JBL 3677 סנטר הסיפור ההזוי השגעון לדבר והתחדשתי + תמונות ל4622N
מה אתם אומרים הסנטר של GBL מול הקליפץ שברשותי שדרוג מישהו שמע אותו נראה סנטר לא קטן
אלמנט תדרים גבוהים: שופר ברוחב "1 עם דיאפרגמת טיטניום טהור "1.75
וופר 15 אינץ
וופר 15 אינץ
נערך לאחרונה על ידי זמר ב 31/07/2017 2:29, נערך 5 פעמים בסך הכל.
- mbd
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3601
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 2020 פעמים
Re: JBL 3677 סנטר מול klipsch 64ii
·זמר כתב:מה אתם אומרים הסנטר של GBL מול הקליפץ שברשותי שדרוג מישהו שמע אותו נראה סנטר לא קטן
וופר 15 אינץ
...
אם יש לך מקום עבורו אז אין באמת תחרות. זה מסדרת ה PRO יעודי לקולנוע
עם איכות צליל מעולה ברורה ועוצמתית באופן שנועד לקולנוע מסחרי.
·נראה לך השתלב טוב עם האנתם הmbd כתב:
·......
אם יש לך מקום עבורו אז אין באמת תחרות. זה מסדרת ה PRO יעודי לקולנוע
עם איכות צליל מעולה ברורה ועוצמתית באופן שנועד לקולנוע מסחרי....
720
זמר
כפי ש mbd הזכיר
זו סדרת ה PRO שלהם שמיועדת לקולנוע מסחרי, שמעתי את סנטר הנל או דומה לו, יכול לברר במדוייק...אצל מכר עם חדר ייעודי חלום, עם מערכת שלמה של JBL סדרת PRO, כולל תיקרתיים.
אין לי מילים לתאר כמה משקל ונוכחות היה שם, חבל"ז.
ממליץ לך לחשוב היטב לכיוון JBL סדרת PRO (אין שום סיכוי לקליפש מולם, מניסיוני ולטעמי כמובן)...
הסראוונדים שלי הם JBL PRO
(מה שקיים ב yes planet למשל)...
כפי ש mbd הזכיר
זו סדרת ה PRO שלהם שמיועדת לקולנוע מסחרי, שמעתי את סנטר הנל או דומה לו, יכול לברר במדוייק...אצל מכר עם חדר ייעודי חלום, עם מערכת שלמה של JBL סדרת PRO, כולל תיקרתיים.
אין לי מילים לתאר כמה משקל ונוכחות היה שם, חבל"ז.
ממליץ לך לחשוב היטב לכיוון JBL סדרת PRO (אין שום סיכוי לקליפש מולם, מניסיוני ולטעמי כמובן)...
הסראוונדים שלי הם JBL PRO
(מה שקיים ב yes planet למשל)...
נערך לאחרונה על ידי itay123 ב 26/04/2017 19:12, נערך פעם 1 בסך הכל.
·זמר כתב:·נראה לך השתלב טוב עם האנתם ה......
720...
זמר
הסראוונדים שלהם משתלבים מעולה עם כל דבר שתשים...
הם עברו איתי כבר 4 פרוססורים עם כמה סוגים של הגברות משלל ה"צבעים" ו 3 רסיברים (הנוכחי אנטם)...
- mbd
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3601
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 2020 פעמים
·זמר כתב:·נראה לך השתלב טוב עם האנתם ה......
720...
ישתלב מעולה עם כל מכשיר.
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7661
- נתן תודות: 488 פעמים
- קיבל תודות: 887 פעמים
לגבי הקליפש, אני בטוח שהוא גם בריון קטן ויותר משתלב בבית. ה jbl נראה יותר מתאים לחדר ייעודי. אם זה לסלון ויש בן/בת זוג הם צריכים להיות מאוד, מאוד סלחניים. הם לא בדיוק נעלמים ברקע.
סוג כזה או דומה של jbl נמצאים על הראדאר שלי לקפיצה הבאה באבולוציית המערכת, אבל לא נראה לי שזה יתאים לסלון משפחתי ממוצע. אם זה יקרה עבורי, זה יהיה בחדר נפרד.
