בעית איטיות צפייה בעיקר בערוצי HD בפרטנר TV
-
yorai123
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 111
שלום.
התחברתי לפני שבועיים לפרטנר TV.
מהרגע הראשון שמתי לב שכל פעם שמעלים את הסמן של התכנית (כפתור OK) או אם עוברים ערוץ יש איטיות בצפייה ל 5 שניות. בנוסף שמתי לב שיש מצבים שאני מעביר לערוץ 5 LIVE וגם ב 5 פלוס וגם בערוץ 11 הערוץ לא נראה משודר חלק אלא יש איטיות בתזוזה שלא עוברת בכלל ולפעמים רואים את התמונה זזה חלק לגמריי. (בעיקר אפשר להרגיש את זה במשחק טניס או כדורגל ).
יש לציין שאם מפעילים יוטיוב כל הצפייה חלקה לגמריי.
יש מישהו שגם חווה את האיטיות הזאת ? יש פתרון כרגע לזה ?
מתי יהיה עדכון גרסה שאולי יפתור את הבעיה הזאת ?
התחברתי לפני שבועיים לפרטנר TV.
מהרגע הראשון שמתי לב שכל פעם שמעלים את הסמן של התכנית (כפתור OK) או אם עוברים ערוץ יש איטיות בצפייה ל 5 שניות. בנוסף שמתי לב שיש מצבים שאני מעביר לערוץ 5 LIVE וגם ב 5 פלוס וגם בערוץ 11 הערוץ לא נראה משודר חלק אלא יש איטיות בתזוזה שלא עוברת בכלל ולפעמים רואים את התמונה זזה חלק לגמריי. (בעיקר אפשר להרגיש את זה במשחק טניס או כדורגל ).
יש לציין שאם מפעילים יוטיוב כל הצפייה חלקה לגמריי.
יש מישהו שגם חווה את האיטיות הזאת ? יש פתרון כרגע לזה ?
מתי יהיה עדכון גרסה שאולי יפתור את הבעיה הזאת ?
- abovebeyond
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 447
מצטרף, יש בעיות במיוחד בערוצי ספורט
-
yorai123
-
- חבר פעיל מאוד

