למה איכות התמונה ותנאי התאורה בקולנועים בארץ כל כך גרועה?
- oris74
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9465
- שם מלא: אורי
מסכים איתך אבל מסייג ואומר שאני עם מקרן בסיסי ומערכת שמע סבירה מגיע לחווית צפייה (בשיכלול כל הפרמטרים) הרבה הרבה יותר טובה מבקולנוע (בארץ)
- Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73414
- שם מלא: ערן
אורי, תגדיר "בסיסי"? היה שלב שבו שקלתי מקרן, אבל היה לי תקציב של רק כ 10K (להכל, מקרן ומסך הקרנה טוב כולל גלילה אוטומטית וכו), ושאז הסתבר לי שזה לא לגמרי מספק.
- oris74
-
- חבר במועדון HT

מקרן ברמת כניסה - 2500-3000 שח מאמזון
מסך גלילה נמתח - 3500-4000 שח ל 100 אינץ (אני ללא גלילה וזה סבבה לגמרי)
כבלים, מתקן תלייה ושונות - 500
התקנה על ידי איש מקצוע - 1000
ישאר לך עודף
* כמובן שככל שתקנה מקרן יותר טוב אז איכות הצפייה תשתפר אבל אני החלטתי שבתור התחלה אני מסתפק בבסיס
https://www.hometheater.co.il/vp2270825#2270825
ישאר לך עודף
* כמובן שככל שתקנה מקרן יותר טוב אז איכות הצפייה תשתפר אבל אני החלטתי שבתור התחלה אני מסתפק בבסיס
https://www.hometheater.co.il/vp2270825#2270825
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
וגם ממש לא חייבים מסך נמתח. מי שיכול בכלל לשים קבוע על הקיר ויכול להכין לבד עוד יותר יצא מרוצה.
- movieman
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5012
·oris74 כתב:מקרן ברמת כניסה - 2500-3000 שח מאמזון
ישאר לך עודף
https://www.hometheater.co.il/vp2270825#2270825...
הוא רשם מקרן , מסך הקרנה וכו'... - כלומר גם רמקולים ורסיבר לדעתי.
ואז התקציב הוא גבולי - אבל אפשרי (חלק לרכוש מיד 2) .
וכן - החוויה תהיה טובה יותר מרוב בתי הקולנוע בארץ .
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

@movieman
·
הכוונה היא רק לעבור למקרן - במחלקת האודיו אתה חייב לעבור בכל מקרה - טלויזיה או מקרן.
מה שכן - לדעתי במרחקים של היום ובמחירי המסכים של היום. כמעט אין הצדקה לעשות מקרן.
בוא נגיד שלדעתי עד 3 מטר - לא הייתי ממליץ.
·
הכוונה היא רק לעבור למקרן - במחלקת האודיו אתה חייב לעבור בכל מקרה - טלויזיה או מקרן.
מה שכן - לדעתי במרחקים של היום ובמחירי המסכים של היום. כמעט אין הצדקה לעשות מקרן.
בוא נגיד שלדעתי עד 3 מטר - לא הייתי ממליץ.
- oris74
-
- חבר במועדון HT

לדעתי אתה טועה... 
אני עם 106 אינץ במרחק 3.5 מטר - לא חושב שיש חוויה דומה עם טלויזיה אפילו אם היא בגודל 75...
אני עם 106 אינץ במרחק 3.5 מטר - לא חושב שיש חוויה דומה עם טלויזיה אפילו אם היא בגודל 75...
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

אני חושב שעד 3 מטר אפשר לחיות עם מסך 60-65. כי אתה בגבול של הצורך במקרן ולמקרן יש הרבה חסכונות.
רק להזכיר שאני הייתי עם מקרן 720P ומסך של 100" קבוע. במשך כ-3 שנים.
אולי נקים אותו לתחייה בשביל הבת והאחיינית
רק להזכיר שאני הייתי עם מקרן 720P ומסך של 100" קבוע. במשך כ-3 שנים.
אולי נקים אותו לתחייה בשביל הבת והאחיינית
- jacko-il
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
אז לפני כשבועיים הלכתי לסרט בגלובוס מקס חיפה. (זכיתי בהזמנה זוגית במבצע הקידום הזה שהיה כאן באתר לא מזמן..)
