האם אפשר לחבר לmarantz pm 6006
רציתי לשלב מגבר למוזיקה איכותי ומגבר סראונד לסרטים
@freerider
וזה בסדר לשלב ככה ? סטריאו למוזיקה וסראונד לסרטים
וזה בסדר לשלב ככה ? סטריאו למוזיקה וסראונד לסרטים
- freerider
- חבר ותיק

- תגובות: 1730
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 186 פעמים
אם אני מבין אותך נכון אתה מעוניין לחבר את זוג הרמקולים הקידמיים שלך ל-MARANTZ שישמש גם כמגבר חיצוני לרסיבר עבור צפייה בסרטים, נכון?
ברסיבר שלך אין יציאת PRE עבור רמקולים קידמיים (רק לסאב) וגם לא כניסת HT BYPASS במגבר אז אתה לא ממש יכול לשרשר בדרך הסטנדרטית.
יש לך ברסיבר יציאות TAPE OUT או VIDEO 1 OUT שתיאורטית אתה יכול לחבר לאחת מן הכניסות במגבר, הבעיה שכל פעם שתשנה את העוצמה ברסיבר יהיה עלייך לשנות את הווליום במגבר בהתאמה.
מעבר לזאת אני לא חושב שיציאת ה-TAPE מוציאה סיגנל אם המידע הנכנס לרסיבר הוא דיגיטלי וזאת על מנת למנוע הפרת זכויות יוצרים וכדומה.
יהיה לך יותר פשוט לשים ממתג רמקולים 2 כניסות רמקולים סטריאופוניות ויציאה אחת לכיוון הרמקולים, לא אופטימלי אך הפיתרון הכי פשוט לבעיה.
ברסיבר שלך אין יציאת PRE עבור רמקולים קידמיים (רק לסאב) וגם לא כניסת HT BYPASS במגבר אז אתה לא ממש יכול לשרשר בדרך הסטנדרטית.
יש לך ברסיבר יציאות TAPE OUT או VIDEO 1 OUT שתיאורטית אתה יכול לחבר לאחת מן הכניסות במגבר, הבעיה שכל פעם שתשנה את העוצמה ברסיבר יהיה עלייך לשנות את הווליום במגבר בהתאמה.
מעבר לזאת אני לא חושב שיציאת ה-TAPE מוציאה סיגנל אם המידע הנכנס לרסיבר הוא דיגיטלי וזאת על מנת למנוע הפרת זכויות יוצרים וכדומה.
יהיה לך יותר פשוט לשים ממתג רמקולים 2 כניסות רמקולים סטריאופוניות ויציאה אחת לכיוון הרמקולים, לא אופטימלי אך הפיתרון הכי פשוט לבעיה.
You pay peanuts, you get monkeys
תודה רבה !!!!! מה אתה יכול להמליץ לי
@freerider
מבחינת איכות סאונד , מה הייתה ממליץ לי יותר עבור רמקולים של פולק אדיו rti a1-
Marantz pm 6006 או onkyo tx sr504e
תודה...
מבחינת איכות סאונד , מה הייתה ממליץ לי יותר עבור רמקולים של פולק אדיו rti a1-
Marantz pm 6006 או onkyo tx sr504e
תודה...