הודעת פרישה
- אוהבאינטרנט
-
- טרול

- תגובות: 21
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 0
אני משער שהסיבה שזיר"ה עלתה על זה זה כי הרבה אנשים שנתנתקו מהוט יס אמרו להם שיש בקודי כמעט הכל וזה הגיע למנהלים אז הם פנו לארגון זיר"ה.
חבל
אם כל הכבוד להגיד להוט יס שיש הכל זירה כדי שהמחיר אצלם יהיה יותר זול עם יותר תכנים
בחרו הוט ויס להלחם על כבודם במקום להראות שלא רק הכסף חשוב להם.
חבל
אם כל הכבוד להגיד להוט יס שיש הכל זירה כדי שהמחיר אצלם יהיה יותר זול עם יותר תכנים
בחרו הוט ויס להלחם על כבודם במקום להראות שלא רק הכסף חשוב להם.
·אוהבאינטרנט כתב:אני משער שהסיבה שזיר"ה עלתה על זה זה כי הרבה אנשים שנתנתקו מהוט יס אמרו להם שיש בקודי כמעט הכל וזה הגיע למנהלים אז הם פנו לארגון זיר"ה.
חבל
בחרו הוט ויס להלחם על כבודם במקום להראות שלא רק הכסף חשוב להם....
רמקולים, החתרן הבלתי נלאה... לא נמאס לך כבר? כי לנו לגמרי נמאס.
Batnun
.
TheWiz תרמת הרבה לקהילה ובאמת תודה על כל מה שעשית אבל הנה כמה דברים שמפריעים לי ושאנחנו בתור קהילה שמנסה להתפתח למרות כל המכות הבלתי פוסקות מארגונים כמו זיר"ה ואחרים.
א. למה לא שיתפת את הקוד בפרוייקטים שלך? למשל והכי עיקרי אולי TheWizWall הקיר סרטים שרובנו השתמשנו, אם היה קוד פתוח היינו יכולים להמשיך מאיפה שהפסקת ולאו דווקא בדרך ציבורית אלא כל אחד יסדר לעצמו ויסביר איך, במקום לכתוב הכל מחדש. ישנם המון אנשים שמפתחים לקהילה וכן מתחזקים הכל בgit פתוח לכולם.
ב. למה לעזעזל הדומיין שלך http://repo.thewiz.info/ עבר לידיים של הקבוצת עורכי דין הנלעים האלה? אני אשמח להסבר גם אם זה היה חלק מהעסקה להפחתת הקנס או משהו בסגנון כי אם אין הסבר רציונלי אז זה די מעשה מבייש שהם מראים ככה את ניצחונם על הכתובת שלך בדומה למה שסדרות עושים לזירה עם http://www.zira.online/
המשך הצלחה בחיים.
א. למה לא שיתפת את הקוד בפרוייקטים שלך? למשל והכי עיקרי אולי TheWizWall הקיר סרטים שרובנו השתמשנו, אם היה קוד פתוח היינו יכולים להמשיך מאיפה שהפסקת ולאו דווקא בדרך ציבורית אלא כל אחד יסדר לעצמו ויסביר איך, במקום לכתוב הכל מחדש. ישנם המון אנשים שמפתחים לקהילה וכן מתחזקים הכל בgit פתוח לכולם.
ב. למה לעזעזל הדומיין שלך http://repo.thewiz.info/ עבר לידיים של הקבוצת עורכי דין הנלעים האלה? אני אשמח להסבר גם אם זה היה חלק מהעסקה להפחתת הקנס או משהו בסגנון כי אם אין הסבר רציונלי אז זה די מעשה מבייש שהם מראים ככה את ניצחונם על הכתובת שלך בדומה למה שסדרות עושים לזירה עם http://www.zira.online/
המשך הצלחה בחיים.
- nirmitlamed
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 360
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
תודה לך על כל ההשקעה והסבלנות שהיה לך לכל משתמש חדש!
·OpenO כתב:TheWiz תרמת הרבה לקהילה ובאמת תודה על כל מה שעשית אבל הנה כמה דברים שמפריעים לי ושאנחנו בתור קהילה שמנסה להתפתח למרות כל המכות הבלתי פוסקות מארגונים כמו זיר"ה ואחרים.
המשך הצלחה בחיים....