האולם סה"כ נחמד והכסאות היו לדעתי מעל לסביר - די נוחים וסה"כ די מרווחים. אבל כאן בערך הפרגון נגמר.
איכות ההקרנה עצמה היתה נמוכה לדעתי - הניגודיות היתה זוועתית ולא אחידה, נראה ממש כמו לצפות בסרט באיזה פאנל IPS שגם סובל מבעיות אחידות ועננות. זה ממש הציק בכל הסצינות הכהות. אבל איך אומרים, שזו תהיי הבעיה שלנו. ממש מול הפרצוף בוער לו בגאווה ושורף את העיניים שלט היציאה המפורסם והידוע לשמצה. לא ברור לי מי הגאון שחשב על זה אבל מבחינתי זה דיל ברייקר. במעברים אל המושבים היו גם כן מיני נורות כאלה שהאירו את המעבר ועל התקרה לאורך כל הסרט נדלקו וכבו כל מיני נורות ירוקות כאלה (לא ברור לי לגמרי לשם מה וכו', אבל השערה שלי לפי אופי הפעולה היא שמדובר בנורות חיווי של הרמקולים התקרתיים). אז החוק מחייב בתקן (למיטב הבנתי זו דרישה של כיבוי והצלה) תאורת חירום והכוונה אבל האם זה באמת חייב להיות ממוקם דווקא שם? והאם זה חייב להיות כל כך בוהק וחזק? הרי יש מקומות שבפירוש יש בהם שילוט מעט יותר סולידי - משהו כמו ירוק עדין יותר והרבה פחות בוהק. אז האולם עומד בתקינה של כיבוי והצלה אך ממש (אבל ממש) לא עומד "בתקינה" של תנאי צפייה נאותים לבית קולנוע.
הבעיה השניה שלי לא קשורה ישירות לקולנוע אלא אליכם. כן כן, אתם. לא ברור לי מי אתם בדיוק אבל אתם כנראה חיים בינינו ושזורים בחברה הישראלית בצורה בה אף אחד לא יודע מי אתם באמת. ממש כמו ספיידרמן. אתם - האנשים הללו שהגיעו לאולם עם מטעמים ומיטב התבשילים העכשוויים שהבאתם עמכם מאיזה TAKE AWAY מסעדה כלשהי בקרבת מקום. פשוט ישבו להם מסביבי באולם אנשים שבאו לטחון. לטחון אוכל ולטחון בשכל. שלישיית בנות שישבו לימיננו הביאה עימה מגשיות של סושי עם כל מיני רטבים, לאחר מכן עברו לקינוחים וכמובן שתיה וחטיפים. מצד שמאל זוג נחמד פתח לו חמגשיות מהבילות שהעלו אדים גדושים בניחוחות ותבלינים. עכשיו אין לנו בדיוק לאן לברוח, אנחנו למעשה שותפים לא פעילים בחגיגה הזו שהולכת מסביבנו. ריחות, דיבורים, רעשים של אריזות ושקיות.. ריבונו של עולם, לא היה ברור לי אם אני באולם קולנוע או בחגיגות יום העצמאות.
בקיצור - כמו שחשדתי לפני כן ומנסיון העבר - לי אין מה לחפש בקולנוע.
החוויה בקולנוע הביתי שלי עולה בכמה סדרי גודל על מה שיש לקולנוע להציע.
אה ועוד משהו - אצלי בבית גם לא עוצרים את הסרט באמצע ממש באמצע האקשן..
(בחייאת, הפסקה באמצע סרט זה כל כך שנות ה- 90..)
[imgbig]https://s24.postimg.org/j8ubc8u7p/image.jpg[/imgbig]
האולם סה"כ נחמד והכסאות היו לדעתי מעל לסביר - די נוחים וסה"כ די מרווחים. אבל כאן בערך הפרגון נגמר.