איטיות צפיה
כן. הבעיית איטיות מופיעה בעיקר במעבר בכל הערוצים למשך 5 שניות וכמו שציינתי יש כמה ערוצים ב HD שרואים בהם קבוע תמונה טיפה איטית ומאוד מציקה לעין. ב 1/11 גם ערוץ 12 , 13 , 14 ישדרו ב HD ואני חושש ששלושתם יהיו גם עם בעיית האיטיות הזאת באופן קבוע.
מקווה רק שפרטנר ישחררו כבר עדכון גרסה לבעיה הזאת ובמידה וזה יתוקן אז פרטנר TV תהיה באמת מושלמת.
מחכה לתגובות אם מישהו נתקל בבעיות האלו ואם יודע מתי יהיה עדכון גרסה.
תודה.
מקווה רק שפרטנר ישחררו כבר עדכון גרסה לבעיה הזאת ובמידה וזה יתוקן אז פרטנר TV תהיה באמת מושלמת.
מחכה לתגובות אם מישהו נתקל בבעיות האלו ואם יודע מתי יהיה עדכון גרסה.
תודה.
- helper
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 142
אכן גם אני הבחנתי בבאג הזה, ריצוד קל ותמונה לא חלקה מספיק בעת תנועה. מי שחד עין ירגיש זאת בערוצי הספורט באופן ספורדי. בשביל להבחין בו בקלות צריך לכבות את המנגנון החלקה בטלוויזיה במידה ויש. הממיר אצלי מוגדר על 50 הרץ כמקובל.
אפשר לראות את הבאג בעת שהוא מתרחש ע"י צפייה על הקהל ביציע ברקע כאשר המצלמה בתנועה מימין לשמאל או משמאל לימין, בצילום הרגיל מעמדת השידור (מבט על) במהלך משחק כדורגל/כדורסל. אני בדקתי רק בשידורים החיים.
יחד עם זאת שמתי לב שאם העברת לערוץ X וזה קורה תטען את הערוץ מחדש וזה לפעמים עשוי לסדר את זה (100% חלק). שים לב שניתן לטעון מחדש גם ע"י לחיצה על מספר הערוץ הקיים שאתה כבר בתוכו. אפשר גם להפעיל מנגנון החלקה בטלוויזיה שמטשטש את זה בחלקו.
*עדכון: נראה שהטריק הזה לא תמיד עובד
זה נראה כמו באג שאפשר לסדר מהר, רק צריך להפנות את תשומת ליבם שהוא קיים.
לגבי ה-5 שניות זה גם נכון. נראה שברגע שהממשק משתמש על המסך, מהרגע שהוא נעלם לוקח 5 שניות עד שהתמונה חלקה 100%, לא קל להבחין בזה כי זה תלוי בסוג התוכן שמשודר. זה פחות מטריד אותי אישית.
בסה"כ גם אני מרוצה מפרטנר TV וגם מצפה שהם יתקנו את זה בגירסאות הבאות.
אפשר לראות את הבאג בעת שהוא מתרחש ע"י צפייה על הקהל ביציע ברקע כאשר המצלמה בתנועה מימין לשמאל או משמאל לימין, בצילום הרגיל מעמדת השידור (מבט על) במהלך משחק כדורגל/כדורסל. אני בדקתי רק בשידורים החיים.
יחד עם זאת שמתי לב שאם העברת לערוץ X וזה קורה תטען את הערוץ מחדש וזה לפעמים עשוי לסדר את זה (100% חלק). שים לב שניתן לטעון מחדש גם ע"י לחיצה על מספר הערוץ הקיים שאתה כבר בתוכו. אפשר גם להפעיל מנגנון החלקה בטלוויזיה שמטשטש את זה בחלקו.
*עדכון: נראה שהטריק הזה לא תמיד עובד
זה נראה כמו באג שאפשר לסדר מהר, רק צריך להפנות את תשומת ליבם שהוא קיים.
לגבי ה-5 שניות זה גם נכון. נראה שברגע שהממשק משתמש על המסך, מהרגע שהוא נעלם לוקח 5 שניות עד שהתמונה חלקה 100%, לא קל להבחין בזה כי זה תלוי בסוג התוכן שמשודר. זה פחות מטריד אותי אישית.
בסה"כ גם אני מרוצה מפרטנר TV וגם מצפה שהם יתקנו את זה בגירסאות הבאות.
נערך לאחרונה על ידי helper ב 28/10/2017 23:34, נערך 5 פעמים בסך הכל.
-
yorai123
-
- חבר פעיל מאוד

@helper
·
לגבי זה שלהכנס שוב לאותו ערוץ אז זה מפסיק את האיטיות תמונה - ניסיתי זה לא פתר את הבעיה. מה שכן שמתי לב למשהו מוזר- כשאני למשל מסתכל על הערוץ 11 או על 56 שהתמונה בהם איטית ואז עובר למשל לערוץ 59 אז גם הערוץ 59 איטי לאורך כל השידור. ובמידה ואני עובר מערוץ 22 או 10 שהם לא משודרים ב hd ואז עובר חזרה ל 59 אז רואים את ערוץ 59 חלק ללא איטיות.
עוד דבר שגיליתי. אתמול הקלטתי את יציע העיתונות מערוץ 59 ובכל הצפיה בהקלטה היה איטיות תמונה. ואם אני צופה באותה תכנית מערוץ 59 דרך ה catch up אז רואים את התכנית חלק לגמריי.
מקווה שיגיע עדכון גרסה בקרוב כי מ 1/11 גם ערוצים 2 ו 10 עוברים ל hd.
·
לגבי זה שלהכנס שוב לאותו ערוץ אז זה מפסיק את האיטיות תמונה - ניסיתי זה לא פתר את הבעיה. מה שכן שמתי לב למשהו מוזר- כשאני למשל מסתכל על הערוץ 11 או על 56 שהתמונה בהם איטית ואז עובר למשל לערוץ 59 אז גם הערוץ 59 איטי לאורך כל השידור. ובמידה ואני עובר מערוץ 22 או 10 שהם לא משודרים ב hd ואז עובר חזרה ל 59 אז רואים את ערוץ 59 חלק ללא איטיות.
עוד דבר שגיליתי. אתמול הקלטתי את יציע העיתונות מערוץ 59 ובכל הצפיה בהקלטה היה איטיות תמונה. ואם אני צופה באותה תכנית מערוץ 59 דרך ה catch up אז רואים את התכנית חלק לגמריי.
מקווה שיגיע עדכון גרסה בקרוב כי מ 1/11 גם ערוצים 2 ו 10 עוברים ל hd.
- helper
-
- חבר פעיל מאוד

