שרשור תגובות: פיצוח סיסמאות בזמן שיא עם 8 כרטיסי NVIDIA GTX 1080

חדשות מכל העולם של מכשירים ניידים - סלולרי, ניווט, וכל דבר שנייד.
שלח תגובה
zviwr פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך משנה HTmobile
עורך משנה HTmobile
תגובות: 1646
שם מלא: צבי וורובל
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 194 פעמים

שליחה #1 

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78763
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5372 פעמים

שליחה #2 

למען הסר ספק - מדובר על פיצוחי hash נכון?

UriM
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 743
שם מלא: אורי
נתן תודות: 43 פעמים
קיבל תודות: 101 פעמים

שליחה #3 

אם אני לא טועה השימוש בכרטיסי מסך נובע מהיכולת הגבוהה שלהם בעיבוד מקבילי.
גם מחשבי על בונים עם הרבה כרטיסי מסך ואני מניח שהסיבה דומה.
כרטיסי מסך של nVidia ושפת ה-CUDA שלה הם כלי חזק בלא מעט מחקרים מדעיים.

ZeppeliN
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1005
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #4 

למתעניינים, יש איזשהו סרטון מעניין שדי מסבירים על התהליך של פריצת הסיסמאות (יש גם סרטון המשך)

בכללי ממליץ על משפחת היוטויוב הזאת (בעיקר על NUMBERPHILE אבל זה על מתמטיקה יותר)

Sexter
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1197
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 90 פעמים

שליחה #5 

אז נראה שאשתי צודקת בכך שכל הססמאות שלה הן 123456 או תאריך הלידה של הבת שלנו.. היא אמרה שמשרוצה לפרוץ יצליח בכל מקרה, אז למה להקשות על החיים עם ססמאות מסובכות..?

אנשים לא מודעים ליכולת החישוב העצומה שיש לכרטיסי מסך, בעיקר עם התמיכה ב CUDA של NVIDIA. אני למשל עובד עם תוכנת MATHEMATICA ו MATLAB שלשניהן יש תמיכה בחישוב מבוסס CUDA, ומבדיקה שערכתי בהשוואה לחישוב עי i5-4770k זה מקצר את זמן ההרצה פי 4 ויותר!

הנה עוד דוגמה לשימוש יעיל ב CUDA:

https://www.hometheater.co.il/vt271360.html

9xcalibur9
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1639
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 110 פעמים

שליחה #6 

Sexter כתב:אז נראה שאשתי צודקת בכך שכל הססמאות שלה הן 123456 או תאריך הלידה של הבת שלנו.. היא אמרה שמשרוצה לפרוץ יצליח בכל מקרה, אז למה להקשות על החיים עם ססמאות מסובכות..?

אנשים לא מודעים ליכולת החישוב העצומה שיש לכרטיסי מסך, בעיקר עם התמיכה ב CUDA של NVIDIA. אני למשל עובד עם תוכנת MATHEMATICA ו MATLAB שלשניהן יש תמיכה בחישוב מבוסס CUDA, ומבדיקה שערכתי בהשוואה לחישוב עי i5-4770k זה מקצר את זמן ההרצה פי 4 ויותר!

הנה עוד דוגמה לשימוש יעיל ב CUDA:

https://www.hometheater.co.il/vt271360.html
...
·
יש הבדל ע-צ-ו-ם בין להריץ חישובים מקבילים על קובץ לוקאלי לבין לנסות לפרוץ לגימייל או אתר אחר שמכבד את עצמו.
אם אני אעשה לך STOP כל 3 נסיונות למשך 10 דקות, קח גם 100 כרטיסים ואתה לעולם לא תצליח לפרוץ.
בנוגע לססמאות לוקאליות, גם כאן אפשר להערים קשיים. אפשר ליצור ססמאות של 128 ביט ולשמור אותן בקיפס. אם יש מישהו שיש לו יכולות פריצה לאלגוריתמים צבאיים הם אך ורק הצבא והממשלה כך שאפשר ללכת לישון בשקט.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73189
שם מלא: ערן
נתן תודות: 644 פעמים
קיבל תודות: 3151 פעמים

שליחה #7 

9xcalibur9 צודק. בנוסף, כשבוחרים סיסמה, רצוי לקחת סיסמה ארוכה המשלבת גם מספרים, גם אותיות (גדולות וקטנות), וגם תו מסויים, ככה כמות הצירופים האפשרית כ"כ גדולה שגם אם יריצו ניסיון פריצה Brute-force attack שכזה, עדיין הזמן שיקח למצוא את הסיסמה הנכונה יהיה ארוך.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73189
שם מלא: ערן
נתן תודות: 644 פעמים
קיבל תודות: 3151 פעמים

שליחה #8 

Sexter כתב:אז נראה שאשתי צודקת בכך שכל הססמאות שלה הן 123456 או תאריך הלידה של הבת שלנו.. היא אמרה שמשרוצה לפרוץ יצליח בכל מקרה, אז למה להקשות על החיים עם ססמאות מסובכות..?
...
·גישה לא בריאה לחיים. ובאותה גישה, למה שלא תשאיר את כל החלונות והדלתות בבית לא נעולות? וברכב? :roll:

havishay
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 121
נתן תודות: 22 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #9 

9xcalibur9 כתב:
...
...
·
יש הבדל ע-צ-ו-ם בין להריץ חישובים מקבילים על קובץ לוקאלי לבין לנסות לפרוץ לגימייל או אתר אחר שמכבד את עצמו.
אם אני אעשה לך STOP כל 3 נסיונות למשך 10 דקות, קח גם 100 כרטיסים ואתה לעולם לא תצליח לפרוץ.
בנוגע לססמאות לוקאליות, גם כאן אפשר להערים קשיים. אפשר ליצור ססמאות של 128 ביט ולשמור אותן בקיפס. אם יש מישהו שיש לו יכולות פריצה לאלגוריתמים צבאיים הם אך ורק הצבא והממשלה כך שאפשר ללכת לישון בשקט.
...
·
כל זאת מבלי להזכיר two-steps verification, שמומלץ לכולם להפעיל כשאפשר (קרי במיילים השונים וב Dropbox)

שלח תגובה

חזור אל “חדשות ניידים”