איכות ההקרנה עצמה היתה נמוכה לדעתי - הניגודיות היתה זוועתית ולא אחידה, נראה ממש כמו לצפות בסרט באיזה פאנל IPS שגם סובל מבעיות אחידות ועננות. זה ממש הציק בכל הסצינות הכהות. אבל איך אומרים, שזו תהיי הבעיה שלנו. ממש מול הפרצוף בוער לו בגאווה ושורף את העיניים שלט היציאה המפורסם והידוע לשמצה. לא ברור לי מי הגאון שחשב על זה אבל מבחינתי זה דיל ברייקר. במעברים אל המושבים היו גם כן מיני נורות כאלה שהאירו את המעבר ועל התקרה לאורך כל הסרט נדלקו וכבו כל מיני נורות ירוקות כאלה (לא ברור לי לגמרי לשם מה וכו', אבל השערה שלי לפי אופי הפעולה היא שמדובר בנורות חיווי של הרמקולים התקרתיים). אז החוק מחייב בתקן (למיטב הבנתי זו דרישה של כיבוי והצלה) תאורת חירום והכוונה אבל האם זה באמת חייב להיות ממוקם דווקא שם? והאם זה חייב להיות כל כך בוהק וחזק? הרי יש מקומות שבפירוש יש בהם שילוט מעט יותר סולידי - משהו כמו ירוק עדין יותר והרבה פחות בוהק. אז האולם עומד בתקינה של כיבוי והצלה אך ממש (אבל ממש) לא עומד "בתקינה" של תנאי צפייה נאותים לבית קולנוע.
הבעיה השניה שלי לא קשורה ישירות לקולנוע אלא אליכם. כן כן, אתם. לא ברור לי מי אתם בדיוק אבל אתם כנראה חיים בינינו ושזורים בחברה הישראלית בצורה בה אף אחד לא יודע מי אתם באמת. ממש כמו ספיידרמן. אתם - האנשים הללו שהגיעו לאולם עם מטעמים ומיטב התבשילים העכשוויים שהבאתם עמכם מאיזה TAKE AWAY מסעדה כלשהי בקרבת מקום. פשוט ישבו להם מסביבי באולם אנשים שבאו לטחון. לטחון אוכל ולטחון בשכל. שלישיית בנות שישבו לימיננו הביאה עימה מגשיות של סושי עם כל מיני רטבים, לאחר מכן עברו לקינוחים וכמובן שתיה וחטיפים. מצד שמאל זוג נחמד פתח לו חמגשיות מהבילות שהעלו אדים גדושים בניחוחות ותבלינים. עכשיו אין לנו בדיוק לאן לברוח, אנחנו למעשה שותפים לא פעילים בחגיגה הזו שהולכת מסביבנו. ריחות, דיבורים, רעשים של אריזות ושקיות.. ריבונו של עולם, לא היה ברור לי אם אני באולם קולנוע או בחגיגות יום העצמאות.
בקיצור - כמו שחשדתי לפני כן ומנסיון העבר - לי אין מה לחפש בקולנוע.
החוויה בקולנוע הביתי שלי עולה בכמה סדרי גודל על מה שיש לקולנוע להציע.
אה ועוד משהו - אצלי בבית גם לא עוצרים את הסרט באמצע ממש באמצע האקשן..
(בחייאת, הפסקה באמצע סרט זה כל כך שנות ה- 90..)
[imgbig]https://s24.postimg.org/j8ubc8u7p/image.jpg[/imgbig]
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73414
- שם מלא: ערן
שחר, האולמות בגלובוקס מקס חיפה אכן קטנים ולא איכותיים - למעט אולם 9 (לשעבר אולם ה IMAX), שם רב מה שתיארת (למעט החומר האנושי ה"נפלא") לא תקף. כשאני כבר טורח לצאת לקולנוע, אני מוודא שהסרט מוקרן באולם הזה ורק אז מזמין כרטיסים. באולם 9 המסך ענקי (ושום מקרן ביתי לא מתקרב לחוויה הזו), הסאונד יותר מסביר וגם איכות ההקרנה עצמה טובה.