סוג כזה או דומה של jbl נמצאים על הראדאר שלי לקפיצה הבאה באבולוציית המערכת, אבל לא נראה לי שזה יתאים לסלון משפחתי ממוצע. אם זה יקרה עבורי, זה יהיה בחדר נפרד.
צודק בהחלט.
לצערי הם לא מתאימים וויזואלית ככ לסלון הסטנדרטי.
צריך זוגה גם "סלחנית" לשגעונות שלנו, כאמור ה backים שלי הם jbl pro...
והם דיי בומבסטיים...
אבל הסלון שלי מזמן לא סלון סטנדרטי...אז הם דיי blend in
לצערי הם לא מתאימים וויזואלית ככ לסלון הסטנדרטי.
צריך זוגה גם "סלחנית" לשגעונות שלנו, כאמור ה backים שלי הם jbl pro...
והם דיי בומבסטיים...
אבל הסלון שלי מזמן לא סלון סטנדרטי...אז הם דיי blend in
טוב חברים יקרים א תודה לכם על העזרה פה אתמול נסעתי ליבואן קצת בירורים וכו... והשתכנעתי להזמין את הסנטר הנל מה שכן אצטרך המון סבלנות חודשיים בערך הזמנה אין ברירה נמתין מקווה מאוד שלא אתאכזב והקליפץ המעולה ייצא למכירה שוב תודה חברים טובים שיגיע מעדכן וברור תמונות
- avilior
- חבר ותיק

- תגובות: 1629
- נתן תודות: 191 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
·זמר כתב:לא אבי
אבל מכיר הייטב את צבע הרמקולים של JBL ובטח לקולנוע אכן לקחתי סוג של הימור מה שכן שבחדר אצלי הוא ישתלב יפה בגודל שלו...
לא נורא הרבה פעמים לוקחים הימורים וזה יכול ללכת.
מדובר בסנטר מפלצתי, אם מערכת הכיול טובה אין סיבה שלא ישתלב כמו שצריך.
בהצלחה!
התחדשתי
טוב אז ככה הסיפור
הזמנתי בהתחלה את הדגם הנל 3677 החברה הבטיחה חודשים וכבר יותר מחודשיים וחצי עברו לאחר טלפונים וחפירות הבנתי שיש בעיה והרמקול בכלל לא יצא למשלוח התבעסתי נורא אתם יודעים כבר מזה לחכות למוצר שאנחנו אוהבים היבואן בארץ ממש התנצל יש שם בחור מנהל לדעתי ממש ממש נחמד שמו בנימין שלקח על עצמו את הטיפול להציע לי פיצוי ..... 1 אם אני מתעקש על אותו רמקול ללא ברירה אצטרך לחכות עוד 4 חודשים שזה הזוי 2 הפיצוי מה ??? בנימין טען שיש להם במחסן היבואן רמקול דגם הרבה יותר גדול שעולה פי 2 מהרמקול הנל ואם מתאים לי יתן לי אותו במחיר הרמקול ששולם ללא תוספת מחיר עד עכשיו הכל טוב ופיצוי ממש ממש הוגן אלא שהבעיה הרמקול עצמו קבלתי את הדגם 4622n אומר לכם את האמת אחרי שראיתי את הרמקול נבהלתי מהגודל שלו חצי מקרר חזרתי הביתה לבדוק אולי יכנס בכל זאת אך הרמקול עם הטוויטר נכנס לי למסך .... אך הייתי עקשן מה עושים כי פשוט לא יכולתי לוותר על זה אלו רמקולים שמתאימים רק לקולנוע גם בבית למי שכמובן יש חדר יעודי כי לסלון ביתי האשה קופצת מהחלון ואתה עם כדור בראש חח הרמתי טלפון ליבואן שיסכים לתת את הרמקול לניסיון בבית לשחק עםהבטוויטר אולי יש אפשרות לשים את בטוויטר מתחת לרמקול ולהפוך את הרמקול לרוחב ראיתי ברשת שאנשים עשו זאת וגם היבואן