חיפוש מילה בווטסאפ אייפון
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
ואם אתה רוצה בשיחה ספציפית - תיכנס למאפיינים של השיחה (איפה שרואים את המדיה) ושם יש חיפוש בצאט
- JamesStone
- חבר ותיק

- תגובות: 1602
- שם מלא: James Stone
- נתן תודות: 519 פעמים
- קיבל תודות: 148 פעמים
גם אצלי לא אפשרי. ב-iDigital אמרו שזה בגלל שהמכשיר ישן
אני עם iPhone4s וגם אצלי החיפוש לא עובד. גם לא בגירסת ה-Web.
הנציג ב-iDigital אמר ש-WhatsApp מפסיקים לתמוך במכשירים ישנים ולטענתו, אם אמחק את הגירסה המותקנת אצלי, כבר לא אוכל להתקין מחדש..
אגב, התוכנה מתעדכת כל הזמן, כך שאינני בטוח שזו הסיבה, אבל זה מה שהוא אמר..
אם מישהו יודע על סיבה אחרת ו/או פיתרון לעניין. אשמח לשמוע בנושא.
ג'יימס
הנציג ב-iDigital אמר ש-WhatsApp מפסיקים לתמוך במכשירים ישנים ולטענתו, אם אמחק את הגירסה המותקנת אצלי, כבר לא אוכל להתקין מחדש..
ג'יימס
Re: גם אצלי לא אפשרי. ב-iDigital אמרו שזה בגלל שהמכשיר ישן
·JamesStone כתב:אני עם iPhone4s וגם אצלי החיפוש לא עובד. גם לא בגירסת ה-Web.
ג'יימס...
הפתרון הוא אכן להתחדש למכשיר מודרני
- tomer953
- חבר מכור קשה

שאפו לך ושאפו לא פחות גדול לאפל שאתה מחזיק מכשיר בן 6 שנים תקין ועובד, לא קורה הרבה, בטח לא אצל המתחרות...
בכל מקרה כמובן שבגלל מגבלות חומרה, התוכנה שלך לא עדכנית וחסרים לך פיצ'רים רבים - טבעי ותקין.
נראה לי אחלה זמן לרכוש את האייפון X
בכל מקרה כמובן שבגלל מגבלות חומרה, התוכנה שלך לא עדכנית וחסרים לך פיצ'רים רבים - טבעי ותקין.
נראה לי אחלה זמן לרכוש את האייפון X
- JamesStone
- חבר ותיק

- תגובות: 1602
- שם מלא: James Stone
- נתן תודות: 519 פעמים
- קיבל תודות: 148 פעמים
·btl6 כתב: הפתרון הוא אכן להתחדש למכשיר מודרני...
חה, אני בן 61 והמכשיר מתאים לגילי. איטי, אבל עובד.
ובנימה יותר רצינית: הסתכלתי במכשירים החדשים ושאלתי את הבחור: מה המכשיר החדש (מציע לי iPhone 8 64G-128G) יודע לעשות שהמכשיר שלי לא יודע.. אז בסדר, הוא מהיר יותר, זיכרון גדול יותר, והכל מהיר יותר עם יותר זיכרון והעיקר המהירות והזיכרון.. אה? אמרתי מהירות? כן, ויש לו הרבה יותר זיכרון..
בקיצור, בגילי הזיכרון כבר לא משהו והמהירות גם לא, אז מתמקדים בתכל'ס.
...ובתכל'ס חוץ מזיכרון ומהירות אין הרבה הבדל.
ואם כבר, אם יש כאן משדרגים שרוצים למכור את אייפונם לאדם רציני ומאוד אחראי (מבטיח להאכיל אותו באוכל איכותי ולקחת אותו לוטרינר לקבל זריקות כל שנה), מוזמנים לנסות ולשכנע אותי
ג'יימס
@JamesStone
יש הבדל עצום... אולי בגילך פחות מבינים אותו...
יש הבדל עצום... אולי בגילך פחות מבינים אותו...
- tomer953
- חבר מכור קשה

James יקירי,
צריך קודם כל להגדיר מה אנו צריכים מהטלפון שלנו, ואז לשפוט את ההבדלים.
מכיוון וההגדרה היא אישית, אז ייתכן ועבורי השינוי הוא קיצוני, ועוד עבורך הוא מינורי.
אבל, מנסיוני עם מוצרי אפל, וכאחד שרכש מכשירים חכמים גם לאנשים מבוגרים ממני,
אני יכול להבטיח לך שההבדל יהיה ניכר בכל אלמנט וישפר משמעותית את חווית השימוש שלך.
אין לי מה למנות את כל השיפורים, כי זה לא שאתה מחזיק באייפון 7 ואני ממליץ לך על אייפון 8, אתה עם אייפון 4!! זו נוסטלגיה, כל פרמטר מאז השתנה והשתדרג בקנה מידה מטורף...
זה בערך כמו להחליף מסך CRT במסך OLED (ההשוואה לא רחוקה אגב כי באייפון X באמת המסך OLED, ובאייפון 4 זה הדגם הראשון של הרטינה)
ממליץ לך בחום רב להתחדש בבוא העת ב Iphone 8 plus או אייפון X עם התקציב מאפשר, תודה לי אח"כ
שבוע מקסים
צריך קודם כל להגדיר מה אנו צריכים מהטלפון שלנו, ואז לשפוט את ההבדלים.
מכיוון וההגדרה היא אישית, אז ייתכן ועבורי השינוי הוא קיצוני, ועוד עבורך הוא מינורי.
אבל, מנסיוני עם מוצרי אפל, וכאחד שרכש מכשירים חכמים גם לאנשים מבוגרים ממני,
אני יכול להבטיח לך שההבדל יהיה ניכר בכל אלמנט וישפר משמעותית את חווית השימוש שלך.
אין לי מה למנות את כל השיפורים, כי זה לא שאתה מחזיק באייפון 7 ואני ממליץ לך על אייפון 8, אתה עם אייפון 4!! זו נוסטלגיה, כל פרמטר מאז השתנה והשתדרג בקנה מידה מטורף...
זה בערך כמו להחליף מסך CRT במסך OLED (ההשוואה לא רחוקה אגב כי באייפון X באמת המסך OLED, ובאייפון 4 זה הדגם הראשון של הרטינה)
ממליץ לך בחום רב להתחדש בבוא העת ב Iphone 8 plus או אייפון X עם התקציב מאפשר, תודה לי אח"כ
שבוע מקסים