מה שכן - אני לא רואה הבדל בין לעיסת פופקורן/נאצ'וס שמוכרים במזנון לבין הסושי שההיא אכלה לידך, להיפך - סושי פחות רועש
ולגבי ההפסקה, פה אני דווקא בדיעה הפוכה אליך, בסרט של שעתיים פלוס וממרום גילי אני דווקא שמח שיש 10 דקות הפסקה לשחרור השלפוחית ושטיפת הידיים לאחר לעיסת הפופקורן
מה שכן - אני לא רואה הבדל בין לעיסת פופקורן/נאצ'וס שמוכרים במזנון לבין הסושי שההיא אכלה לידך, להיפך - סושי פחות רועש
ולגבי ההפסקה, פה אני דווקא בדיעה הפוכה אליך, בסרט של שעתיים פלוס וממרום גילי אני דווקא שמח שיש 10 דקות הפסקה לשחרור השלפוחית ושטיפת הידיים לאחר לעיסת הפופקורן
- yossirif
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 599
חייב לציין לחיוב את הסיטי הול בסינמה סיטי גלילות...
האולם אומנם לא חדש מאוד, אבל מרשים בצורה מפתיעה! ענק ומתאים עד 1000 איש, למרות שנראה לי מוזר שמישהו יבחר לראות סרט מהיציע. אני ישבתי בשורה 14 מתוך 21.
קודם כל הישיבה נוחה מאוד, כולל מקום רחב מאוד לרגליים, מעבר למה שרגיל אפילו בבבית הקולנוע המרווח ביותר שאני מכיר.
המסך העצום והסאונד הפתיעו אותי מאוד ואתמול , כשראיתי את הסרט לוגאן , פשוט נהנתי. חייב לציין שכנראה אתמול היה יום ה"ישראלים הנחמדים" כי אף אחד לא דיבר בסלולארי או איחר או הפריע בצורה זו או אחרת...
כן הפריע לי שהפרסומות התנגנו 35 דקות (!!!!!!!!!!) והסרט שעל הכרטיס רשום כמתחיל בשעה 22:10 התחיל בשעה 22:45 - בעיניי זה פשוט הזוי...
יש לי מסך 100" בבית עם מקרן ברמה גבוהה יחסית, אבל קשה לי להשוות לקולנוע - החוויה שונה, בעיקר בגלל שאני לא יכול להגביר לווליום נורמלי אחרי השעה 22:00 .
מאוד ממליץ למי שלא היה.
קודם כל הישיבה נוחה מאוד, כולל מקום רחב מאוד לרגליים, מעבר למה שרגיל אפילו בבבית הקולנוע המרווח ביותר שאני מכיר.
המסך העצום והסאונד הפתיעו אותי מאוד ואתמול , כשראיתי את הסרט לוגאן , פשוט נהנתי. חייב לציין שכנראה אתמול היה יום ה"ישראלים הנחמדים" כי אף אחד לא דיבר בסלולארי או איחר או הפריע בצורה זו או אחרת...
כן הפריע לי שהפרסומות התנגנו 35 דקות (!!!!!!!!!!) והסרט שעל הכרטיס רשום כמתחיל בשעה 22:10 התחיל בשעה 22:45 - בעיניי זה פשוט הזוי...
יש לי מסך 100" בבית עם מקרן ברמה גבוהה יחסית, אבל קשה לי להשוות לקולנוע - החוויה שונה, בעיקר בגלל שאני לא יכול להגביר לווליום נורמלי אחרי השעה 22:00 .
מאוד ממליץ למי שלא היה.
- itay123
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7442
אני מאוד אוהב את החוויה הקולנועית, ברור שיש אולמות ספורים ובודדים בארצנו אשר יכולים לספק גם חוויה וגם איכות.
- bariko
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9327
·itay123 כתב:אני מאוד אוהב את החוויה הקולנועית, ברור שיש אולמות ספורים ובודדים בארצנו אשר יכולים לספק גם חוויה וגם איכות....
אצלנו כל סוף שבוע סרט , פק"ל.
כל עוד אני יכול, לא מוותר בשום אופן על הקולנוע.
גם אם היו בבעלותי רמקולים וציוד הגברה כמו של איתי, חדר יעודי כמו של יואב, ומקרן של רן.
עדיין הדירה לא יכולה להכיל מסך, בסדר גודל של אולם מספר אחד ב"יס פלאנט" חיפה, ומקומות בשביל אלף צופים.
שלטי ה Exit אף פעם לא הפריעו לי.
