כתוביות עברית בנטפליקס בטלוויזיות חכמות של סמסונג
שלום לכולם
אני מתכנן לרכוש טלוויזיה חכמה של סמסונג (UE50KU7000), בעיקר כדי לצפות בתכנים של נטפליקס.
נאמר לי על ידי מישהו בסמסונג שישנה כעת בעיה עם התרגום בעברית בטלוויזיות של סמסונג ושזה עשוי להיפתר בקרוב.
האם מישהו יודע משהו על זה?
האם הכתוביות עובדות לכם בסדר? האם מישהו ניסה ונתקל בבעיות?
אשמח לכל עזרה
המון תודה
טל
אני מתכנן לרכוש טלוויזיה חכמה של סמסונג (UE50KU7000), בעיקר כדי לצפות בתכנים של נטפליקס.
נאמר לי על ידי מישהו בסמסונג שישנה כעת בעיה עם התרגום בעברית בטלוויזיות של סמסונג ושזה עשוי להיפתר בקרוב.
האם מישהו יודע משהו על זה?
האם הכתוביות עובדות לכם בסדר? האם מישהו ניסה ונתקל בבעיות?
אשמח לכל עזרה
המון תודה
טל
תודה, באיזו טלוויזיה אתה משתמש?
שמעתי עכשיו ממשתמש אחד בסמסונג כלשהי שלפעמים יש לו בעיות אך לא משהו מוגדר או קבוע.
באיזו טלוויזיה אתה משתמש?
האם מישהו משתמש ב50ku7000 ויכול להגיד שאצלו עובד טוב?
תודה!!
באיזו טלוויזיה אתה משתמש?
האם מישהו משתמש ב50ku7000 ויכול להגיד שאצלו עובד טוב?
תודה!!
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
לא בטוח שזה קשור בכלל לסמסונג. פשוט אין תרגום לכל התכנים בנטפליקס. פרק אחד יכול להיות מתורגם בעוד אחר לא, עונה אחת יכולה להיות מתורגמת בעוד אחרת לא וכך הלאה..
הם לא סיימו את מלאכת התרגום עדיין.
הם לא סיימו את מלאכת התרגום עדיין.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
תודה, את זה אני מבין כמובן,
אני מדבר על בעיות של הצגת התרגום כשהוא קיים, בלבול בתרגום וכו.
הכי יעשה לי ראש שקט אם למישהו יש את הטלוויזיה הנל ויספר לי שהתרגום (ובכלל נטפליקס, שאנחנו קונים את הטלוויזיה בשבילה) עובדים בטוב 😀
הכי יעשה לי ראש שקט אם למישהו יש את הטלוויזיה הנל ויספר לי שהתרגום (ובכלל נטפליקס, שאנחנו קונים את הטלוויזיה בשבילה) עובדים בטוב 😀
אצלי ב-5500 יבואן רשמי ולא מציג אפשרות לכתוביות עברית
שקיימות בוודאות אבל פולנית יש..
שוחחתי עם נטפליקס ארוכות וניסו לפתור עם מספר הזהוי בטלויזיה שלי ספציפית
ולא עזר הגיעו למסקנה שזה נובע מגרסת התכנה בסמסונג
ואמרו שזה מופיע להם כנושא לטיפול
נראה שלטלויזיות היותר חדשות אין בעייה כזו
שקיימות בוודאות אבל פולנית יש..
שוחחתי עם נטפליקס ארוכות וניסו לפתור עם מספר הזהוי בטלויזיה שלי ספציפית
ולא עזר הגיעו למסקנה שזה נובע מגרסת התכנה בסמסונג
ואמרו שזה מופיע להם כנושא לטיפול
נראה שלטלויזיות היותר חדשות אין בעייה כזו
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
לי יש טלוויזיות סמסונג משנת 2012 (דגם E) וגם אצלי האפליקציה של נטפליקס לא מציגה כתוביות בעברית (בתכנים שיש בהם). לא התעסקתי בזה יותר מדי כי הנחתי שהאפליקציה ישנה מדי ושכנראה אף אחד כבר לא יטרח לטפל בזה.
Re: תודה, את זה אני מבין כמובן,
·בH6300 עובדTalSpell כתב:אני מדבר על בעיות של הצגת התרגום כשהוא קיים, בלבול בתרגום וכו.
הכי יעשה לי ראש שקט אם למישהו יש את הטלוויזיה הנל ויספר לי שהתרגום (ובכלל נטפליקס, שאנחנו קונים את הטלוויזיה בשבילה) עובדים בטוב 😀...
כתוביות בעברית בנטפליקס בטלויזיה סמסונג ve55F6400
האם נמצא פתרון לבעית הכתוביות בנטפליקס בדגם VE55F6400 של סמסונג ? יש כתוביות רק באנגלית ופולנית.
