עם העידכון סתיו לפי מיקרוסופט .
יותר פשוט תוריד את smart share מהאתר של LG זה יוצר לך שיתוף קבצים ואתה מנגן את הקובץ ישירות מהטלויזיה עם HDR מלא .
http://www.lg.com/us/support/product-he ... le-sharing
- Eran_Hofman
-
- חבר שרק התחיל

בנוגע לכיול בעדכון האחרון נוסף Technicolor הוא מכוייל ברמה מדוייקת אז ממליץ לך להשתמש בו לצפיה ב SDR מקסימום תעלה ותוריד קצת את האור של ה OLED לפי התאורה בחדר בנוגע לשחורים תשחק רק עם הבהירות בין 50 ל 52 לא מעבר . ( כל שינוי פרמטר במוד מסויים משפיע על איכות התמונה הכוללת כי המודים נבנים בצורה גרפית ). הטלויזה צריכה לפחות 200 שעות הרצה כדי להתייצב ואז תחליט אם לכייל או לא . בשידורי HDR תבחר ב CINEMA הוא הכי קרוב 100 אחוז דיוק .
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
@Eran_Hofman
זה ממש לא מצב מכויל. לא בצורה מדוייקת ולא בשום צורה אחרת.
המצב הכי מדוייק במסך הזה נשאר כשהיה, ISF Expert (Dark Room).
זה ממש לא מצב מכויל. לא בצורה מדוייקת ולא בשום צורה אחרת.
המצב הכי מדוייק במסך הזה נשאר כשהיה, ISF Expert (Dark Room).
אתה מדבר על זה שלמשל בשל סמסונג יש יותר אור?acker16 כתב:התקינו הבוקר את הטלוויזיה ויש לי הרבה שאלות.
הטלוויזיה מחוברת למחשב דרך רסיבר
1. אם אני מגדיר בהגדרות של ניווידיה RGB עם צבע מלא הוא לא נותן לי לבחור 10 ביט אלא רק 8 ביט וגם לא מפעיל HDR
אם אני אומר לו לפי ברירת מחדל של ווינדוס 10 ומפעיל HDR דרך הגדרות ווינדוס אז HDR עובד והמסך מוגדר 10 ביט אבל אין צבע מלא אלא רק 4:2:2.
אני מנחש שזו איזו מגבלה של HDMI 2.0, לא? מישהו הצליח יותר ממני?
2. אני מקרין סרטי HDR דרך powerdvd 17 (הסרטים הם או remux של UHD או ripים מלאים של דיסקים) ויש מלא בעיות כמו מסך שנכבה לשניה כל כמה זמן באופן רנדומלי. אני מנחש שזה בעיקר קשור לתוכנה.
באיזה תוכנה אתם משתמשים להקרנה של סרטים באיכות גבוהה.
הבעיות מופיעות רק בתוכן HDR בניגון של remuxים ללא HDR אין בעיות.
3. במשחקים, בדקתי כמה משחקים וסה"כ רואים טוב אבל מאוד חשוך, אם אני מגביר את הבהירות זה לא נראה טוב כי אז הבהירות נראית כמו ערפל לבן על הכול. איך מגבירים את העוצמה של התאורה ללא הבהירות.
4. ניסיתי את ההגדרות שהמליצו ב rting ומשהו שם פשוט לא הגיוני, הם הגדירו OLED light 17 ואם אני עושה את זה הכול חשוך ברמה שכמעט לא רואים כלום.
איזה הגדרות אתם שמתם?
http://www.rtings.com/tv/reviews/lg/b7- ... d/settings
5. בדקתי את הסרטונים של האפור 5% ו10% ואכן יש כתם מוזר במרכז המסך וגם הצד השמאלי של המסך כאילו כבוי חלקית כי האפור לא מגיע אליו. כרגע אני לא נלחץ מזה כי אני לא רואה את זה בשימוש רגיל וגם כי אני טרוד בסוגיות הקודמות....
- Eran_Hofman
-
- חבר שרק התחיל

@TheCoolest
·
על פי בדיקות שנעשו על ידי מכשירי מדידה מקצועיים בכמה אתרים זה מצב מאד מכוייל , ה ISF Expert Dark Room הוא מצב מכוייל שהכי קרוב בנתונים שלו כנקודת התחלה לביצוע כיול כלומר לא צריך לשנות בו יותר מדי פרמטרים . זה ברור לשנינו שכל ערכי הכיול שמפורסמים באתרי הסקירה על ה B7 הם ערכים ספציפיים לאותו מסך שבדקו ולא מתאימים באופן גורף לכל פאנל לעומת זאת ה טכניקולור זה מוד שמכוייל בצורה אופטימלית וכל צרכן יכול להשתמש בו בלי להשקיע אלפי שקלים בציוד כיול מקצועי ולא תרגיש הבדל גדול בתמונה .