@yorai123
·
נכון, מעבר לערוץ אחר וחזרה עשוי גם כן להעלים את זה. אני אמשיך לבדוק.את זה.
לגבי ה-Catch up עכשיו בדקתי ואם אני רואה משחק מאתמול (5 לייב) יש סיפור דומה. אני טוען את המשחק ורואה חלק נניח, יוצא לגמריי מהשידור דרך חזרה לערוץ החי, טוען שוב את אותו משחק מה-Catch up ורואה לא חלק ולהפך. זה נראה לי ספורדי. הקלטות לא בדקתי.
·
נכון, מעבר לערוץ אחר וחזרה עשוי גם כן להעלים את זה. אני אמשיך לבדוק.את זה.
לגבי ה-Catch up עכשיו בדקתי ואם אני רואה משחק מאתמול (5 לייב) יש סיפור דומה. אני טוען את המשחק ורואה חלק נניח, יוצא לגמריי מהשידור דרך חזרה לערוץ החי, טוען שוב את אותו משחק מה-Catch up ורואה לא חלק ולהפך. זה נראה לי ספורדי. הקלטות לא בדקתי.
נערך לאחרונה על ידי helper ב 29/10/2017 18:23, נערך פעם 1 בסך הכל.
- helper
-
- חבר פעיל מאוד

עדכון:
הסיפור הזה קצת חמקמק ומטעה, קשה לאפיין אותו. נראה שזה משתנה גם בין הערוצים לעיתים. מהצהריים שבדקתי עד כה המצב הזה מקובע למרות שבבוקר זה היה שונה, נראה מה יהיה בהמשך:
55 - תמיד לא חלק
56 - תמיד לא חלק
58 - פעם חלק, פעם לא חלק, טעינה מחדש של הערוץ או מעבר לערוץ אחר וחזרה משנה את המצב.
59 - תמיד חלק
מי שרוצה עוד דוגמא להבחנה קלה בזה. כשיש טקסט בתחתית המסך של חדשות/עדכונים, ניתן לראות שהמעבר של הטקסט לא חלק ויש הפרעה קלה.
הסיפור הזה קצת חמקמק ומטעה, קשה לאפיין אותו. נראה שזה משתנה גם בין הערוצים לעיתים. מהצהריים שבדקתי עד כה המצב הזה מקובע למרות שבבוקר זה היה שונה, נראה מה יהיה בהמשך:
55 - תמיד לא חלק
56 - תמיד לא חלק
58 - פעם חלק, פעם לא חלק, טעינה מחדש של הערוץ או מעבר לערוץ אחר וחזרה משנה את המצב.
59 - תמיד חלק
מי שרוצה עוד דוגמא להבחנה קלה בזה. כשיש טקסט בתחתית המסך של חדשות/עדכונים, ניתן לראות שהמעבר של הטקסט לא חלק ויש הפרעה קלה.
נערך לאחרונה על ידי helper ב 30/10/2017 22:17, נערך פעם 1 בסך הכל.
- abovebeyond
-
- חבר פעיל מאוד

