מהו הסרט האחרון בו צפיתם?
- dons
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 618
- נתן תודות: 1458 פעמים
- קיבל תודות: 336 פעמים
הסרט הזה קיים בנטפליקס עם תרגום מובנה
התרשמיות אישיות✍
! Hurray for Dixie
! Hurray for Dixie
War of the planet of the apes
המשך מאבקם של הקופים בהנהגת הקוף המנהיג הכריזמטי סיזר
אל מול בני-האדם בהנהגת הגנרל חסר הרחמים וודי הארלסון המצויין .
הבעיה היא שהסרט ארוך מאוד ! מעט מידי עלילה והמון זמן עד שהדברים מתפתחים .
יש פה ושם רגעים שמנסים לעלות את סף הריגוש של הצופים - אני וחבריי לא יצאנו מהאדישות.
הגרפיקה של הקופים מצויינת כפי שהייתה בסרטים הקודמים עם סאונד מלחמתי טוב בקטעי האקשן .
בסיכומו של דבר זהו הסרט החלש מבין השלושה (החדשים)
שאורכו המעיק ועלילתו הפשוטה לא מייחדים אותו בשום צורה .
10\6.5
המשך מאבקם של הקופים בהנהגת הקוף המנהיג הכריזמטי סיזר
אל מול בני-האדם בהנהגת הגנרל חסר הרחמים וודי הארלסון המצויין .
הבעיה היא שהסרט ארוך מאוד ! מעט מידי עלילה והמון זמן עד שהדברים מתפתחים .
יש פה ושם רגעים שמנסים לעלות את סף הריגוש של הצופים - אני וחבריי לא יצאנו מהאדישות.
הגרפיקה של הקופים מצויינת כפי שהייתה בסרטים הקודמים עם סאונד מלחמתי טוב בקטעי האקשן .
בסיכומו של דבר זהו הסרט החלש מבין השלושה (החדשים)
שאורכו המעיק ועלילתו הפשוטה לא מייחדים אותו בשום צורה .
10\6.5
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
Unlocked
משום מה שם הסרט בישראל הוא "המתקפה". השחקנית נומי רפאס מגלמת בסרט את דמותה של אליס, סוכנת CIA המתמחה בחקירת שבויים, המוצבת בלונדון לאחר כישלון המשימה הקודמת שלה בפאריס.
היא מגוייסת שוב לעבודה כדי לתחקר שבוי המחזיק במידע הקשור לפיגוע ביולוגי המתוכנן בלונדון, אבל לקראת סוף החקירה היא מגלה שהבעיה המרכזית היא כלל לא בנחקר אלא במי שחוקרים אותו. בסרט מככבים גם מייקל דאגלס, ג'יון מלקוביץ ואורלנדו בלום והוא קצבי, ללא חורים גדולים מידי בעלילה, אך בעל סוף צפוי. כמעט לא מרגישים שנומי היא בעצם שבדית.
אפשר לצפות. הדעה שלי היא שהסרט הוא 7/10
משום מה שם הסרט בישראל הוא "המתקפה". השחקנית נומי רפאס מגלמת בסרט את דמותה של אליס, סוכנת CIA המתמחה בחקירת שבויים, המוצבת בלונדון לאחר כישלון המשימה הקודמת שלה בפאריס.
היא מגוייסת שוב לעבודה כדי לתחקר שבוי המחזיק במידע הקשור לפיגוע ביולוגי המתוכנן בלונדון, אבל לקראת סוף החקירה היא מגלה שהבעיה המרכזית היא כלל לא בנחקר אלא במי שחוקרים אותו. בסרט מככבים גם מייקל דאגלס, ג'יון מלקוביץ ואורלנדו בלום והוא קצבי, ללא חורים גדולים מידי בעלילה, אך בעל סוף צפוי. כמעט לא מרגישים שנומי היא בעצם שבדית.
