אז מה נקנה בסוף, נוט 8 , S8+ , V30 ?

מכשירים סלולריים, חברות סלולריות.
שלח תגובה
istarmini פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17926
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2490 פעמים

שליחה #1 

אהלן

מועד הרכישה של הנייד החדש הולך ומתקרב.

על הפרק
נוט 8
S8+
V30

היום אני עם נוט 4. למה נוט? ככה חחחחח האמת? לא משתמש בעט

מה דעתכם ,כדאי להמשיך עם הנוט החדש או S8+ או ה V30

מה שקורץ לי בנוט 8 זה הזכרון 6 RAM שלו לעומת 4 בשני הדגמים האחרים.

מה דעתכם?

שבלול
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1446
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 65 פעמים

שליחה #2 

לא יודע לגבי ה V30 אבל אני לפלאפונים של LG לא הייתי מתקרב יותר..
מציע לך לשאול תשאל סביבך אנשים עם מכשירי "דגל" של LG , אני מנחש שלא תמצא אף אחד שמאוהב ב LG שלו.

דעתי היא שהנוט החדש יתאים לך מאוד

ronen61
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4655
נתן תודות: 191 פעמים
קיבל תודות: 107 פעמים

שליחה #3 

מסכים עם קודמי, לי היה נוט 3 ועשיתי טעות והחלפתי בזמנו לv10.
אני גם לא משתמש כמעט בעט, ועכשיו אני מחכה לקנות את הנוט 8
יותר טוב מזה, פשוט נשתגע

Balance
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2620
נתן תודות: 119 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #4 

הייתי ממליץ לשקול עוד אופציה

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14354
נתן תודות: 990 פעמים
קיבל תודות: 1220 פעמים

שליחה #5 

אני עם נוט5 ומאוד מרוצה. היה לי ברור כבר בשנה הראשונה שאחליף לנוט6 אבל דילגו עליו לנוט7 שמהר מאוד התברר שהוא מתפוצץ :lol: אז טבעי שאמתין לנוט8...
מקווה שבשבועות הקרובים עד שיגיע לארץ לא יקרה לו משהו...
ולשאלתך, אני משתמש בעט לפעמים וזה חביב ושימושי כשצריך אבל בסופו של דבר אפשרי לחיות בלעדיו.
ה 6 ג'יגה רם מיותר לחלוטין וממש לא רלוונטי באם אתה לא עובד כל היום במולטיטאסקינק... דהינו עם 10-20 ישומים רעבים פתוחים ברקע ו/או גיימר כבד.
4 ג'יגה של ה 8+ זה די והותר רזרבות זכרון.
עוד דבר שעדיין לא ידוע אבל עשוי להיות מהותי זה איך יתמודד הנוט8 עם הסוללה החלשה יחסית בהשוואה ל 8+.
כי המסך הגדול יותר דווקא דורש סוללה גדולה יותר... והיא קטנה יותר.
כנראה בגלל משנה זהירות של סמסונג ממה שקרה לנוט7 ובגלל חוסר מקום בבודי בגלל העט.
אם יתברר שזה לא עניין מאוד מהותי... גם אני אלך על הנוט8 ואם כן אז על ה 8+.
עוד דבר שלרבים אחרים יהווה שיקול הוא ההפרש הגדול במחיר.
להערכתי יותר מ 1,000 ₪.
נחכה ונראה שיגיע לארץ ואז נקבל החלטה.

liatav
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 88
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

אתה מתכוון בגלל Lg 4 שהיה איתו בעיות?

שליחה #6 

לדעתי ה- v30 של lg נשמע הכי חריף מבין כל המכשירים שצריכים לצאת בגלל כל הפיצ'רים שלו. הגלקסי s8 הוא גם טוב, אבל בטח יצא יותר יקר. לדעתי גם המחיר משחק תפקיד משמעותי..

RanMoyal
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1869
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 610 פעמים

שליחה #7 

שאלה שאני מתלבט לגביה בימים האחרונים. כרגע עם ה-S6 Edge.

אומנם ראיתי את ה- V30 והנוט 8 ב- IFA אבל הראש שלי היה במקום אחר.

את הנוט 8 החזקתי ביד מספר פעמים בימים האחרונים ומשהו בו לא מרגיש לי נוח. לא מרגיש לי טבעי. זה בוודאות קשור לגובה הרב של המכשיר. למרות שאני לא נוהג לתפעל את הטלפון ביד 1, יש משהו בנוט 8 שהופך את החוויה בו מסורבלת. למרות זאת, אני מניח שזה עניין של הרגל ויתכן ולאחר מספר ימים אחשוב אחרת. העט עובד באופן מופלא. לא יודע כרגע לומר אם אשתמש בה.

