קושחה ישראלית חדשה M7000
@Sourc3
·
אני לא נתקלתי בהן.
בנוגע ל- HDR, ניסיתי כמה סרטוני דמו, והתמונה נראתה טוב מאד, למרות שאין חיווי בהגדרות- אני לא רואה איך זה יכול להיות הרבה יותר טוב, עם קושחה תקינה, למרות שאני מניח שעם קושחה תקינה, ניתן יהיה לבצע התאמות קטנות בהגדרות, כדי להוציא את המקסימום, אבל לדעתי, כבר כעת, זה קרוב מאד למקסימום.
הבעיה שהכי מציקה כרגע היא גודל גופן הכתוביות דרך הנגנן הפנימי- הגודל מצריך מיקרוסקופ אלקטרוני...
·
אני לא נתקלתי בהן.
בנוגע ל- HDR, ניסיתי כמה סרטוני דמו, והתמונה נראתה טוב מאד, למרות שאין חיווי בהגדרות- אני לא רואה איך זה יכול להיות הרבה יותר טוב, עם קושחה תקינה, למרות שאני מניח שעם קושחה תקינה, ניתן יהיה לבצע התאמות קטנות בהגדרות, כדי להוציא את המקסימום, אבל לדעתי, כבר כעת, זה קרוב מאד למקסימום.
הבעיה שהכי מציקה כרגע היא גודל גופן הכתוביות דרך הנגנן הפנימי- הגודל מצריך מיקרוסקופ אלקטרוני...
נערך לאחרונה על ידי zzrxox ב 02/11/2017 21:00, נערך פעם 1 בסך הכל.
Re: עדכון גרסה ל M7000
בקשר לכתוביות עם הנגן הפנימי - אתה צודק במאה אחוז צריך להגדיל את הכתוביות אבל אם כבר ניגשים לטפל בעניין צריכים לתת אפשרות לבחור את הגודל הרצוי בעת ניגון סרט (קטן - בינוני - גדול - גדול מאוד) וגם לשנות את מיקום הכתוביות (למעלה למטה) כמו שיש לי בטלויזיית הפלזמת סמסונג הישנה שלי מלפני 4 שנים !zzrxox כתב:@Sourc3
·
אני לא נתקלתי בהן.
הבעיה שהכי מציקה כרגע היא גודל גופן הכתוביות דרך הנגנן הפנימי- הגודל מצריך טלסקופ אלקטרוני......
·
לא. G זה בכלל שנת 2016.Joha132 כתב:G0510
האם זו הגרסא האחרונה לדגם ה-50 אינצ'?
כולל כל הדברים האחרונים?...
הקושחה שלך היא מתאריך 10.5.2016, די ישן.
אבל למה ציפית שתהיה לך הגרסה האחרונה? הרי נציג הייסנס כתב במפורש כמה הודעות למעלה שכרגע הקושחה נמצאת בבדיקות בטא ונשלחה רק לאנשים ספציפיים.
ההודעות נרשמו לפני כשבועיים..Animor כתב:לא. G זה בכלל שנת 2016.......
הקושחה שלך היא מתאריך 10.5.2016, די ישן.
אבל למה ציפית שתהיה לך הגרסה האחרונה? הרי נציג הייסנס כתב במפורש כמה הודעות למעלה שכרגע הקושחה נמצאת בבדיקות בטא ונשלחה רק לאנשים ספציפיים....
מאז אין קול ואין עונה.
אבל מה שמוזר לי, זה, שהגרסא אצלי מה2016 ואין עדכון ota.
להבנתי כולנו נקבל עדכון ברגע שתשוחרר גרסה סופית. כרגע יש גרסת בטא בבדיקות.
אגב, אני מקווה מאוד שהם יחזירו את זה לשלב נוסף של פיתוח ותיקון הבאגים והבעיות שאני ובודקי הבטא האחרים זיהינו, כדי שכולנו נקבל בסוף גרסה כמה שיותר טובה. מעדיף שכולם ימתינו עוד כמה שבועות, אבל שתתקבל בסוף גרסה איכותית ונקייה ככל הניתן.