מה ש-כן מפריע זה אותם צופים שמסנוורים עם הסלולארי שלהם, צוחקים כאשר לא צריך, וכמובן המאחרים הכרוניים, שתמיד נכנסים אחרי שהסרט כבר מתחיל...
- nati-va
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2077
אם אני לא טועה שלטי היציאה המוארים זה תקנות בטיחות. האמת לא מפריע.
אני ממליץ על אולם 4 בגלובוס מקס פתח תקווה.. יש שם אטמוס, ובכלל אני אוהב את הכסאות של גלובוס מקס.
אני ממליץ על אולם 4 בגלובוס מקס פתח תקווה.. יש שם אטמוס, ובכלל אני אוהב את הכסאות של גלובוס מקס.
- itay123
-
- חבר מכור קשה

אכןbariko כתב:·......
![]()
אצלנו כל סוף שבוע סרט , פק"ל.
כל עוד אני יכול, לא מוותר בשום אופן על הקולנוע.
גם אם היו בבעלותי רמקולים וציוד הגברה כמו של איתי, חדר יעודי כמו של יואב, ומקרן של רן.
עדיין הדירה לא יכולה להכיל מסך, בסדר גודל של אולם מספר אחד ב"יס פלאנט" חיפה, ומקומות בשביל אלף צופים.![]()
שלטי ה Exit אף פעם לא הפריעו לי.
מה ש-כן מפריע זה אותם צופים שמסנוורים עם הסלולארי שלהם, צוחקים כאשר לא צריך, וכמובן המאחרים הכרוניים, שתמיד נכנסים אחרי שהסרט כבר מתחיל......
גם אצלינו, הבילוי המועדף שלנו, הוא סרט קולנוע (רצוי גם VIP
אגב ממה שזכור לי, הציוד והרמקולים שלך, לא בדיוק "entry level"
אבל כן, גם עם מערכות טובות, אין כמו חווית בית הקולנוע וכל המשתמע מכך.
ברור יחד עם זאת, שאעדיף אולם איכותי עם תנאים בהתאם.
לצערי אין הרבה כאילו, לשמחתי אני גר סמוך יחסית ל- yes planet ראשלצ, למרות שמעט הדרמתי, ויש כמובן את גלובוס מקס שתרם חנכנו אותו.
- pessik
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6644
·itay123 כתב:גם עם מערכות טובות, אין כמו חווית בית הקולנוע וכל המשתמע מכך..........
לא כ"כ מסכים עם הקביעה הזו , ברור שבגודל המסך אין תחרות - הקולנוע מנצח בגדול
אבל לפעמים הסאונד לא מכוייל כמו שצריך \ חלש מידי \ חזק מידי
המקרן מציג אפור במקום שחור , לא יודע אם זו בעיה של כיול או מקרן לא איכותי..
כתמים על החלון של המקרן כפי שכבר הוזכר פה מקודם
את הסאב-וופר בכל מקרה כמעט ולא מרגישים בקולנוע
הייתי בכל האולמות ביס-פלאנט רשל"צ כולל LG IMAX ו 4DX ,
ובקושי הרגשתי את הסאב..
- itay123
-
- חבר מכור קשה

@pessik
·
לא יודע מה אתה מחפש בסאונד או כיול...או ל-מה אתה קורא באס.
לביתי הקולנוע המסחריים יש תקנים מחמירים.
ברור שלכל כלל יש יוצא מן הכלל.
אבל ההכללה הזו שאנשים נוטים
"אצלי שום טוב יותר מבית הקולנוע המסחרי המודרני" זה קשקוש!
·
לא יודע מה אתה מחפש בסאונד או כיול...או ל-מה אתה קורא באס.
לביתי הקולנוע המסחריים יש תקנים מחמירים.
ברור שלכל כלל יש יוצא מן הכלל.
אבל ההכללה הזו שאנשים נוטים
"אצלי שום טוב יותר מבית הקולנוע המסחרי המודרני" זה קשקוש!
- molvy
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7048
אני לא יכול לסבול ללכת לקולנוע. ובאמת בשש השנים האחרונות הייתי רק פעם אחת בבית קולנוע לראות את "אפס ביחסי אנוש" ואני זוכר את זה כאירוע כמעט טראומטי בעיקר בגלל הפרסומות שטוחנו לי בראש לפני תחילת הסרט בווליום מטורף ולאחר תחילת ההקרנה יש עוד כחצי שעה כמעט של פרסומות.