אפשר לצפות. הדעה שלי היא שהסרט הוא 7/10
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78815
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
War for the planet of the apes
צפיתי בתלת מימד (חביב אבל לא יותר מזה). החלק האחרון שבו בני האדם במרביתם נמחקו בשל מגפה והקופים גם הם לא במצב טוב במלחמה. שארית בני האדם לוחמים זה בזה ובמקביל מעבידים בפרך את הקופים. סיזר מנסה לפייס בין הצדדים אך אין מנוס ממלחמה כוללת.
7.5/10
צפיתי בתלת מימד (חביב אבל לא יותר מזה). החלק האחרון שבו בני האדם במרביתם נמחקו בשל מגפה והקופים גם הם לא במצב טוב במלחמה. שארית בני האדם לוחמים זה בזה ובמקביל מעבידים בפרך את הקופים. סיזר מנסה לפייס בין הצדדים אך אין מנוס ממלחמה כוללת.
7.5/10
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6602
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 500 פעמים
- יצירת קשר:
Jungle
דניאל רדקליף משחק את יוסי גינסברג, מטייל ישראל בן 22 שנותר לבדו בגונגל בבוליביה לאחר תאונת ראפטינג. מבוסס על סיפור אמיתי.
סרט מסע והישרדות לא רע בכלל.
8/10
דניאל רדקליף משחק את יוסי גינסברג, מטייל ישראל בן 22 שנותר לבדו בגונגל בבוליביה לאחר תאונת ראפטינג. מבוסס על סיפור אמיתי.
סרט מסע והישרדות לא רע בכלל.
8/10
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46352
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים
Better Watch Out
צעיר מתגלה כפסיכופט כאשר הוא קושר את הבייביסיטר שלו ומנסה לגרום לה לאהוב אותו חזרה על ידי רצח האקסים שלה.
קומדית X-Mas מוזרה ומפתיעה לטובה, ממש לא סרט ילדים. אתה הולכים להחשף למוח מעוות של ילד טרום בר מצווה עם שגעון גדלות שראה יותר מידי CSI.
8/10
צעיר מתגלה כפסיכופט כאשר הוא קושר את הבייביסיטר שלו ומנסה לגרום לה לאהוב אותו חזרה על ידי רצח האקסים שלה.
קומדית X-Mas מוזרה ומפתיעה לטובה, ממש לא סרט ילדים. אתה הולכים להחשף למוח מעוות של ילד טרום בר מצווה עם שגעון גדלות שראה יותר מידי CSI.
8/10
- oferlaor
- מנהל

Atomic blonde
שם גרוע לסרט מרגלים לא רע בכלל. שרליז ת׳רון מרכלת בשנות השמונים באמצע נפילת חומת ברלין מנסה לחלץ רשימה של מרגלים שיכולה לפתוח מחדש את המלחמה הקרה.
חוץ ממבוא בריטי צולע של תרון, הסרט מהיר עם עלילה מעניינת, מרדפים טובים, מוזיקת רקע של שנות שמונים והרבה מכות.
8.5/10
שם גרוע לסרט מרגלים לא רע בכלל. שרליז ת׳רון מרכלת בשנות השמונים באמצע נפילת חומת ברלין מנסה לחלץ רשימה של מרגלים שיכולה לפתוח מחדש את המלחמה הקרה.
חוץ ממבוא בריטי צולע של תרון, הסרט מהיר עם עלילה מעניינת, מרדפים טובים, מוזיקת רקע של שנות שמונים והרבה מכות.
8.5/10
- oferlaor
- מנהל

קיימות לסרט גרסאות Amazon Webrip שמבחינת רזולוציה וביטרייט זהות לגרסאות BlurayRip 1080p "רגילות" כמו ברוב ההפצות, כך שאם לא מעוניינים בבלוריי המלא, אפשר לצפות בהן בלב שקט.pessik כתב:·......
עופר לאור אתה צופה בגרסת WEB ?!...
