מזגן לחדר שינה l אינוורטר של טורנדו, מומלץ?!

Heating, Ventilation & Air-Conditioning
שלח תגובה
dontsend פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 82
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #1 

אז בעקבות ההמלצות שקיבלתי בפוסט הקודם על מיני מרכזי של תדיראן אני מתלבט על המזגן הקטן לחדר שינה.
כמובן ששוב כל ההמלצות זה אלקטרה או תדיראן וממש לא טורנדו כי "המזגנים שלהם מתקלקלים והשירות פח", אז זהו שמחיפוש שערכתי לא מצאתי מקרים רבים של תקלות ושירות לא טוב אלא סתם סטיגמה על טורנדו.
הבנתי שלחדר השינה למזגן שיעבוד בעיקר בלילה עדיף אינוורטר אבל החשש הכי גדול של כולם זה הכרטיסים שנשרפים ועלותם.
מזגן 1 כ"ס רגיל של תדיראן או אלקטרה עולה כמו אינוורטר של טורנדו, בטורנדו אני מקבל 7 שנות אחריות (סומך על זה שהם הבינו שהשירות שלהם לא טוב והם מעושים מאמצים כבירים להשתפר ע"ע הוט ושירות הלקוחות שלהם).
אז בואו רגע נשים את הסטיגמות בצד ונלך על הנתונים היבשים, אינוורטר עם 7 שנות אחריות אל מול רגיל עם שנה + שנתיים (בתוספת עוד 200 ש"ח, מה שמביא את המזגנים הרגילים למחיר גבוה מטורנדו)?

כמה "סיכון" (שלתחושתי וניסיוני עם שירות טורנדו לא קיים) אני לוקח ברכישת מזגן אינוורטר של טורנדו.
יאללה שוט!
תודה לעוזרים

tamir8798
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #2 

לא סתם רוב ההמלצות על טורנדו הם כאלה, אני אומר שאין עשן בלי אש..
תדיראן היא חברה ותיקה מאוד, המזגנים שלהם מאוד אמינים ועד כמה שאני יודע הם נותנים אחריות ל 5 שנים (אבל תבדוק את זה כי אני לא בטוח), דווקא כן הייתי מוסיף עוד קצת כסף (לא מדובר בסכום יותר מידי גבוה) והולך על המוכר והידוע, מאשר לקנות בפחות אבל כל יומיים להזמין טכנאי...בעיני שווה את ההשקעה לטווח הארוך

dontsend פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 82
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #3 

@tamir8798
·השאלה אם זה לא סתם סטיגמה שנדבקה ופשוט קשה להשתחרר ממנה, אני יכול להעיד שכרגע יש לי עילי בסלון של טורנדו הותקן לפני שנתיים, אחרי חצי שנה המזגן הרעיש לדעתי והזמנתי טכנאי,הגיע תוך יומיים שלושה (לא זוכר בדיוק) הסביר בנינוחות שסה"כ מדובר במסננים מלוכלכים, שטף והלך לדרכו, מאז שקט. מצד שני בתור ילד אני זוכר שבחדר בבית הוריי כל שנה למזגן אלקטרה 1 כ"ס הוחלף כרטיס כי היה נשרף.
אי אפשר להתעלם מ 7 שנות אחריות בעיקר במזגנים (אינוורטר) שרגישים ועלות תיקונם יקר.
כולם ממליצים על תדיראן כמו שימליצו על טויוטה, גם לתדיראן היו תקלות של מזגנים נשרפים וחמור יותר שהם הסתירו זאת והמשיכו, אבל כנראה המיתוג החזק שלהם גרם לשכחה אצל הלקוחות (מי זוכר את הגיר הרובוטי הנןראי של טויוטה?!)
מבחינת איכות מזגנים, למיטב הבנתי מי שקונה היום מזגן של אלקטרה מקבל את המזגנים של טורנדו מלפני שנתיים (כולם יודעים שהיום אלקטרה מייצרים בסין במפעל שטורנדו ייצרו עד לפני שנתיים).
לכן אני שואל האם באמת יש פה מישהו שממש "נפל" עם מזגן טורנדו והשירות שקיבל היה מתחת לכל ביקורת?
אני מאמין שאם נפתח פוסט של "יאללה, סיפורי זוועה של תקלות מזגנים ושירות גרוע" כנראה הפילוח יהיה דיי דומה בין טורנדו, תדיראן ואלקטרה.

