לגבי Xiaomi Mi box
1)הגיע לי אתמול הסטרימר(גרסא בינלאומית) ומשום מה הפקודה הקולית בעברית לא עובדת, באנגלית עובד מצויין אבל עברית לא, יש אפשרות לסדר את זה?
2)ביחד עם הסטרימר קניתי מיני מקלדת שמתחברת דרך בלוטוס USB לסטרימר, הורדתי מקלדת בעברית מהגוגל פליי אבל המקלדת הפיזית מקלידה רק באנגלית ולא מצליחה להחליף שפה לעברית למרות שהעברית מותקנת בסטרימר ע"י אפליקציית leankey מה אפשר לעשות? (ניסיתי קומבינציות של alt+רווח וכו' ועדיין השפה במקלדת לא מתחלפת)
2)ביחד עם הסטרימר קניתי מיני מקלדת שמתחברת דרך בלוטוס USB לסטרימר, הורדתי מקלדת בעברית מהגוגל פליי אבל המקלדת הפיזית מקלידה רק באנגלית ולא מצליחה להחליף שפה לעברית למרות שהעברית מותקנת בסטרימר ע"י אפליקציית leankey מה אפשר לעשות? (ניסיתי קומבינציות של alt+רווח וכו' ועדיין השפה במקלדת לא מתחלפת)
עברית-זה מה שעובד אצלי
לגבי מקלדת אתה יכול להתקין מקלדת מהגוגל פליי צריך להתקין מקלדת leankey ולאחר מכן להתקין גם מקלדת leankey hebrew
בהגדרות לבחור במקלדת הזו ולאחר מכן לחיצה ארוכה על מקש הרווח תחליף בין השפות.
תהנה
תהנה
Re: עברית-זה מה שעובד אצלי
הפתרון לא עובד לי עם המקלדת הפיזית אלה רק עם הוירטואלית.noam12 כתב:לגבי מקלדת אתה יכול להתקין מקלדת מהגוגל פליי צריך להתקין מקלדת leankey ולאחר מכן להתקין גם מקלדת leankey hebrew
תהנה...
לחיצה ארוכה על רווח מזיזה את הסמן ללא החלפת שפה.
- MSLEVIN
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 196
- שם מלא: shay levin
- נתן תודות: 76 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
גם אני לא מצליח להוסיף עברית למקלדת המקורית למרות שאני עם ממשק בעברית, מופיעות לי עוד 3-4 שפות אבל לא עברית ניסיתי להתקין תוסף עברית לסוג המקלדת דרך החנות אבל זה לא מוסיף לי את האפשרות להוסיף עברית.
זה הקישור ממנו התקנתי את המקלדת
זה הקישור ממנו התקנתי את המקלדת
Re: מצטער אנני יכול לעזור
@noam12
·
אני אנסח מחדש את הבעיה :
הפתרון שהצעת עובד לי אך ורק עם מקלדת וירטואלית של leankey .
הבעיה היא - שיש לי מקלדת פיזית - Rii 8 ולא מצאתי מה הקומבינציה להחליף בין השפות ניסיתי ALT + SHIFT , ALT + SPACE
ולא הולך
·
אני אנסח מחדש את הבעיה :
הפתרון שהצעת עובד לי אך ורק עם מקלדת וירטואלית של leankey .
הבעיה היא - שיש לי מקלדת פיזית - Rii 8 ולא מצאתי מה הקומבינציה להחליף בין השפות ניסיתי ALT + SHIFT , ALT + SPACE
ולא הולך
@גיל37
·
מצאתי פתרון פשוט להחלפת שפה במקלדת פיזית באנדרואיד TV - מתקינים אפליקציה שנקראת External Keyboard Helper Pro ,
נכנסים להגדרות > מקלדת ובוחרים במקלדת external keyboard pro , לאחר מכן ניתן להגדיר layout בעברית וקומבינציית מקשים כדי להחליף בין השפות.
·
מצאתי פתרון פשוט להחלפת שפה במקלדת פיזית באנדרואיד TV - מתקינים אפליקציה שנקראת External Keyboard Helper Pro ,
נכנסים להגדרות > מקלדת ובוחרים במקלדת external keyboard pro , לאחר מכן ניתן להגדיר layout בעברית וקומבינציית מקשים כדי להחליף בין השפות.
- mosheselner1
-
- חבר פעיל

- תגובות: 83
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
@גיל37
·
בולשיט !!
לחיצה ארוכה על מקש הרווח במסך מחליפה בין השפות !
·
בולשיט !!
לחיצה ארוכה על מקש הרווח במסך מחליפה בין השפות !