אמר לי שאין שום בעיה אחרי שכנועים הסכים בנימין לשלוח לי את המקרר חח את האמת נבהלתי מאוד מהגודל פיניתי לי מקום בחדר קצת משחק מקום והנה הצלחתי ......... לשאלת השאלות הכי הכי חשוב התוצאה קודם הרצתי 20 שעות לרמקול כי בהתחלה היה מרגיש לי סאונד קשהולאחר ההרצה בקיצור אומר לכם את האמת היה לי המון סנטרים במיוחד מהסדרות הגבוהות של קליפץ החברה האהובה עליי אבל שום סנטר לא יתקרב מפלצת הזו הכל נשמע ברור הפרטים הכי קטנים שיש מה שלא שמעתי בשום סנטר אחר בקיצור איך שלא תקראו לזה בית קולנוע אמיתי אמיתי אני מבסוט עד השמיים תמונות בהמשך כמובן תודה לחברת הרמן ולבנימין על השירות היעוץ וההכוונה
הזמנתי בהתחלה את הדגם הנל 3677 החברה הבטיחה חודשים וכבר יותר מחודשיים וחצי עברו לאחר טלפונים וחפירות הבנתי שיש בעיה והרמקול בכלל לא יצא למשלוח התבעסתי נורא אתם יודעים כבר מזה לחכות למוצר שאנחנו אוהבים היבואן בארץ ממש התנצל יש שם בחור מנהל לדעתי ממש ממש נחמד שמו בנימין שלקח על עצמו את הטיפול להציע לי פיצוי ..... 1 אם אני מתעקש על אותו רמקול ללא ברירה אצטרך לחכות עוד 4 חודשים שזה הזוי 2 הפיצוי מה ??? בנימין טען שיש להם במחסן היבואן רמקול דגם הרבה יותר גדול שעולה פי 2 מהרמקול הנל ואם מתאים לי יתן לי אותו במחיר הרמקול ששולם ללא תוספת מחיר עד עכשיו הכל טוב ופיצוי ממש ממש הוגן אלא שהבעיה הרמקול עצמו קבלתי את הדגם 4622n אומר לכם את האמת אחרי שראיתי את הרמקול נבהלתי מהגודל שלו חצי מקרר חזרתי הביתה לבדוק אולי יכנס בכל זאת אך הרמקול עם הטוויטר נכנס לי למסך .... אך הייתי עקשן מה עושים כי פשוט לא יכולתי לוותר על זה אלו רמקולים שמתאימים רק לקולנוע גם בבית למי שכמובן יש חדר יעודי כי לסלון ביתי האשה קופצת מהחלון ואתה עם כדור בראש חח הרמתי טלפון ליבואן שיסכים לתת את הרמקול לניסיון בבית לשחק עםהבטוויטר אולי יש אפשרות לשים את בטוויטר מתחת לרמקול ולהפוך את הרמקול לרוחב ראיתי ברשת שאנשים עשו זאת וגם היבואן אמר לי שאין שום בעיה אחרי שכנועים הסכים בנימין לשלוח לי את המקרר חח את האמת נבהלתי מאוד מהגודל פיניתי לי מקום בחדר קצת משחק מקום והנה הצלחתי ......... לשאלת השאלות הכי הכי חשוב התוצאה קודם הרצתי 20 שעות לרמקול כי בהתחלה היה מרגיש לי סאונד קשהולאחר ההרצה בקיצור אומר לכם את האמת היה לי המון סנטרים במיוחד מהסדרות הגבוהות של קליפץ החברה האהובה עליי אבל שום סנטר לא יתקרב מפלצת הזו הכל נשמע ברור הפרטים הכי קטנים שיש מה שלא שמעתי בשום סנטר אחר בקיצור איך שלא תקראו לזה בית קולנוע אמיתי אמיתי אני מבסוט עד השמיים תמונות בהמשך כמובן תודה לחברת הרמן ולבנימין על השירות היעוץ וההכוונה
נערך לאחרונה על ידי זמר ב 30/07/2017 19:32, נערך פעם 1 בסך הכל.