אגב, אני מקווה מאוד שהם יחזירו את זה לשלב נוסף של פיתוח ותיקון הבאגים והבעיות שאני ובודקי הבטא האחרים זיהינו, כדי שכולנו נקבל בסוף גרסה כמה שיותר טובה. מעדיף שכולם ימתינו עוד כמה שבועות, אבל שתתקבל בסוף גרסה איכותית ונקייה ככל הניתן.
·Animor כתב:להבנתי כולנו נקבל עדכון ברגע שתשוחרר גרסה סופית. כרגע יש גרסת בטא בבדיקות.
אגב, אני מקווה מאוד שהם יחזירו את זה לשלב נוסף של פיתוח ותיקון הבאגים והבעיות שאני ובודקי הבטא האחרים זיהינו, כדי שכולנו נקבל בסוף גרסה כמה שיותר טובה. מעדיף שכולם ימתינו עוד כמה שבועות, אבל שתתקבל בסוף גרסה איכותית ונקייה ככל הניתן....
בגלל הצעד הזה אני ממש שמח שקניתי Hisense!
הצעד של לקחת בודקי בטא ישראלים שיש להם טלוויזיה, לקבל פידבקים ושיפורים הוא מעולה!
הלוואי שנקבל את הגרסא אחרי תיקונים ושיפורים כאלה.
שאפו לבודקים ול Hisense.
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7041
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1461 פעמים
לא עם רמת השירות שהם נותנים ללקוח לפי העדויות האחרונות
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7041
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1461 פעמים
·Joha132 כתב: כבר חודש הנציגים נטשו את הפורום ולא עונים לאף אחד...
לא רק בשרשור הזה אין תגובה מהנציגים הרשמיים
יש המון חוות דעת מאוד שליליות על השירות שלהם
עבורי הם היו הטלוויזיה הבאה
עכשיו לא כל כך בטוח
זה ממש לא נכון. הנציג של הייסנס הגיב לפני 10 ימים בדיון הזה ממש.Joha132 כתב:כבר חודש הנציגים נטשו את הפורום ולא עונים לאף אחד...
https://www.hometheater.co.il/vp2709810#2709810
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
אנשים חושבים שכל מה שיש לנציגים של הייסנס לעשות בחיים זה לשבת מול המחשב ולענות להודעות שלהם בפורום hometheater.
אז כן, יש להם גם עבודה מעבר לזה. לפעמים הבן אדם יכול להיות בחופש או חולה או בחו"ל בנושאי עבודה ומה לא.
אז קצת סבלנות.
בדיקות QA לקושחה לא מתבצעות תוך לילה או תוך שבוע, זה תהליך שלוקח זמן. זה יכול לקחת חודש וגם חודשים, במיוחד אם הם מנסים לתקן באגים נוספים וחדשים שמשתמשים מודיעים עליהם בנוסף לשינויים גדולים שהם הכניסו בגרסה הנוכחית. אז קצת סבלנות וזה יגיע. ואם כבר כל כך לחוץ לכם, אז תתקינו בינתיים את אחת הקושחות האירופאיות שמתאימות.
אז כן, יש להם גם עבודה מעבר לזה. לפעמים הבן אדם יכול להיות בחופש או חולה או בחו"ל בנושאי עבודה ומה לא.
אז קצת סבלנות.
בדיקות QA לקושחה לא מתבצעות תוך לילה או תוך שבוע, זה תהליך שלוקח זמן. זה יכול לקחת חודש וגם חודשים, במיוחד אם הם מנסים לתקן באגים נוספים וחדשים שמשתמשים מודיעים עליהם בנוסף לשינויים גדולים שהם הכניסו בגרסה הנוכחית. אז קצת סבלנות וזה יגיע. ואם כבר כל כך לחוץ לכם, אז תתקינו בינתיים את אחת הקושחות האירופאיות שמתאימות.