·
על פי בדיקות שנעשו על ידי מכשירי מדידה מקצועיים בכמה אתרים זה מצב מאד מכוייל , ה ISF Expert Dark Room הוא מצב מכוייל שהכי קרוב בנתונים שלו כנקודת התחלה לביצוע כיול כלומר לא צריך לשנות בו יותר מדי פרמטרים . זה ברור לשנינו שכל ערכי הכיול שמפורסמים באתרי הסקירה על ה B7 הם ערכים ספציפיים לאותו מסך שבדקו ולא מתאימים באופן גורף לכל פאנל לעומת זאת ה טכניקולור זה מוד שמכוייל בצורה אופטימלית וכל צרכן יכול להשתמש בו בלי להשקיע אלפי שקלים בציוד כיול מקצועי ולא תרגיש הבדל גדול בתמונה .
- Eran_Hofman
-
- חבר שרק התחיל

קצת על Technicolor
The other big feature introduced by the latest LG firmware update is a new Technicolor ‘expert’ picture mode. Announced at IFA in September, this adds a new picture preset featuring color settings optimized by Technicolor’s film and TV industry gurus.
“While doing color work on season two of the Netflix series Sense 8, LG’s OLED technology was crucial when collaborating with writer/director Lana Wachowski - who has offices on the other side of the country - and cinematographer John Toll, in Hollywood,” said Tony Dustin, senior colorist at Technicolor. “OLED technology’s true blacks, color saturation and depth ensured that all of us were looking at the same colors, even when we were not physically together. On top of that, we’re excited that LG OLED TVs are readily available on the market for consumers wishing to experience LG OLED TV picture quality, and this gives us confidence that the images we were working on will be accurately represented for audiences at home.”
The Technicolor Expert Mode aims to create a more accurate picture by displaying colors optimized by Technicolor's color scientists. Technicolor Expert Mode will be added to the picture settings menu on all 2017 LG OLED TVs through an update set to arrive in Octobe
The other big feature introduced by the latest LG firmware update is a new Technicolor ‘expert’ picture mode. Announced at IFA in September, this adds a new picture preset featuring color settings optimized by Technicolor’s film and TV industry gurus.
“While doing color work on season two of the Netflix series Sense 8, LG’s OLED technology was crucial when collaborating with writer/director Lana Wachowski - who has offices on the other side of the country - and cinematographer John Toll, in Hollywood,” said Tony Dustin, senior colorist at Technicolor. “OLED technology’s true blacks, color saturation and depth ensured that all of us were looking at the same colors, even when we were not physically together. On top of that, we’re excited that LG OLED TVs are readily available on the market for consumers wishing to experience LG OLED TV picture quality, and this gives us confidence that the images we were working on will be accurately represented for audiences at home.”
The Technicolor Expert Mode aims to create a more accurate picture by displaying colors optimized by Technicolor's color scientists. Technicolor Expert Mode will be added to the picture settings menu on all 2017 LG OLED TVs through an update set to arrive in Octobe
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
כן, ראיתי את כל זה.
אחכה קצת ונראה בעצמי.
אחכה קצת ונראה בעצמי.
@Eran_Hofman
·
לצערי ההצעות שלך לא עובדות עבורי
המגבר שלי לא יוצר את הבעיה, זה ימאהה 683 שתומך בHDR10 ודולבי וויזון ובוודאי שב 4K 60HZ
ובכל מקרה אני לא אנגן סרטים ללא הרסיבר והתמיכה ב TrueHD/Atmos ולכן הרעיון של הshare אמנם אפשרי תיאורטית אבל לא מתאים כאן.
כאשר מגדירים בכרטיס מסך RGB או 4:4:4 + צבע מלא הHDR לא עובד (לא מופעל כאשר בוחרים אותו בהגדרות של ווינדוז), הוא כן עובד אם מגדירים 4:2:2 + 10 או 12 ביט או אם אומרים לכרטיס מסך להשתמש בהגדרות של ווינזוס (מעביר ל4:2:2 12 ביט או RGM 8 ביט +limited color)
הגדרתי בmadvr בדיוק מה שכתבת והHDR אינו מופעל. אני על ווינזוס 10 עם העדכון סתיו.