ה- V30 לא קשור לשום טלפון ש- LG ייצרה בעבר, מספיק להקדיש שעה של צפייה בסרטוני ביקורת ביו-טיוב כדיי להבין את זה.
טלפון שנראה מאוד מאוד מרשים מבחינה חיצונית וארגונומית, עם איכויות שלא יפלו ואף יעלו באספקטים מסוימים על הנוט 8.
אם נשים את המחיר בצד:

V30 VS NOTE 8

מסך- תיקו
מעבד-תיקו
נוחות אחיזה/עיצוב כללי של המכשיר/ארגונומיה- ללא ספק משהו אישי, אבל בעיני ללא ספק הולך ל- V30
סאונד עם אוזניות- ללא ספק ה- V30 לאור ה- DAC
מצלמה ראשית-תיקו
מצלמה משנית- שונה. הסמסונג מתרכז בזום אופטי. ה- LG מתרכז בעדשה רחבה. שימושיות שונה.
לסמסונג יש נשק שהוא שובר שיוויון , עבור משתמשים מסוימים , בדמות העט.

הערה נוספת הקשורה להזמנה מוקדמת של הנוט ממחסני חשמל:

אני הייתי מאותם אנשים שהזמינו את הנוט בהזמנה מוקדמת.
מחסני חשמל פירסמו רשימה של אביזרים שינתנו למזמינים כחלק מהטבה בשווי של למעלה מ- 1000 ש"ח.
הפתעתי הייתה רבה, כאשר הגעתי לשם וגיליתי שמשקפי ה- VR שפורסמו כחלק מההטבה הם בעצם משקפיים לא מקוריים, שעולים לצרכן כ- 150 ש"ח ומתאימים, על פי ההוראות על גבי האריזה, למכשירים עם מסך בגודל של עד 6".
למנוט כאמור יש מסך בגודל של 6.3".
בחרתי בשלב הזה לא לקחת את הנוט ממחסני חשמל ולחשוב איך אני מתקדם מולם.

רן

שבלול
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1446
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 65 פעמים

שליחה #8 

אתה מתעלם מאלמנט מסויים שהוא לא ממש מדיד אבל בכל זאת אזכיר אותו.. בעלי נוט ומכשירי גלקסי למינהם לאורך השנים התאהבו במכשירים והפכו ללקוחות נאמנים.
LG ? לי ולאשתי הינה G3 , מכיר אינספור אנשים שקנו G4 ו G5 , שני אנשים שקנו V20 וכו וכו'... כמעט כולם פה אחד ובייחוד אני לא נחזיק יותר מכשיר LG בחיים ואני מאחל למשרדי החברה לעלות באש.. LG מייצרים טלפונים נוראיים שעובדים נפלא 3-6 חודשים ואח"כ מתחילות צרות תוכנה ותקלות חומרה
(ה G2 היה מצויין ושמעתי עליו רק דברים טובים)

כמובן זו דיעה אישית שלי ושל אנשים שאני נתקל בהם באופן שוטף אבל אני ממש ממליץ לך להתעלם מהנתונים על הנייר ולדבר קצת עם בעלי מכשירי LG לאורך בשנים (אני מפתח אנדרויד עצמאי קרוב ל10 שנים, אני מחליף הרבה מכשירי בדיקה, ותמיד מתעניין בדיעה של אנשים על המכשיר אנדרויד שיש להם ביד)

אולי ב V30 הכל יהיה מצויין... אבל אל תסתכל על נתונים בלבד...
סמסונג הוציאו מכשיר מתפוצץ שעד היום בכל טיסה כורזים שאסור שיהיה על המטוס - ועדיין הנוט8 שובר שיאי הזמנות, בעלי הנוט לא התרגשו מהעניין והמתינו ל8 או עברו לגלקסי רגילים

שים לב לזה, זו לא מציאות שמוצאים ב tech spec, אני לא מנסה לשכנע אותך לעבור לנוט, אני אישית שנאתי את הגלקסי4 ועברתי ל LG .. אני לא משתמש בנוט ולא מתחבר בכלל לגודל הזו. למעשה אני לא מצליח להבין מה כלכ מיוחד בנוט דווקא שאנשים כלכך אוהבים אותו (ותמיד כשאני שואל אם הם משתמשים בעט הם אומרים לי שכמעט ולא, רק בהתחלה וכו')

סליחה על החפירה.. אלה 2 הסנט שלי

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35089
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #9 

RanMoyal כתב: את הנוט 8 החזקתי ביד מספר פעמים בימים האחרונים ומשהו בו לא מרגיש לי נוח. לא מרגיש לי טבעי. זה בוודאות קשור לגובה הרב של המכשיר.ן
...
גם לי מפריע היחס מסך הזה - ארוך וצר - זה מוציא את העוקץ מהגודל של 6.3 אינטש, פשוט מקבלים פחות שטח תצוגה
הייתי נעול על נוט 8 אבל קצת יצא לי החשק

RanMoyal
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1869
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 610 פעמים

שליחה #10 

שבלול,

אני בהחלט מקבל את הדברים ואני אקח אותם בחשבון.