מאחל לך הרבה בריאות, אושר ועושר
מה שתרמת לקהילה, לא יסולא בפז.
כל הכבוד.
אני לא הייתי יכול.
(גם לא מבחינת זמן ובטח לא מבחינה טכנית)
כל הכבוד.
אני לא הייתי יכול.
(גם לא מבחינת זמן ובטח לא מבחינה טכנית)
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3253
- נתן תודות: 247 פעמים
- קיבל תודות: 1436 פעמים
@OpenO
@Mad-Dog
א. הקוד והDB כולו שותפו במלואם למשך חודש ימים ועשרות משתמשים הורידו אותו. נדרך ידע טכני ברמה גבוהה בכדי להפעיל את השירותים האלה ואני מעריך שמי שלקח את הקוד והDB מבין שזה דורש הרבה השקעה ו/או סיכון בשלב זה.
ב. זאת הפניה יזומה שבצעתי. מכיוון שאני לא יכול לתת שירות למשתמשים לכן אני מפנה אותם לאתר הנ"ל שאולי שם יתנו להם מענה.
@Mad-Dog
א. הקוד והDB כולו שותפו במלואם למשך חודש ימים ועשרות משתמשים הורידו אותו. נדרך ידע טכני ברמה גבוהה בכדי להפעיל את השירותים האלה ואני מעריך שמי שלקח את הקוד והDB מבין שזה דורש הרבה השקעה ו/או סיכון בשלב זה.
ב. זאת הפניה יזומה שבצעתי. מכיוון שאני לא יכול לתת שירות למשתמשים לכן אני מפנה אותם לאתר הנ"ל שאולי שם יתנו להם מענה.
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3253
- נתן תודות: 247 פעמים
- קיבל תודות: 1436 פעמים
וואלה, מסתבר שהחשבון שלי עדיין פעיל פה.
מרגש לראות שאחרי 7 שנים הדברים ממשיכים להתפתח ולהשתכלל ע"י דור חדש.
מרגש לראות שאחרי 7 שנים הדברים ממשיכים להתפתח ולהשתכלל ע"י דור חדש.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78807
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3546
- נתן תודות: 1108 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
אתה מוציא גרסה חדשה של 2025?
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
חחח תהיתי מי הקפיץ את זה... שלום רב
אני מאז לא הרצתי קודי בכלל!
איכשהו נטפליקס+סטינג החליפו לי את כל הצרכי צפייה
ומעניין איך היו נראים הפיתוחים שלנו אם היו מפותחים היום... (לפחות אישית רכשתי המון נסיון בעשור האחרון)
אני מאז לא הרצתי קודי בכלל!
איכשהו נטפליקס+סטינג החליפו לי את כל הצרכי צפייה
ומעניין איך היו נראים הפיתוחים שלנו אם היו מפותחים היום... (לפחות אישית רכשתי המון נסיון בעשור האחרון)
- שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4807
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 949 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
אמרת את זה בעבר כשאתה פרשת......
לא ברור לי איך? יש לי נטפליקס, דיסני+, פריים וידיאו ועוד קישקושים ב VOD של FREETV.
כל זה לא מגיע לרמה של סרט 4K מלא עם סאונד מלא שאני 'משכיר' בטורנט...
אולי מכוון שאני מעדיף לבחור את התוכן שאני רוצה, כי נדיר שאני מוצא משהו מעניין לראות בכל הסטרימינג הזה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78807
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
ממש חסר לי אפקט ״כבלים לויין״ שהיו מרכזים את הכל למקום אחד. כל סטרימר יכול להרשות לעצמו רק טיולים בודדים איכותיים ומלא *** להצדיק מחיר שערורייתי.
תזה היה הגיוני כשהיה שיתוף סיסמאות. כל אחד היה לוקח מנוי סטרימר והיה משתף בקבוצה.
תזה היה הגיוני כשהיה שיתוף סיסמאות. כל אחד היה לוקח מנוי סטרימר והיה משתף בקבוצה.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4781
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 767 פעמים
גוגל TV התחילו מהלך כזה, שאתה יכול לחפש כותר ותקבל אופציה ללחיצה על ניגון שלו בשירות שאליו אתה מנוי. גם בפלקס היה רעיון דומה שלא ממש התקדם.