@german103
·
תודה רבה חבר,
הרגע סיימתי שיחה עם השירות בטלפון. עבד כמו שעון, עדכנו לי את המחיר בכלל בלי דיונים וויכוחים מיותרים.
*אגב, באופן מאד מפתיע גם ענו לי מאד מהר, דקות בודדות. ממש מוזר, אנחנו מדברים על אותה הוט שלפני כמה שנים לא היה ניתן לתפוס בטלפון ?!
@jtk
·
צודק, זה באמת לא ברור מהתקנון, אך בפירוט עסקה חדשה ששלחו לי למייל בסיום השיחה מופיע גם הטבה "הנחת אינטרנו מיוחדת" בסך 29₪. כך שחיוב סופי לתשלום רשום בחשבונית 55₪.
כנראה שה 84₪ זה מחיר המחירון וההנחה הזו היא המבצע שלהם.
אחרי שהוט לא ענו לי כמה ימים בפייסבוק, התקשרתי הבוקר ב-07:00 אחרי 20 דקות המתנה המציגה ניסתה לשכנע אותי להישאר במבצע שלי עוד חודש.
אח"כ היא אמרה ש-100 מגה עולה 75₪.
אמרתי לה שחבר שלי משלם 55 על 100 מגה והזכרתי את השם של המבצע. בסופו של דבר היא עדכנה לי וקיבלתי סיכום עסקה ה
כמוזכר פה.
חברים יש שאלה שקצת לא קשורה אני הצטרפתי לפני חודשיים להוט נט 200 מגה. 4 חודשים חינם החל מחודש 5 משלמים 20 שקל לחודש .חשבתי לעצמי מה קורה אם אני מתנתק לאחר 4 חודשים ועובר לחברה אחרת וחוזר אחרי חודשיים אני מקבל שוב את מבצע למשל אם אני נותן את פרטים של אישתי במקום שלי .מה אתם חושבים או יודעים .תודה
אני לא מכיר ספיציפית את הוטנט אבל ממה שאני מכיר אצל אחרים (נגיד בזק בזמנו) אם אתה מנותק חודש אז אתה שוב יכול לקבל את המבצע מחדש (באופן "חוקי" וללא טריקים של לתת פרטים של האישה וכו'). יש סיכוי סביר שהם בכלל לא בודקים את זה ו/או שלתת פרטים של האישה וכו' מבלבל אותם ואתה יכול להתנתק ל-2 דקות ואז למלא שוב טופס באתר ו/או להתקשר לנציג שלהם וישר יש לך עוד 4 חודשים חינם. עוד אופציה זה להתקשר ולאיים שאתה מתנתק אם לא מורידים לך את המחיר (אתה יכול להגיד שספק מתחרה הציע לך חודשי חינם וכו'), יש סיכוי שתקבל מחיר יותר נמוך או עוד חודשי חינם בלי בכלל להתנתק מהם.
הכל שאלה של כמה אתה רוצה להתעסק עם זה. האמת שבשביל 20 שקל אני לא בטוח שזה שווה (אבל מה אני יודע הרי כתבתי לך תגובה כזו ארוכה וזה אפילו לא 20 שקל שלי...).
קראתי בעיון המלצות החברים למחירי אינטרנט וניסיתי לעשות חבילה לשנה של הוט +אי.טי.סי ב-55 ש"ח לחודש וטענו מפורשות שהם לא יודעים על מה אני מדבר ושאין שום מבצע שכזה למרות שהזכרתי את מילות המפתח:"מבצע אינטרנט 1249" -מישהו יכול לתת עצה פרודוקטיבית איך אני פותר את הבעייה הזו ?
בדף הקודם מישהו אמר שהוא קיבל תשתית 100 וקו 300 דקות ב 79₪ בהוט
אני חושב שאפשר להוסיף ספק לעסק בעוד 5 שקל (ITC)
אם לא אז יש הוט נט ה13 שקל לחודש (4 חודשים חינם + 8 חודשים ב20)