באלקטרוניקה אני לא נעול על חברות מסוימות ובוודאי לא בטלפונים. יש לי כרגע סמסונג S6, עם סוללה שהוחלפה פעמיים וגם הנוכחית התנפחה. אני לא אופתע אם הטלפון הזה יתפוצץ בקרוב...:)

בימים האחרונים קפצתי מספר פעמים לבאג ולסמסונג לשחק קצת עם הנוט. כאמור המסך יוצא דופן באיכויות שלו, העט מתפקד למעלה מהצפוי, אבל משהו בגודל שלו לא מרגיש לי נוח וטבעי.

נקודה נוספת שלא איזכרתי היא מיקום טביעת האצבע.
בסמסונג המיקום נוראי , לא נגיש, מסורבל וגורם לך לשנות אחיזה בטלפון על מנת להגיע אליו, אם בכלל.
ב- V30 זה ממוקם לאין שיעור טוב יותר.
אני מודע לאופנים האחרים שאפשר לפתוח את הטלפון, אבל טביעת האצבע בעיני היא הדרך הטובה יותר מבחינת מהירות ובטיחות.

כאמור, אני עדיין מתלבט ואני מניח שאשהה את ההחלטה שלי עד הגעת ה- V30 לארץ כדיי לאחוז שוב בטלפון.
מישהו יודע אגב מתי הוא אמור להגיע?

רן

madror
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2458
נתן תודות: 355 פעמים
קיבל תודות: 103 פעמים

שליחה #11 

מצטרף לשאלה (את LG אני מוציא מראש מהמשוואה).

S8+ או NOTE 8 ?!?!

להיות או לא להיות .

כבעליו הגאים של ה NOTE 3 , שעדיין עובד יפה (אם כי לאט ביחס למכשירים החדשים שהחזקתי) ומכיוון שההזמנה המוקדמת של NOTE 7 , עלתה באש , תרתי משמע. חיכיתי ל NOTE 8 בכליון עיניים.

מסקירות/השוואות ברשת שראיתי , העט אומנם נחמד , אבל השאלה האם שווה להשקיע בגלל הפיצר הזה ב NOTE (המצלמה הכפולה פחות מעניינת אותי !) כ 1,000 שקל , יותר מ 30 אחוז יותר (3000 שקל , לעומת 4000 שקל).

וכמו שלא היתה תשובה בלהיות או לא להיות , כך אני מניח שגם כאן.
תקנה פלאסמה ב 1000 שקל , תקנה LED ב 20000 שקל , בסוף תמיד , תראה עליה בוב ספוג.

http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA

ngold7
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 843
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 133 פעמים

שליחה #12 

אני שבועיים עם ה NOTE 8 ומורצה עד השמיים!
היה לי את ה V20 שהיה בסדר גמור, בחודשים האחרונים הסוללה התחילה להיות חלשה והייתי מסיים את היום עם אחוזים בודדים.
השמע היה מעולה וזה אחד הדברים שמפריעים לי בNOTE. לא שהוא רע, אבל הוא לא כזה טוב..
מה שמעוד אהבתי ב V20 ואין בV30 זה המסך המשני שהיה מאוד שימושי.

ההבדל בגודל הוא מזערי, ואחרי שימוש של שבועיים אני יכול לומר שהוא מרגיש מצוין ביד, גם אשתי עם יד קטנה יותר מרגישה מאוד בנוח איתו.
העט שימושית ויש בה הרבה פיצ'רים שלדעתי שווים את ההוצעה. עם זה התירגום, האפשרות להעתיק חלק אחד ממסמך שלם, כתיבה (לא הקלדה) בהודעות והמכשיר שולח כאילו הקלדת, והכי חשוב, אפשרות לרשום "NOTE" כשהטלפון סגור. לדעתי האפשרויות האלו
מנצחות ובגדול כל דבר אחר בשוק.

הבטריה בנתיים מעולה, כמובן שצריך לראות מה יהיה עוד שמונה חודשים, אבל נכון לעכשיו אני מסיים את היום עם 50% לפחות. אני אומנם עם בהירות נמוכה יחסית כי הבהירות המקסימלית פשוט כואבת בעינים, וגם שהחישן של הבהירות האוטומטית מעולה.

