ממיר יס אולטרה ללא תמיכה ב4K

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
zax פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 20

שליחה

אהלן לכולם,יש לי פלזמה של פנסוניק מדגם GT50 היא נחשבת פלזמה מעולה.לאחרונה עם כל הפרסומים של יס על הממיר 4K מדגדג לי השדרוג.השאלה שלי היא האם ניתן לחבר את הממיר הנ"ל לפלזמה שלי?אני יודע שהיא לא יכולה להציג תכני 4K אבל קראתי שהממיר גורם להצגת תכני HD ברמה גבוהה יותר מה גם שיש לו יותר זיכרון,יותר אופציות הקלטה במקביל וכו...
תודה לעונים,שלומי

Elad8
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6218

שליחה

לא יתנו לך ממיר 4K בלי מסך 4K, אז זה לא רלוונטי.
אלעד

kobibz
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 520

שטויות

שליחה

Elad8 כתב:לא יתנו לך ממיר 4K בלי מסך 4K, אז זה לא רלוונטי.
...
·ברור שיתנו לו
לא סתם הממיר מוציא גם 1080.
בניסוי שהיה לממיר, לא נתנו בלי מסך מתאים וזה הגיוני כי רצו פידבקים

yakirbest
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 391

שליחה

@zax
·אין בעיה לקבל את הממיר, הבעיה שסביר להניח שהפלזמה שלך לא תומכת בתקן hdcp 2.2 החדש אז זה יכול לעשות בעיות.. הייתי ממליץ לך ללכת על הקוואטרו ממיר מדהים גם בפחות כסף ונותן את אותה עבודה..בפרט שאין לך 4K אז חבל על הבזבוז כסף...

kobibz
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

yakirbest כתב:@zax
·אין בעיה לקבל את הממיר, הבעיה שסביר להניח שהפלזמה שלך לא תומכת בתקן hdcp 2.2 החדש אז זה יכול לעשות בעיות.. הייתי ממליץ לך ללכת על הקוואטרו ממיר מדהים גם בפחות כסף ונותן את אותה עבודה..בפרט שאין לך 4K אז חבל על הבזבוז כסף...
...
·למה שיעשה לו בעיות?
הבעיה היחידה שתיהיה לו והוא מודע לזה, זה ש2160 לא יעבוד לו

zax פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 20

תגוהה 4k

שליחה

תודה לעונים,מה שאני בעצם שואל זה האם הממיר אולטרה או הקווטרו יתנו 1080p? היס מקס טוטאל נותן מקסימום 1080i. אם אפשר לראות תכני 4k או תכני hd אחרים ה1080p+ שאר היתרונות של הממיר זה כבר מצדיק את תוספת המחיר.

kobibz
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

Re: תגוהה 4k

שליחה

zax כתב:תודה לעונים,מה שאני בעצם שואל זה האם הממיר אולטרה או הקווטרו יתנו 1080p? היס מקס טוטאל נותן מקסימום 1080i. אם אפשר לראות תכני 4k או תכני hd אחרים ה1080p+ שאר היתרונות של הממיר זה כבר מצדיק את תוספת המחיר.
...
·האולטרה מוציא 1080p, הקוואטרו 1080i

AvielGhermezian
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 261
שם מלא: Aviel Ghermezian

Re: תגוהה 4k

שליחה

kobibz כתב:
...
...
·האולטרה מוציא 1080p, הקוואטרו 1080i
...
עד כמה ההבדל משמעותי בין הI לP ברזולוציה הזו או בכלל?

משהפרפר
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 366

אענה באיחור אבל המענה יהיה בדוק.

שליחה

א. היום קיבלתי ממיר כזה.

ב. לא רק שאין לי 4K, יש לי פלזמה HD READY.

ג. לממיר יש אפשרויות לבחירת הרזולוציה והוא תומך כמובן גם 1080.

ד. בערוצי ה-HD, מתקבלת באמצעות ממיר זה תמונה טובה יותר מזו של היס מקס טוטאל.
תמונה יותר מבריקה, צבעים יותר חיים ובקיצור, הפתעה נעימה מאד לעין וגם הפתעה להיגיון...
באמת שלא צפיתי לקבל שדרוג כזה מהמסך ה"מיושן" שלי.

ה. הטלוויזיה שלי אינה מצליחה לזהות את ההגדרה של רזולוציית ה-4K אבל זה כמובן היה צפוי.

ו. הטכנאי המתקין לא אמר לי מילה, עד שראה כי התלהבתי מאיכות התמונה המשופרת.
כשהערתי, הוא הגיב וענה: "לא רציתי ליצור אצלך ציפיות ולכן לא אמרתי מילה. אבל בהחלט צפיתי
שתבחין בהבדל".

ז. אין לי נקודת השוואה לאיכות התמונה של ממיר הקוואטרו, גם אם ראיתיו בבתים אלה או אחרים.
זאת משום שהטלוויזיות היו שונות והעין והזיכרון אינם מסוגלים להתמודד עם זה.

ח. היתרון העיקרי שיש לממיר האולטרא לבעלי מסכים שאינם תומכים ב-4K, הוא בכך, שהממיר מכיל
גם יציאה אופטית לשמע.
מי שיש ברשותו סאונד בר ו/או מגבר חיצוני שתומך בסיב אופטי, לא יוכל להפעיל את שתי המערכות
הללו בעזרת ממיר הקוואטרו, כי לממיר ההוא אין יציאה אופטית. אז אם כבר לשדרג, למה שלא לבחור
באולטרא?