- OferL
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3906
- נתן תודות: 323 פעמים
- קיבל תודות: 118 פעמים
Atomic Blonde
מבוסס על קומיקס. מה שמאפשר חופש מסוים לסרט להיות מוגזם ולנו לא לחפש היגיון בכל שוט.
סיפור ממוחזר על מרגלים שמחפשים רשימה שמכילה את שמות כל המרגלים... כולל שם של בוגד... ראו משימה בלתי אפשרית 1 ועוד כמה.
שרליז ת'רון כסוכנת "בריטית" שיוצאת למזרח ברלין להשיג את הרשימה בימים שלפני נפילת החומה.
סצינות פעולה טובות. ופסקול... סרט שמתחיל עם Blue Monday לא יכול להיות רע.
לא מעט שירי יורוטראש אבל גם סוזי והבנשיז מסתתרת בסצינה אחת.
סרט מהנה
8.5
מבוסס על קומיקס. מה שמאפשר חופש מסוים לסרט להיות מוגזם ולנו לא לחפש היגיון בכל שוט.
סיפור ממוחזר על מרגלים שמחפשים רשימה שמכילה את שמות כל המרגלים... כולל שם של בוגד... ראו משימה בלתי אפשרית 1 ועוד כמה.
שרליז ת'רון כסוכנת "בריטית" שיוצאת למזרח ברלין להשיג את הרשימה בימים שלפני נפילת החומה.
סצינות פעולה טובות. ופסקול... סרט שמתחיל עם Blue Monday לא יכול להיות רע.
לא מעט שירי יורוטראש אבל גם סוזי והבנשיז מסתתרת בסצינה אחת.
סרט מהנה
8.5
Enjoy the Silence
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7651
- נתן תודות: 486 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
עוד שבועיים יוצא הבלו ריי בכל מקרה.Lee כתב:קיימות לסרט גרסאות Amazon Webrip שמבחינת רזולוציה וביטרייט זהות לגרסאות BlurayRip 1080p "רגילות" כמו ברוב ההפצות, כך שאם לא מעוניינים בבלוריי המלא, אפשר לצפות בהן בלב שקט..........
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73272
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
רזולוציה אולי, סאונד לא. זה 5.1 בסיסי, אפילו לא DTS.Lee כתב:קיימות לסרט גרסאות Amazon Webrip שמבחינת רזולוציה וביטרייט זהות לגרסאות BlurayRip 1080p "רגילות" כמו ברוב ההפצות, כך שאם לא מעוניינים בבלוריי המלא, אפשר לצפות בהן בלב שקט..........
אני בכל מקרה ממתין לבלוריי של הסרט הזהmulder כתב:עוד שבועיים יוצא הבלו ריי בכל מקרה..........
אם כבר יוצא לי לצפות פעם בשנה בגרסת Web 1080p, זה בד"כ של סרטים עם ציון נמוך במיוחד שאני יודע בוודאות שימחקו מיד בתום הצפיה...
במקרה של הסרט הספציפי האודיו הוא E-AC3 5.1, שהוא שיפור של DD (מה שנקרא גם +DD). רוב האנשים כנראה לא ממש יבחינו בהבדלי איכות בינו ובין DTS, אבל זה כבר וויכוח לשרשור אחרHuber כתב:רזולוציה אולי, סאונד לא. זה 5.1 בסיסי, אפילו לא DTS..........
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73272
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
Blade Runner 2049
צייד רפליקנטים צעיר מחפש צייד ותיק אחר שפרש לפני כ 30 שנה, אחרי שהוא מגלה תגלית מפתיעה.
לפני הכל, זהו סרט ארוך (164 דקות, שעתיים ו 44 דקות). בהקרנה בה הייתי יצאו באמצע כ 6 אנשים, כולם חברה צעירים שכנראה לא רגילים כיום לסרטים איטיים וארוכים. מצד שני, כל דקה בסרט הזה היא יצירת אומנות ויזואלית והעריכה והצילום בו קרוב למושלמים. הסרט יפייפה ולדעתי צריך לזכות באוסקר השנה על צילום לפחות. גם הסאונד עשוי היטב ומותאם באופן מושלם לסצנות בסרט. לא מפתיע בהתחשב בכך שהסרט (בניגוד לראשון שהיה בימויו של רידלי סקוט שדי מאכזב בעשורים האחרונים) בבימויו של Denis Villeneuve שהביא לנו סרטים מדהימים אחרים כגון Arrival, Prisoners, Sicario ועוד. בהחלט במאי ששווה לעקוב אחרי עבודתו.