לי עדיין יש את הבעיה שהפס מידע לא מתעדכן עם המידע העדכני
-
yorai123
-
- חבר פעיל מאוד

הי.helper כתב:עדכון:
55 - תמיד לא חלק
56 - תמיד לא חלק
59 - תמיד חלק
מי שרוצה עוד דוגמא להבחנה קלה בזה. כשיש טקסט בתחתית המסך של חדשות/עדכונים, ניתן לראות שהמעבר של הטקסט לא חלק ויש הפרעה קלה....
אז היום עלו הערוצים החדשים 12,13,14.
ממה שראיתי כל שלושת הערוצים עם תמונה איטית לאורך כל הצפייה בערוץ. איך שאומרים, עכשיו הבעיית איטיות הגיעה לערוצים שאני הכי הרבה רואה, שהם לב הטלויזיה.
פשוט מבאס ולא נראה שפרטנר מנסים לפתור את הבעיה ולא מוציאים שום עדכון.
תגיד helper. מאיזה תאריך אתה מנוי בפרטנר ? וממתי שאתה מנוי היה עדכון גרסה או שזה היה אותה גרסה r.05.026 ?
אתה יודע משהו על עדכון גרסה קרוב ?
- abovebeyond
-
- חבר פעיל מאוד

אני גם על גרסא 026 ומרגיש איטיות
-
yorai123
-
- חבר פעיל מאוד

מאיזה תאריך אתה מנוי בפרטנר ? וממתי שאתה מנוי היה עדכון גרסה או שזה היה אותה גרסה r.05.026 ?abovebeyond כתב:אני גם על גרסא 026 ומרגיש איטיות...
אתה יודע משהו על עדכון גרסה קרוב ?
- abovebeyond
-
- חבר פעיל מאוד

מנוי מתחילת אוגוסט , לא שמתי לב איזה גרסא הייתה כשקיבלתי את הממיר...
לא שמתי לב שהיה עדכון firmware כלשהו בזמן הזה. יכול להיות באמת שלא היה עדכון פשוט
לא שמתי לב שהיה עדכון firmware כלשהו בזמן הזה. יכול להיות באמת שלא היה עדכון פשוט
-
yorai123
-
- חבר פעיל מאוד

·ואתה אומר שבעיית האיטיות היתה מההתחלה ולא השתנתה.abovebeyond כתב:מנוי מתחילת אוגוסט , לא שמתי לב איזה גרסא הייתה כשקיבלתי את הממיר...
לא שמתי לב שהיה עדכון firmware כלשהו בזמן הזה. יכול להיות באמת שלא היה עדכון פשוט...
- abovebeyond
-
- חבר פעיל מאוד

נכון
-
yorai123
-
- חבר פעיל מאוד

·והכי מצחיק שאני דיברתי איתם עכשיו והם בכלל לא מכירים את הבעית איטיות בחלק מהערוצים והם עושים את עצמם כאילו הבעיה אצלי נקודתית. אין פתרון לזה ואין להם תשובה מתי יהיה עדכון גרסה.abovebeyond כתב:נכון...
- 1one
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 423
האיכות לא נראת כמו HD בכלל
בכל הערוצים החדשים
בכל הערוצים החדשים
- lieli
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 460
האיכות מגמגמת בין hd איכותי ללא איכותי
איטיות קיימת ועוד איך
אבל נראה לי שזה ככה בכל ערוצי הhd
איטיות קיימת ועוד איך
אבל נראה לי שזה ככה בכל ערוצי הhd
- liorp
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2352
אז בעצם אם נסכם עד כה: איכות השידור של הערוצים בפרטנר ובסלקום לא משהו.
כנראה שמגבלות התקציב והתשתית גורמות לשידור להראות כמו שהוא נראה בשתי ספקיות ה-OTT היחידות בישראל.
כנראה שמגבלות התקציב והתשתית גורמות לשידור להראות כמו שהוא נראה בשתי ספקיות ה-OTT היחידות בישראל.
-
yorai123
-
- חבר פעיל מאוד