·
לצערי ההצעות שלך לא עובדות עבורי
המגבר שלי לא יוצר את הבעיה, זה ימאהה 683 שתומך בHDR10 ודולבי וויזון ובוודאי שב 4K 60HZ
ובכל מקרה אני לא אנגן סרטים ללא הרסיבר והתמיכה ב TrueHD/Atmos ולכן הרעיון של הshare אמנם אפשרי תיאורטית אבל לא מתאים כאן.
כאשר מגדירים בכרטיס מסך RGB או 4:4:4 + צבע מלא הHDR לא עובד (לא מופעל כאשר בוחרים אותו בהגדרות של ווינדוז), הוא כן עובד אם מגדירים 4:2:2 + 10 או 12 ביט או אם אומרים לכרטיס מסך להשתמש בהגדרות של ווינזוס (מעביר ל4:2:2 12 ביט או RGM 8 ביט +limited color)
הגדרתי בmadvr בדיוק מה שכתבת והHDR אינו מופעל. אני על ווינזוס 10 עם העדכון סתיו.
- Eran_Hofman
-
- חבר שרק התחיל

@acker16
·
HDR מופעל ברגע שה MADVR שולח את הקובץ מטאדאטה למסך אין קשר להגדרות של הווינדוס שם ה HDR אמור להיות כבוי לדעתי פשוט הקובץ לא מגיע למסך הוא נעצר במגבר לכן המלצתי לך לחבר את המחשב ישירות למסך לבדיקה אצלי זה עובד מצויין מהמחשב ישירות לטיוי עם כרטיס מסך של RX480 על מסך B7Y
·
HDR מופעל ברגע שה MADVR שולח את הקובץ מטאדאטה למסך אין קשר להגדרות של הווינדוס שם ה HDR אמור להיות כבוי לדעתי פשוט הקובץ לא מגיע למסך הוא נעצר במגבר לכן המלצתי לך לחבר את המחשב ישירות למסך לבדיקה אצלי זה עובד מצויין מהמחשב ישירות לטיוי עם כרטיס מסך של RX480 על מסך B7Y
קטע הזוי!
פתאום התחילה לי בעיה חדשה, ניגון סרטים התחיל לקרטע ואז MPC HC הפסיק לנגן סרטים בטענה שחסר לו renderer, התקנתי אותו מחדש כחלק מ k lite ופתאום HDR מופעל בדיוק כמו שאתם אומרים, כשמנגנים את הסרט.
אבל... זה HDR אחר
בדרך כלל כשמפעילים HDR בווינדוז הכול נראה שטוף לבן והHDR הזה שמופעל כהה מאוד על סף חשוך ושונה לגמרי מאיך שהHDR נראה עבור אותו הקובץ כשמנגנים אותו דרך הסטרימר.
גם קודם היה ברור לי שהכול כאן הגדרות תוכנה ולא חומרה אבל עכשיו זה עוד יותר ברור.
הHDR החדש הזה בלתי שמיש כי הוא פשוט חשוך מדי
יש למישהו מחשבות בעניין?
פתאום התחילה לי בעיה חדשה, ניגון סרטים התחיל לקרטע ואז MPC HC הפסיק לנגן סרטים בטענה שחסר לו renderer, התקנתי אותו מחדש כחלק מ k lite ופתאום HDR מופעל בדיוק כמו שאתם אומרים, כשמנגנים את הסרט.
אבל... זה HDR אחר
בדרך כלל כשמפעילים HDR בווינדוז הכול נראה שטוף לבן והHDR הזה שמופעל כהה מאוד על סף חשוך ושונה לגמרי מאיך שהHDR נראה עבור אותו הקובץ כשמנגנים אותו דרך הסטרימר.
גם קודם היה ברור לי שהכול כאן הגדרות תוכנה ולא חומרה אבל עכשיו זה עוד יותר ברור.
יש למישהו מחשבות בעניין?
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·חבל שאתה מתקין את הזבל הזה במחשב שלך...תמחק אותו מהר, אם זה בכלל אפשרי.acker16 כתב:קטע הזוי!
אבל... זה HDR אחר
יש למישהו מחשבות בעניין?...
הHDR לא אאמור להיות שטוף ולא כהה...אני ממליץ לך לקחת סרט טוב, לשים על DOK ולהכניס לכניסת הUSB במסך ולראות למה הוא מסוגל.