לא חובה לצפות בסרט המקורי לפני אבל רצוי, אחרת מפסידים כמה רגעי נוסטלגיה כגון המפגש הראשון בין הבלייד ראנר מהסרט הזה לדאקרד המקורי, החזרה של רייצ'ל לסרט (ב CGI בגלל שהשחקנית המקורית הצליחה להסתכסך עם כל הוליווד בעצם) ועוד.
גם הפעם כמו בסרט הראשון יש נגיעה ברבדים הפסיכולוגיים ומועלות שאלות פילוסופיות לא קלות, רק שהפעם הן פחות או יותר נענות ולא נשארות שאלות פתוחות למענה ודיון כמו בסרט המקורי, וחבל.בנוסף הסרט לא ממש מחדש כלום אלא רק מעתיק אלמנטים מהמקור ולא ממש מפתח אותם לצערי. הסרט מנסה להיות מהורהר ומעורר מחשבה, ומצליח בכך חלקית, אך לא ברמה של הראשון.
למעט הסוף ההוליוודי המתקתק שקצת השאיר לי טעם לא טוב בפה, בהחלט סרט כיפי שהעביר כמעט 3 שעות בהנאה רבה. שווה צפיה, ומולץ לצפות על המסך הגדול ולא בבית (אלא אם כן יש לכם מקרן ממש מרשים).
80/10
נ.ב. - צפיתי בסרט הקולנוע בלב יס פלאנט המפרץ, הסאונד היה כ"כ חלש שחיפשתי כל הזמן את השלט בשביל להגביר, שלא לדבר על הבאס הצורם והמלוכלך. בנוסף הבחור שלידנו החליט שהדבר הכי תרבותי לעשות זה להוריד את הנעליים והגרביים שלו ולשים את כפות הרגליים שלו על המושב. אנחנו עם דוחה.
צייד רפליקנטים צעיר מחפש צייד ותיק אחר שפרש לפני כ 30 שנה, אחרי שהוא מגלה תגלית מפתיעה.
לפני הכל, זהו סרט ארוך (164 דקות, שעתיים ו 44 דקות). בהקרנה בה הייתי יצאו באמצע כ 6 אנשים, כולם חברה צעירים שכנראה לא רגילים כיום לסרטים איטיים וארוכים. מצד שני, כל דקה בסרט הזה היא יצירת אומנות ויזואלית והעריכה והצילום בו קרוב למושלמים. הסרט יפייפה ולדעתי צריך לזכות באוסקר השנה על צילום לפחות. גם הסאונד עשוי היטב ומותאם באופן מושלם לסצנות בסרט. לא מפתיע בהתחשב בכך שהסרט (בניגוד לראשון שהיה בימויו של רידלי סקוט שדי מאכזב בעשורים האחרונים) בבימויו של Denis Villeneuve שהביא לנו סרטים מדהימים אחרים כגון Arrival, Prisoners, Sicario ועוד. בהחלט במאי ששווה לעקוב אחרי עבודתו.
לא חובה לצפות בסרט המקורי לפני אבל רצוי, אחרת מפסידים כמה רגעי נוסטלגיה כגון המפגש הראשון בין הבלייד ראנר מהסרט הזה לדאקרד המקורי, החזרה של רייצ'ל לסרט (ב CGI בגלל שהשחקנית המקורית הצליחה להסתכסך עם כל הוליווד בעצם) ועוד.