לא זה לא נכון. אני עברתי לפרטנר TV מהוט והאיכות השידור בפרטנר TV היא מצויינת כמו בהוט. רואים את הערוצי HD וגם את ערוצי ה SD באיכות טובה מאוד. (יש לי טלויזיות סמסונג דגם E ודגם F האיכותיות).liorp כתב:אז בעצם אם נסכם עד כה: איכות השידור של הערוצים בפרטנר ובסלקום לא משהו.
כנראה שמגבלות התקציב והתשתית גורמות לשידור להראות כמו שהוא נראה בשתי ספקיות ה-OTT היחידות בישראל....
העיניין הוא אחר : איטיות התמונה בערוצי HD מסויימים. זה בוודאות באג בממיר בגלל שאם תשים לב בערוץ ספורט 5 HD ו LIVE HD רואים את התמונה חלק ובאיכות טובה. אבל בערוצים 12,13,14 רואים טיפה איטיות תמונה שדיי מציקה לעין חדה.
ועוד דוגמא לבאג בממיר : אתמול הקלטתי מערוץ ספורט 5 HD את התכנית יציע העיתונות. כשבאתי לראות אותה מהתכניות מוקלטות רואים את כל התכנית עם איטיות תמונה. אז ניסיתי להפעיל את התכנית ב CATCHUP של מה שהוקלט אתמול ושם צפיתי באותה תכנית עם תמונה חלקה לגמריי. זה אומר בוודאות שהבעיה היא לא מהשידור עצמו אלא רק בממירים עצמם.
בנוסף אם תשים לב: קיים עוד באג קטן שלא קריטי כשמכוונים הקלטות סדרה: אם מסתכלים בתכניות העתידיות של הסדרה רואים שהם בשעות מוזרות- למשל: אקס פקטור בכלל רשום שמתחיל ב 19:19 שבאמיתי הוא מתחיל ב 21:00 אבל להקליט הוא מקליט בזמן.
בקיצור הבאג הכי רציני זה איטיות התמונה שגורם לאכזבה גדולה כי חוץ מהבאג הזה הממיר והתפריטים שלהם מושלמים ופרטנר TV מספקים חבילה מעולה עם כל מה שצריך בטלויזיה. מחכה ומקווה שמישהו יקח את הבאג הזה לידיים ושיוציאו עדכון גרסה לזה.
-
yorai123
-
- חבר פעיל מאוד

היי. ראית אתמול את המשחק כדורגל של ברצלונה נגד יובנטוס ששודר בערוץ 13 בפרטנר TV ?helper כתב:עדכון:
55 - תמיד לא חלק
56 - תמיד לא חלק
59 - תמיד חלק
מי שרוצה עוד דוגמא להבחנה קלה בזה. כשיש טקסט בתחתית המסך של חדשות/עדכונים, ניתן לראות שהמעבר של הטקסט לא חלק ויש הפרעה קלה....
אפשר היה להרגיש טוב מאוד את בעיית האיטיות תמונה שדיברתי עליה. אבל עשיתי את הפטנט שהצעת לי - להקיש שוב את המספר 13 בפעם השניה ואז האיטיות נעלמה. אבל אם עברתי לערוץ אחר וחזרתי לערוץ 13 אז שוב חזרה האיטיות תמונה ושוב הקשתי את המספר 13 וזה הסתדר. ממש מוזר העיניין. זה נראה נטו באג בממיר שפרטנר TV חייבים לפתור את זה. גם שמתי לב שכשצופים בהקלטות לאורך כל ההקלטה רואים כל איזה 40 שניות קיטוע קטן בתמונה - נראה כמו לאגים.
מה אתה אומר על מה שרשמתי ? גם אתה הרגשת את כל זה ?