שלום חברים
הממיר המובנה בטלויזיה שלנו לא תומך ב-DVB-T2 ומכיוון שאנחנו משתמשים רק בעידן פלוס, נצטרך ממיר חיצוני
איזה ממיר מומלץ ? יש לי כניסת HDMI אחת פנוייה וצריך תמיכה ב-HD (עדיף כמובן FHD) - אני רואה באתרים המובילים 3 ממירים - HADV-1671 HYUNDAI HD MPEG4 DVB-T2, SILVER LINE DVB-T2 TV HD HDVB2T ו- Akai DVB-T2 HD Digital TV With HDMI USB 2.0 AK-8362, ברור שכולם מוצרי מדבקה, לכולם יציאת HDMI FHD ולכולם חיבור USB עם אפשרות להקלטה ותמיכה בפורמטי וידאו שונים. למישהו יש נסיון עם אחד ממירים אלו ? צריך משהו שיהיה אמין בלי תקיעות וקפיאות ובמינימום התעסקות - מספיק לי הכאב ראש של חזרה לממיר חיצוני
בנוסף, באתר של עידן פלוס אומרים שיהיה צורך באנטנה חיצונית
למישהו יש כבר ניסיון ? האם זה נכון ? איזו אנטנה מומלצת (כרגע משתמש בדיפול פשוט מחוט אנטנה)
תודה מראש למגיבים.
במודיעין אסור להתקין אנטנות חיצוניות עד כמה שידוע לי אז תצטרך לנסות לקלוט עם אנטנה פנימית (או אנטנה נסתרת שתתקין מחוץ לחלון במקרה שאין קליטה בתוך הבית).
אם קונים ממיר של zgemma כדאי לעדכן אותו ל OPENPLI במקום OPENATV שמגיע עליו במקור.
@גיל37
·
מתלבש כאן על השאלות...
איזה ממיר של Zgemma עבור dvbt2 מומלץ? והאם יש תמיכה בעברית? בקשר להחלפת הקושחה שצוין - מה היתרונות?
איך הממיר בהשוואה לממיר של סאקל -06? עלות מול תועלת?
משיטוט קצר באתר שציינת, המחירים לא זולים במיוחד לדגמים של Zgemma' וצריך להוסיף את עלות המשלוח לישראל.
yanivsa כתב:@גיל37
·
מתלבש כאן על השאלות...
איזה ממיר של Zgemma עבור dvbt2 מומלץ? והאם יש תמיכה בעברית? בקשר להחלפת הקושחה שצוין - מה היתרונות?
איך הממיר בהשוואה לממיר של סאקל -06? עלות מול תועלת?
משיטוט קצר באתר שציינת, המחירים לא זולים במיוחד לדגמים של Zgemma' וצריך להוסיף את עלות המשלוח לישראל.
תודה,יניב
...
קודם כל אתה צודק לגבי עלות-תועלת.
הכל תלוי מה אתה מחפש.
ממיר כזה ייתן איכות טובה יותר ותמיכה בשדרוגי תוכנה (וגם אפשרות להחליף מערכות הפעלה) לעומת הממירים הפשוטים.
ממיר כזה יהיה יותר שימושי למי שמתכוון גם להתקין צלחת לווין פרטית, או לכל הפחות להתחבר לשירות IPTV ואז לשלב בין אלו לעידן פלוס אחרת ההשקעה הכספית גדולה.
הממירים תומכים בעברית כולל בממשק המערכת.
במודיעין אסור להתקין אנטנות חיצוניות עד כמה שידוע לי אז תצטרך לנסות לקלוט עם אנטנה פנימית (או אנטנה נסתרת שתתקין מחוץ לחלון במקרה שאין קליטה בתוך הבית).
אם קונים ממיר של zgemma כדאי לעדכן אותו ל OPENPLI במקום OPENATV שמגיע עליו במקור.
לא מצאתי את הסקאל בשום מקום בארץ וגם לא באמזון, מעדיף קנייה בארץ או מאמזון, מה דעתכם על השלישה ש-KSP מוכרים ? שווה משהו ? https://ksp.co.il/?list_compare=.26860..29805..32701.
@winner
·
יש את הסקאל בזאפ.
יש לי את הסילבר ליין וגם את האקאי שמוכרים בKSP, האקאי יותר טוב מהסילבר ליין. החיסרון היחידי שלו זה כשמחליפים ערוץ יש מסך שחור ל2,3 שניות.
@winner
בדרישות הטכניות של הרשות השניה כתוב שממיר T2 צריך לתמוך בדמודולציה: /256QAM/64QAM/16QAM/QPSK
both rotated and unrotated/
ביונדאי רשום רק: דמודולציה: 64QAM/16QAM/QPSK
כלומר אין תמיכה ב- 256QAM.
לא יודע אם ישדרו ב- 256QAM או לא, אבל זה מופיע בדרישות ההתאמה שלהם.
בשני האחרים בכלל לא מופיע הנתון של תמיכה ב- QAM השונים כן שלא ברור במה הם תומכים ובמה לא.
בנוסף בדרישות של הרשות השניה לגבי האודיו, כתוב שהדרישה היא:
תמיכה ב- bitstream:
1. Enhanced AC3
2. MPEG4 HE AAC V2
לא ברור באיזו שיטת אודיו ישדרו, ויכול להיות שממיר שלא תומך בשיטות השידור הללו יעבוד טוב.
קודם כל אתה צודק לגבי עלות-תועלת.
הכל תלוי מה אתה מחפש.
ממיר כזה ייתן איכות טובה יותר ותמיכה בשדרוגי תוכנה (וגם אפשרות להחליף מערכות הפעלה) לעומת הממירים הפשוטים.
ממיר כזה יהיה יותר שימושי למי שמתכוון גם להתקין צלחת לווין פרטית, או לכל הפחות להתחבר לשירות IPTV ואז לשלב בין אלו לעידן פלוס אחרת ההשקעה הכספית גדולה.
הממירים תומכים בעברית כולל בממשק המערכת.
...
·האם להתחבר לשירות IPTV זה משהו שעובד חלק ויש לך שירות כזה ממולץ?