חישין טביעות האצבע אומנם לא במקום נוח, ואחרי שנה עם LG אני לחלוטין חושב שהמיקום פשוט לא נכון.

המסך מדהים, המצלמה מדהימה (למרות שהעדשה הרחבה בV20 חסרה לי), איכות הבנייה מעולה. כל אלה נכונים לכל מכשירי הדגל.

מקווה שעזרתי.. בהצלחה!
.He who knows the past controls the future
.He who controls the future conquers the past

movieman
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5004
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 413 פעמים

שליחה #13 

גם אני - ניתן היה לרכוש אותו (למי שעשה הזמנה מוקדמת) לפני ההשקה הרשמית בארץ.

בינתיים - עברתי מ-נוט 4 (בדרך היה גם S7 לתקופה קצרה) ואני מאוד מרוצה מה-נוט 8 !!

מכשיר בלי שיהוקים , סוללה מחזיקה יותר ממה שחשבתי (הקטינו אותו לעומת ה- +) ובתוך יומיים התרגלתי לגודל המוזר והצר .

בקיצור - ממליץ.

carmonle
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1404
שם מלא: ערן כרמון
נתן תודות: 94 פעמים
קיבל תודות: 119 פעמים

שליחה #14 

אני יותר לא נוגע במוצרי LG לי היה V10 שהלוח שלו מת לאחר שנה והוחלף במסגרת אחריות

אנחנו כיום 4 משתמשים במשפחה עם סמסונג S7 ועדיין יש נוט 2 עובד במגירה

מאחר ובכל מקרה אני זקוק למשקפי קריאה אז אני מסתפק המסך קטן שיותר נוח להחזיק כיום
קידמיים Paradgim monitor 11 V.6
סנטר Paradgim monitor cc-290
אחוריים Paradgim monitor 9 V.6
סאב SVS PC-4000
מסך Panasonic 65VT60
רסיבר Denon AVR-X3600H
Oppo BDP-103 Blu-ray
Nvidia Shield Pro

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14354
נתן תודות: 990 פעמים
קיבל תודות: 1220 פעמים

שליחה #15 

לשלישייה הזו
נוט 8
S8+
V30
יהיה מתחרה ראוי חדש בשבוע הקרוב...
גוגל PIXEL 2 XL.

shay820
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2116
נתן תודות: 217 פעמים
קיבל תודות: 69 פעמים

שליחה #16 

קחו בחשבון שבקנייה של סמסונג חייבים לקנות נרתיק להגנה.החלק האחורי של המכשיר נשבר מכל נפילה קטנה .

ההיתרון של הויזואליות של המכשיר נעלמת בנרתיק הגנה

movieman
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5004
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 413 פעמים

שליחה #17 

shay820 כתב:קחו בחשבון שבקנייה של סמסונג חייבים לקנות נרתיק להגנה.החלק האחורי של המכשיר נשבר מכל נפילה קטנה .

ההיתרון של הויזואליות של המכשיר נעלמת בנרתיק הגנה
...
·
ה-נוט 8 מגיע עם מגן/כיסוי אחורי כבר בתוך ערכת המכשיר - הכיסוי מגן דווקא לא רע .

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9026
נתן תודות: 1578 פעמים
קיבל תודות: 1349 פעמים

שליחה #18 

מייצרים כאלה מכשירים מהממים, המילה האחרונה בטכנולוגיה ואז אנחנו חייבים "לעטוף" אותם בקייס שמכער הכל.
ראבק, שה- R&D שלהם כבר ימצאו לזה פתרון... 8O
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 502 פעמים

שליחה #19 

@shay820
·

רוב הטלפונים החשובים שיצאו השנה מגיעים עם סנדוויץ' זכוכית. זה ממש לא ספציפי ל-Note או ל-Galaxy S, הזכוכית בגב כבר מה-Note 5 וה-S6, שלא לדבר על חברות כמו LG שעשו את זה הרבה לפני ה-G6/V30 עם ה-LG Nexus 4 וה-Optimus G המקורי... או האייפון המקורי. ה-iphone החדש לא הולך להיות שונה בגזרה הזאת וכל שלושת הדגמים ישברו באותה מידה, המסך הקדמי של ה-Iphone X כנראה אפילו יותר..

il62
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 6214
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #20 

היה לי נוט חמש ולפני שבוע עברתי לנוט 8
מכשיר פצצה -נוח מהיר ואיכותי
כלי עבודה אמיתי ונוח !ממליץ
052-4200610