שלום חברים,
אתחיל בהתנצלות - ניסיתי לעשות חיפוש בפורום לפני שליחת ההודעה אך לא הצלחתי להגיע למידע... אני מניח שכבר עניתם פעם לסוגייה, אבל אני כ״כ לא מבין בנושא שאפילו המושגים הם כמו סינית בשבילי....
אני לפני רכישת טלווזיה mu8000 של סמסונג. אם המפרט רלוונטי - http://www.samsung.com/il/tvs/premium-u ... U8000TXSQ/
אני מעוניין לחבר מערכת סראונד לטלווזיה, אך להנות ממנה גם בצפייה רגילה בייס (בעיקר שמיעה מהרמקולים האחוריים שמאחורי הספה).
השאלה היא כזו - איזו מערכת בסיסית (זולה יחסית) מומלץ לקנות? יש לציין כי הממיר של הייס (ייס מקס טוטאל) וכל הציוד נמצא בתוך ארון סגור. לממיר של הייס יש עינית. אני מעוניין במערכת שתידלק ותכבה עם הטלווזיה באופן אוטומטי כך שלא אצטרך כלל לגעת בשלט שלה (העלאת הווליום תהיה באמצעות הטלווזיה).
יש חיה כזו? יש דגם מומלץ? אילו יציאות/כניסות אני צריךבטלווזיה, בממיר ובמערכת?
אם לטלווזיה המיועדת אין כניסה/יציאה הכרחיים למה שאני מבקש, אני מוכן לרכוש גם מסך אחר...
יש אפשרות לחבר רק רמקולים לטלווזיה - בלי רסיבר? (מה שחשוב זה הסאונד מהאחוריים כיוון שהחלל מאוד גדול וכך לא אצטרך להגביה את הווליום של הטלווזיה כדי לשמוע).
אני ממש לא מכיר את עולם התוכן ואשמח לשימוש ב״שפה פשוטה״ עם פירוט ככל האפשר.
תודה רבה!!
חדש בפורום - התייעצות
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10915
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
יש אפשרות לחבר רמקולים רק מאחור, ללא רסיבר.
הבעיה, שאם אתה קונה סאונדבר, ושם אותו מאחורה, אתה הופך את המיקום של ערוצי ימין שמאל.
(הרמקול הימני מנגן לך מצד שמאל במקום מצד ימין, ולהיפך)
אפשרות יותר טובה, לקנות רמקולים מוגברים. (צריך נקודת חשמל מאחורי הספה)
כמו זה, למשל: (זו דוגמה לרמקול כזה, לא המלצה עליו)
https://www.amazon.com/Edifier-R1280T-P ... UTF8&s=aht
מה המרחק בין הטלויזיה לספה?
אם אתה מעוניין בסוראונד, וגם שרמקולים מאחורה ישמיעו את התוכן הרגיל של 2 רמקולים קדמיים, אתה חייב רסיבר.
אם אתה בעניין של יד שנייה, אפשר למצוא מערכות בזול יחסית.
הבעיה, שאם אתה קונה סאונדבר, ושם אותו מאחורה, אתה הופך את המיקום של ערוצי ימין שמאל.
(הרמקול הימני מנגן לך מצד שמאל במקום מצד ימין, ולהיפך)
אפשרות יותר טובה, לקנות רמקולים מוגברים. (צריך נקודת חשמל מאחורי הספה)
כמו זה, למשל: (זו דוגמה לרמקול כזה, לא המלצה עליו)
https://www.amazon.com/Edifier-R1280T-P ... UTF8&s=aht
מה המרחק בין הטלויזיה לספה?
זה קצת סותר את ההמשך שלך, כי אי אפשר לקבל סוראונד (לפחות 5 ערוצי אודיו (רמקולים))אני מעוניין לחבר מערכת סראונד לטלווזיה...
אם אתה מעוניין בסוראונד, וגם שרמקולים מאחורה ישמיעו את התוכן הרגיל של 2 רמקולים קדמיים, אתה חייב רסיבר.
אם אתה בעניין של יד שנייה, אפשר למצוא מערכות בזול יחסית.
תודה! המרחק מהספה לטלווזיה - 4 מטר
ניתן לוותר על סראונד ולהסתפק רק בשני רמקולים אחוריים שישמיעו את הטלווזיה. יש לי נק׳ חשמל מאחורי הספה.
איזה חיבור צריך לרמקולים כאלה? מה לחפש? רוצה לקנות חדש ולא יד שנייה וחשוב שיהיו רמקולים קטנים יחסית שניתן לתלות אותם.
איזה חיבור צריך לרמקולים כאלה? מה לחפש? רוצה לקנות חדש ולא יד שנייה וחשוב שיהיו רמקולים קטנים יחסית שניתן לתלות אותם.
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
Re: תודה! המרחק מהספה לטלווזיה - 4 מטר
·אני מבין שאתה רוצה פשוט רמקול ליד הראש שלך ולשמוע ממנו את הססאונד, אבל זאת לא הדרך הנכונה. סאונד צריך להגיע אליך מלפנים.007gil כתב:ניתן לוותר על סראונד ולהסתפק רק בשני רמקולים אחוריים שישמיעו את הטלווזיה. יש לי נק׳ חשמל מאחורי הספה.
איזה חיבור צריך לרמקולים כאלה? מה לחפש? רוצה לקנות חדש ולא יד שנייה וחשוב שיהיו רמקולים קטנים יחסית שניתן לתלות אותם....
לדעתי אתה צריך סאונד בר, זה מגברי ומשפר את הסאונד של המסך אבל בלי יותר מדי סיבוכים.