גם הפעם כמו בסרט הראשון יש נגיעה ברבדים הפסיכולוגיים ומועלות שאלות פילוסופיות לא קלות, רק שהפעם הן פחות או יותר נענות ולא נשארות שאלות פתוחות למענה ודיון כמו בסרט המקורי, וחבל.בנוסף הסרט לא ממש מחדש כלום אלא רק מעתיק אלמנטים מהמקור ולא ממש מפתח אותם לצערי. הסרט מנסה להיות מהורהר ומעורר מחשבה, ומצליח בכך חלקית, אך לא ברמה של הראשון.
למעט הסוף ההוליוודי המתקתק שקצת השאיר לי טעם לא טוב בפה, בהחלט סרט כיפי שהעביר כמעט 3 שעות בהנאה רבה. שווה צפיה, ומולץ לצפות על המסך הגדול ולא בבית (אלא אם כן יש לכם מקרן ממש מרשים).
80/10
נ.ב. - צפיתי בסרט הקולנוע בלב יס פלאנט המפרץ, הסאונד היה כ"כ חלש שחיפשתי כל הזמן את השלט בשביל להגביר, שלא לדבר על הבאס הצורם והמלוכלך. בנוסף הבחור שלידנו החליט שהדבר הכי תרבותי לעשות זה להוריד את הנעליים והגרביים שלו ולשים את כפות הרגליים שלו על המושב. אנחנו עם דוחה.
בייבי דרייבר
ביקורות מעורבות גרמו להנמכת ציפיות. לא יצירת מופת אבל קצבי וחביב מאוד. 8 מתוך 10
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il
בלייד ראנר 2049
איטי, מהורהר וסרט שתוך כדי שאתה רואה אותו אתה חש שאתה צופה ביצירת מופת. פעם אחרונה שחשתי ככה בצפייה ראשונה היה כשראיתי את ממנטו.
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46352
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים
1922
חקלאי גאה זומם לרצוח את אשתו אשר רוצה למכור את החווה. הוא מגייס את בנו ובמהרה העיניינים מתדרדרים.
סרט מצויין שעוסק בעיקר באופן בו האשמה מכרסמת לאט לאט בנשמה עד לחוסר ברירה. הסרט נשען על כולו על המשחק המצויין של Thomas Jane ומצולם על רקע חווה מבודדת קשת יום בשנת 1922. דרמת אימה\מתח שמבוססת על ספר של סטיבן קינג.
8/10
חקלאי גאה זומם לרצוח את אשתו אשר רוצה למכור את החווה. הוא מגייס את בנו ובמהרה העיניינים מתדרדרים.
סרט מצויין שעוסק בעיקר באופן בו האשמה מכרסמת לאט לאט בנשמה עד לחוסר ברירה. הסרט נשען על כולו על המשחק המצויין של Thomas Jane ומצולם על רקע חווה מבודדת קשת יום בשנת 1922. דרמת אימה\מתח שמבוססת על ספר של סטיבן קינג.
8/10
Better Watch Out
מתחיל כסרט ילדים סתמי על נערה שבאה לעשות בייביסיטר לילד בן 13 שמתאהב בה.
אך מאחר שהיא לא נענית לחיזוריו הוא מכין לה ערב מלא "הפתעות" ומתגלה כפסיכופט לא נורמלי.
צריך לשרוד את החצי שעה הראשונה ואז הילד מתחיל לעשות את העבודה .
סרט קצר וקולע שהצליח להשאיר אותי ער בשעות הקטנות של הלילה .
10\7
מתחיל כסרט ילדים סתמי על נערה שבאה לעשות בייביסיטר לילד בן 13 שמתאהב בה.
אך מאחר שהיא לא נענית לחיזוריו הוא מכין לה ערב מלא "הפתעות" ומתגלה כפסיכופט לא נורמלי.
צריך לשרוד את החצי שעה הראשונה ואז הילד מתחיל לעשות את העבודה .
סרט קצר וקולע שהצליח להשאיר אותי ער בשעות הקטנות של הלילה .
10\7