ממש לא עובד ו
לא עובד בדגמים מסוימים, ולא מנסים למצוא פתרון , לא סמסונג ישראל ולא י. שלום היבואן המקביל. אחרי שבועות של ניסיונות לדבר עם הטכנאים שלהם אין להם פתרון והם גם מתנהגים כאילו לא שמעו על הבעיה ואני רואה בפורום הודעות מחודש מאי 17
וזה מה שסמסונג ענו לי היום:
היי
חברת סמסונג ישראל הינה חברה המלווה את היבואנים הרשמיים המעניקים שירות ואחריות על מוצריה בישראל בלבד.
מכיוון שהטלוויזיה שברשותך נרכשה דרך יבואן מקביל (י. שלום) ולא דרך אחד מהיבואנים המורשים בישראל, אין באפשרותנו לסייע בכל הקשור לנושא באופן כללי ובנושא האחריות במיוחד, ותיאלצי לפנות לחנות ממנה נרכש המוצר לצורך קבלת שירות עבורו.
כמו כן, המסכים החכמים של סמסונג מהווים פלטפורמה לכלל האפליקציות אשר מוצעות על ידי גופי צד שלישי שונים בחנות האפליקציות של סמסונג.
סמסונג אינה אחראית על אפליקציית צד שלישי בשל היותה פלטפורמה לכלל האפליקציות אשר בחרו להשתמש בשירותה.
צר לנו אך במקרה זה אין באפשרותינו לסייע.
תודה והמשך יום נעים.
האם הפתרון הוא חיבור מחשב לטלויזיה? טלויזיה ממש "חכמה" ...
היי
חברת סמסונג ישראל הינה חברה המלווה את היבואנים הרשמיים המעניקים שירות ואחריות על מוצריה בישראל בלבד.
מכיוון שהטלוויזיה שברשותך נרכשה דרך יבואן מקביל (י. שלום) ולא דרך אחד מהיבואנים המורשים בישראל, אין באפשרותנו לסייע בכל הקשור לנושא באופן כללי ובנושא האחריות במיוחד, ותיאלצי לפנות לחנות ממנה נרכש המוצר לצורך קבלת שירות עבורו.
כמו כן, המסכים החכמים של סמסונג מהווים פלטפורמה לכלל האפליקציות אשר מוצעות על ידי גופי צד שלישי שונים בחנות האפליקציות של סמסונג.
סמסונג אינה אחראית על אפליקציית צד שלישי בשל היותה פלטפורמה לכלל האפליקציות אשר בחרו להשתמש בשירותה.
צר לנו אך במקרה זה אין באפשרותינו לסייע.
תודה והמשך יום נעים.
האם הפתרון הוא חיבור מחשב לטלויזיה? טלויזיה ממש "חכמה" ...
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
יש צדק בתשובה - אפליקציית אמזון היא באמת צד ג׳ ואם הם החליטו לא לתת תמיכה בדגמים מסויימים אז אין לסמסונג הרבה מה לעשות (ובטח לא רצון).
כנ״ל לגבי הפניה לי.שלום - הוא התחייב מולך, לא סמליין.
כנ״ל לגבי הפניה לי.שלום - הוא התחייב מולך, לא סמליין.
הכתוביות
אכן אין לי טענות לסמליין, לא קניתי מהם. אבל יש לי טענה לסמסונג. הם ייצרו את המכשירים. ומדובר בנטפליקס. האם נטפליקס החליטה שבטלויזיה VE55F6400 ועוד מכשירים לא תהיה אפשרות לכותרות בעברית? לא נשמע הגיוני. קשה לי לקבל שחברה כמו סמסונג לא יכולה לטפל בבעיה. לפני שאנשים קונים מכשיר טלויזיה שיבדקו אם המכשיר מאפשר חיבור טוב לאפליקציות שהן היום שימושיות ביותר.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
קשה לנחש מה הסיבה שבגללה אין תמיכה בעברית.
זה יכול להיות החל מנטפליקס שלא רוצים לעדכן את האפליקציה וכלה בזה שאין בקושחה פונטים עבריים, ולדעת סמסונג אין הרבה טעם להשקיע בדגמים שמזמן הפכו מבחינתם ללא רלוונטים. או שאולי העבודה הדרושה להוספה של תמיכה בעברית היא פשוט משימה גדולה מדי ולא כדאית.
הבעיתיות בקניה של מסכים עם מערכת סמארט כזו היא שאתה הופך להיות תלוי ביצרן (וכמובן גם בספק התוכן), וכאשר הדגם הופך ללא כדאי, הם מספיקים לספק לו את התמיכה שלה הצרכן מצפה.