ט. נראה שאנשי יס בעצמם מודים, שממיר הקוואטרו "נכשל" ואין שום סיבה לבחור בו, כאשר ניתן לקבל
כעת את האולטרא.

י. ממירי הקוואטרו והאולטרא הם למעשה מחשבים מהירים, והאולטרא מכיל בתוכו כרטיס מסך משוכלל
מסוג GE FORCE. לכן, ה"טעות" הגדולה ביותר שיס עשתה עד כה, היא שהם לא הטמיעו בתכנת הממירים
הללו גם אפשרות צפייה ביו טיוב ואולי גם התאמה לאנדרואיד. הממירים הללו מחוברים ממילא לאינטרנט, ולכן,
אין כל סיבה, שלא יותאמו גם לגלישה נוחה במרשתת.

י"א. אין לי ספק שהם עובדים על זה כעת, ובקרוב נזכה גם להפוך את הממיר הזה לממיר שיהווה תחליף לסמארט
טיוי. לדעתי, ברגע שזה יקרה, כל נושא ה"סמארט" במקלטי הטלוויזיות יתייתר.

י"ב. וכן. הם אמורים להבין זאת, בעיקר לאור העובדה, שממירי הרשת של סלקום ופרטנר מסוגלים להציג תכנים
אלה והם אף תומכים בקודי. מזה מספר שנים, שחב' יס נעזרת באינטרנט, כדי להעביר באמצעותו את ה-VOD
שלהם, וברגע שהם גם יטמיעו בממירים המתקדמים שלהם את התכנים שהזכרתי, הם יהפכו לספק תכני
הטלוויזיה המתקדם ביותר בארץ.

י"ג. ולא. הם לא יפסידו דבר אם יפעלו כדי להשיג יעדים אלה. ממילא, השוק מפוצץ כיום במיני מחשבים די זולים,
ש'עושים את העבודה הזו', ומחשבים אלה לא ממש הדירו את רגלי יס מבתי הצרכנים. לכן, אם וכאשר יס יפנימו
זאת, הלקוחות ישמחו להיעזר במכשיר אחד שעושה את הכל, במקום לעבור כניסות במסך, כדי לקבל את אותם
תכנים מהמכשיר הנוסף, בעזרת שלט נוסף. זה מסורבל וזה מעצבן.

י"ד. הטכנאי החביב מאד שהתקין לי את הממיר, אמר לי בקריצה: "אני משער, שבקרוב מאד, תדאג להשתדרג
למסך 4K, אם כבר לקחת כעת את הממיר המתאים לטכנולוגיה זו. נכון שכעת זכית לקבל תמונה טובה יותר,
ונכון שעדיין אין תכנים רבים ב-4K, אבל אם כבר הכנסת את הטכנולוגיה הזו לביתך... אני מעריך שתלך עם זה
עד הסוף".

ran241
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 678

Re: אענה באיחור אבל המענה יהיה בדוק.

שליחה

משהפרפר כתב:
ד. בערוצי ה-HD, מתקבלת באמצעות ממיר זה תמונה טובה יותר מזו של היס מקס טוטאל.
תמונה יותר מבריקה, צבעים יותר חיים ובקיצור, הפתעה נעימה מאד לעין וגם הפתעה להיגיון...
באמת שלא צפיתי לקבל שדרוג כזה מהמסך ה"מיושן" שלי.

ט. נראה שאנשי יס בעצמם מודים, שממיר הקוואטרו "נכשל" ואין שום סיבה לבחור בו, כאשר ניתן לקבל
כעת את האולטרא.
...
· אז כנראה שזה באמת משנה שביס אמרו לי שהגרסת HDMI באולטרא בניגוד לשאר הממירים שזה 2.1 במקום 2.0 שהיא בינתים הכי טובה שיש
ככל שגרסת ה HDMI יותר מתקדמת אז הקצב רענון הוא גם יותר מהיר ואז כנראה שהמידע מהשידור נשמר יותר טוב בין הממיר למסך שאיכות התמונה שידור היא יותר טובה
ורק מגרסה 2.1 יש תמיכה טובה יותר של HDR

עכשיו הבנתי למה ביס
במחלקת שירות שימור לקוחות נתנו במבצע החלפה לממיר של יס אולטרא ולא שלא יס קוואטרו

g77
טרול
טרול
תגובות: 50

Re: אענה באיחור אבל המענה יהיה בדוק.

שליחה

ran241 כתב:
...
...
· אז כנראה שזה באמת משנה שביס אמרו לי שהגרסת HDMI באולטרא בניגוד לשאר הממירים שזה 2.1 במקום 2.0 שהיא בינתים הכי טובה שיש
ככל שגרסת ה HDMI יותר מתקדמת אז הקצב רענון הוא גם יותר מהיר ואז כנראה שהמידע מהשידור נשמר יותר טוב בין הממיר למסך שאיכות התמונה שידור היא יותר טובה
ורק מגרסה 2.1 יש תמיכה טובה יותר של HDR

עכשיו הבנתי למה ביס
במחלקת שירות שימור לקוחות נתנו במבצע החלפה לממיר של יס אולטרא ולא שלא יס קוואטרו
...
·
אה באמת..? זה 2.1..? תן לי לנחש... גם תומך 8K וHDR דינמי נכון? מה עוד אמרו לך רמקולים?

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”