בשר נדבק לרשת זה מציק :(
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17923
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2489 פעמים
במידה ושימנת ולא עוזר זה סימן שאתה מנסה להרים אותו מהרשת מוקדם מידי.Elzatpur כתב:לא תמיד עוזר
...
תן לו להצלות
- whoisgod
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 828
- נתן תודות: 136 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
מחזק את הדעה הזו. בשר (סטייקים) הופכים פעם אחת. תנסה להימנע מהפיכה מוקדמת מידי של הבשר, אולי שימוש במד חום ייעודי ( על מנת לאמת את מידת הצלייה) יעזור לך לדעת מתי יש להפוך את הבשר.istarmini כתב:במידה ושימנת ולא עוזר זה סימן שאתה מנסה להרים אותו מהרשת מוקדם מידי.......
תן לו להצלות...
- rafib65
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 463
- שם מלא: רפי ב
- נתן תודות: 32 פעמים
- קיבל תודות: 60 פעמים
בנושא הפיכת הסטייקים הדעות חלוקות. הסטון בלומנתל (למי שלא מכיר - שף בריטי מעוטר כוכבי מישלן בעל גישה מדעית לבישול) דווקא טוען שצריך להפוך סטייקים כל כמה שניות:
האם אתה מחמם את הגריל מספיק (בגריל של וובר צריך לחכות 10-15 דקות עם מכסה סגור ע"מ שהרשת תהיה מספיק חמה)? או שמדובר בגריל חדש?
איזה סוג בשר נדבק? ניסית לשמן את הבשר ולא את הרשת?
האם אתה מחמם את הגריל מספיק (בגריל של וובר צריך לחכות 10-15 דקות עם מכסה סגור ע"מ שהרשת תהיה מספיק חמה)? או שמדובר בגריל חדש?
איזה סוג בשר נדבק? ניסית לשמן את הבשר ולא את הרשת?
- yoav4x4
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2611
- שם מלא: יואב בן חורין
- נתן תודות: 233 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
·מדובר על טיגון בשמן.rafib65 כתב:בנושא הפיכת הסטייקים הדעות חלוקות. הסטון בלומנתל (למי שלא מכיר - שף בריטי מעוטר כוכבי מישלן בעל גישה מדעית לבישול) דווקא טוען שצריך להפוך סטייקים כל כמה שניות:
איזה סוג בשר נדבק? ניסית לשמן את הבשר ולא את הרשת?...
מעניין אם גם רלוונטי לצלייה בגריל
ככל שאני לומד יותר אני מבין שאני יודע פחות...