זו אחת הסיבות שבגללה לדעתי מערכות כמו Roku וכמו Chromecast הן הרבה יותר מוצלחות. תמיכה בקאסטינג פשוט מאד להוסיף לאפליקציה, רוב ספקי התוכן תמיד יספקו עדכונים למכשירים הניידים שלנו. ו-Roku היא מערכת שרצה גם על טלויזיות וגם על מכשירים יעודיים, ולכן גם שם סביר להניח שהעדכונים יהיו עקביים יותר.
חשוב להוסיף שמערכות הסמארט בזמנו היו פחות "חכמות" וכנראה דרשו הרבה יותר עבודה עבור כל שינוי או הטמעה של פיצ'ר חדש.
עברית זו שפה בעייתי מאד כי היא נכתבת מימין לשמאל ולא משמאל לימין כמו מרבית שפות העולם. ותלוי באופן שבו כל עניין הכתוביות במסך ממומש מבחינת התוכנה, יכול לדרוש המון עבודה שפשוט לא שווה את זה ליצרן המסך או ספק התוכן (ספק התוכנה).
או במילים אחרות, לצערי, רוב הסיכויים שאפשר להמשיך לדבר ללמפה ושום דבר לא ישתנה.
עריכה:
גם היום ניתן לקנות כרומקאסט ב-125 ש"ח. לחבר אותו למסך שלכם לצפות במה שתרצו באיזו שפה שתרצו בקלות וביעילות. כן, אני מבין את הרצון להשתמש בסאמרט המובנה, אני מניח שבמצבכם הייתי באותה הדעה. אבל למזלנו ההשקעה החד פעמית היא לא כזו גדולה, ולפי דעתי כדאית אם אין תוכניות להחליף את המסך בזמן הקרוב.
לפני כשנה עברתי דירה, וקיבלתי טלויזיה ישנה, ללא סמארט בכלל שהשתמשתי בה עד שיכולתי לקנות את המסך שרציתי לדירה החדשה. קניתי בשבילה כרומקאסט פשוט, והוא סיפק את הסחורה. הפך טלויזיה טיפשה לחכמה בכמה גרושים.
זה יכול להיות החל מנטפליקס שלא רוצים לעדכן את האפליקציה וכלה בזה שאין בקושחה פונטים עבריים, ולדעת סמסונג אין הרבה טעם להשקיע בדגמים שמזמן הפכו מבחינתם ללא רלוונטים. או שאולי העבודה הדרושה להוספה של תמיכה בעברית היא פשוט משימה גדולה מדי ולא כדאית.
הבעיתיות בקניה של מסכים עם מערכת סמארט כזו היא שאתה הופך להיות תלוי ביצרן (וכמובן גם בספק התוכן), וכאשר הדגם הופך ללא כדאי, הם מספיקים לספק לו את התמיכה שלה הצרכן מצפה.
זו אחת הסיבות שבגללה לדעתי מערכות כמו Roku וכמו Chromecast הן הרבה יותר מוצלחות. תמיכה בקאסטינג פשוט מאד להוסיף לאפליקציה, רוב ספקי התוכן תמיד יספקו עדכונים למכשירים הניידים שלנו. ו-Roku היא מערכת שרצה גם על טלויזיות וגם על מכשירים יעודיים, ולכן גם שם סביר להניח שהעדכונים יהיו עקביים יותר.
חשוב להוסיף שמערכות הסמארט בזמנו היו פחות "חכמות" וכנראה דרשו הרבה יותר עבודה עבור כל שינוי או הטמעה של פיצ'ר חדש.
עברית זו שפה בעייתי מאד כי היא נכתבת מימין לשמאל ולא משמאל לימין כמו מרבית שפות העולם. ותלוי באופן שבו כל עניין הכתוביות במסך ממומש מבחינת התוכנה, יכול לדרוש המון עבודה שפשוט לא שווה את זה ליצרן המסך או ספק התוכן (ספק התוכנה).
או במילים אחרות, לצערי, רוב הסיכויים שאפשר להמשיך לדבר ללמפה ושום דבר לא ישתנה.
עריכה:
גם היום ניתן לקנות כרומקאסט ב-125 ש"ח. לחבר אותו למסך שלכם לצפות במה שתרצו באיזו שפה שתרצו בקלות וביעילות. כן, אני מבין את הרצון להשתמש בסאמרט המובנה, אני מניח שבמצבכם הייתי באותה הדעה. אבל למזלנו ההשקעה החד פעמית היא לא כזו גדולה, ולפי דעתי כדאית אם אין תוכניות להחליף את המסך בזמן הקרוב.
לפני כשנה עברתי דירה, וקיבלתי טלויזיה ישנה, ללא סמארט בכלל שהשתמשתי בה עד שיכולתי לקנות את המסך שרציתי לדירה החדשה. קניתי בשבילה כרומקאסט פשוט, והוא סיפק את הסחורה. הפך טלויזיה טיפשה לחכמה בכמה גרושים.