נויהשדה
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 50
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #4 

אני יכולה לספר רק מה שאני יודעת לא מה שלא. תאמין לי שאם היה מה להגיד אנשים לא היו מתביישים לספר עם היה מה לספר על המזגנים של תדיראן. אני בזמנו שביררתי לפני התקנה עשיתי בירורים אצל מתקינים וטכנאי מזגנים אובייקטיבים על תדיראן וגם על האינוורטר שלהם והמליצו חד משמעית על המותג ,עם הכי פחות תקלות ואני רואה את זה גם בשטח לעומת חברים שהתפתו עם חברות אחרות כמו שציינת. תעשה מה שאני עשיתי לדעתי זאת תהיה האינדיקציה הכי טובה.

ghost_rider
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 25
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #5 

סטיגמה או לא, סוס מנצח אני לא אחליף, לא בא לי להתחיל לחשוש מאם וכאשר שירות ותקלות. בתדיראן רוב הזמן אני בראש שקט, ואם יש צורך בשירות אז הם זמינים יותר מהשאר לדעתי. מזגני אלפא אינוונטר שלהם בקושי מתקלקלים בכל מקרה. בקשר לחברות אחרות, אם הרבה אמרו שיש תקלות - אז כנראה שלא יגידו סתם וגם אם זאת רק סטיגמה, אני לא הייתי מכוון לשם. בהצלחה

ag43
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2224
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 184 פעמים

שליחה #6 

כל מתקין מזגנים שדיברתי איתו OFF THE RECORD אמר לי לא להתקרב למזגני אינוורטר ואם כן אז רק ליפנים. אף אחד לא יודע לתקן אותם בארץ.

PayneBack3
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 422
נתן תודות: 77 פעמים
קיבל תודות: 42 פעמים

שליחה #7 

בבית של ההורים שלי 5 מזגנים תדיראן 1 של אלקטרה, ממזגני תדיראן יש שקט כבר 8 שנים ! אלקטרה היה צריך תיקון פעמיים,
בלי קשר בדירה שעברתי לצערי יש מזגן טורנדו יחסית חדש (בן שנתיים) כבר הגיע טכנאי פעם אחת...
העובדות מהשטח מדברות לבד.

Nunatak
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 3722
שם מלא: nunatak
נתן תודות: 154 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #8 

התקנתי לא מזמן 2 מזגני אינווורטר של פמילי שגם הם נותנים 7 שנים אחריות, מניסיון של חודשיים אני מרוצה מאד אבל מי יודע מה יוליד יום.

lion77
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 632
נתן תודות: 189 פעמים
קיבל תודות: 65 פעמים

שליחה #9 

יש לי טורנדו בעסק כבר 4 שנים סוס עבודה גם בחדר שינה כבר שנתיים... אבל מה זה אומר בכלל טורנדו, תדיראן, אלקטרה, פמילי.
לגבי טורנדו ופמילי זה סך הכל שם, מותג מדבקה, המזגנים מיוצרים בסין כל דגם יכול להיות אפילו במפעל שונה, אם אני לא טועה בעבר מידאה ייצרו לטורנדו, אני לא ממש מעודכן אבל לדעתי גם אלקטרה ותדיראן אותו סיפור, לכן אי אפשר להגיד מזגן X יותר טוב ממזגן Y.
ואני כמעט בטוח שדגמים מסויימים יהיו יותר בעייתים מאחרים ולא משנה איזה מדבקה ישימו עליהם...

הדס36
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 71
נתן תודות: 47 פעמים
קיבל תודות: 0

האחריות של תדיראן ל-5 שנים היתה רק בקיץ. עכשיו זה שנה פלוס שנתיים נוספות

שליחה #10 

@tamir8798
כלומר 3 שנים.
ובשנתיים הנוספות האחריות נקראת "מוגבלת" אם כי הם אומרים שאין הבדל. עד לרגע זה לא הצלחתי להבין מה זה אומר.
אגב, גם אני העדפתי תדיראן. אין לי כוח לטכנאים כל הזמן.
אני מאוד מקווה שהשירות שלהם סביר

תדיראןVIP
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 10
קיבל תודות: 0

Re: האחריות של תדיראן ל-5 שנים היתה רק בקיץ. עכשיו זה שנה פלוס שנתיים נוספות

שליחה #11 

@הדס36
הדס שלום, נציג תדיראן טיפל בפנייתך לכל שאלה נוספת נשמח לעמוד לשירותך.
תדיראן מוצרי צריכה וטכנולוגיה בע"מ
1700-700-946

שלח תגובה

חזור אל “HVAC - בקרת אקלים ומיזוג”