אז הסיבות העיקריות שאני לא הולך לבתי קולנוע בארץ הם:
פרסומות
רעש
פרסומות
צלצולי טלפונים
פרסומות
אור משלטי ה "יציאה"
פרסומות
אנשים מאחרים
פרסומות
עמידה בתור לכרטיסים
פרסומות
אין כרטיסים / מקומות טובים
פרסומות
ריחות המאכלים של השכנים
פרסומות
הליצן התורן שמרעיש סביב קבוצת חברים לקולות העידוד שלהם
פרסומות
אני רואה הרבה סרטים אצלי בחדר ההקרנה ואני חושב שאם מחשבים את מרחק הצופה מהמסך, פרופורציונלית המסך שלי יותר גדול מהרבה בתי קולנוע כי אני יושב 3 מטר מהמסך ורואה מסך של 3X2 מטר
תכלס לטעמי חוויית הצפייה בחדר ההקרנה אצלי או אצל הרבה מהחברים פה שפירסמו את תמונות החדרים שלהם שגרמו לי להיות ירוק מקינאה, הרבה יותר טובה מאשר בבית קולנוע ממוצע בארץ
אין פירסומות
אין אורות פיראטיים
את הווליום אני קובע לפי טעמי
אין הגבלה על הווליום ולא חשוב באיזו שעה אני צופה
אין רעשים וכשייש צלצול טלפון זה שלי ולא מפריע לאף אחד
איכות טובה מאוד לטעמי (ברור שהייתי מעדיף 4K)
החיסרון היחידי של צפייה בבית זה שאין לי אפשרות לראות סרטים ישראליים ב FHD
אז הסיבות העיקריות שאני לא הולך לבתי קולנוע בארץ הם:
פרסומות
רעש
פרסומות
צלצולי טלפונים
פרסומות
אור משלטי ה "יציאה"
פרסומות
אנשים מאחרים
פרסומות
עמידה בתור לכרטיסים
פרסומות
אין כרטיסים / מקומות טובים
פרסומות
ריחות המאכלים של השכנים
פרסומות
הליצן התורן שמרעיש סביב קבוצת חברים לקולות העידוד שלהם
פרסומות
אני רואה הרבה סרטים אצלי בחדר ההקרנה ואני חושב שאם מחשבים את מרחק הצופה מהמסך, פרופורציונלית המסך שלי יותר גדול מהרבה בתי קולנוע כי אני יושב 3 מטר מהמסך ורואה מסך של 3X2 מטר
תכלס לטעמי חוויית הצפייה בחדר ההקרנה אצלי או אצל הרבה מהחברים פה שפירסמו את תמונות החדרים שלהם שגרמו לי להיות ירוק מקינאה, הרבה יותר טובה מאשר בבית קולנוע ממוצע בארץ
אין פירסומות
אין אורות פיראטיים
את הווליום אני קובע לפי טעמי
אין הגבלה על הווליום ולא חשוב באיזו שעה אני צופה
אין רעשים וכשייש צלצול טלפון זה שלי ולא מפריע לאף אחד
איכות טובה מאוד לטעמי (ברור שהייתי מעדיף 4K)
החיסרון היחידי של צפייה בבית זה שאין לי אפשרות לראות סרטים ישראליים ב FHD
- bariko
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9327
·itay123 כתב:אכן......
גם אצלינו, הבילוי המועדף שלנו, הוא סרט קולנוע (רצוי גם VIP), עבורנו (כמו הורים רבים להוללים צעירים) - מציאת בייביסיטר וזמן יציאה הופך להיות חוויה בלתי נפרדת
![]()
אגב ממה שזכור לי, הציוד והרמקולים שלך, לא בדיוק "entry level"![]()
אבל כן, גם עם מערכות טובות, אין כמו חווית בית הקולנוע וכל המשתמע מכך.
ברור יחד עם זאת, שאעדיף אולם איכותי עם תנאים בהתאם.
לצערי אין הרבה כאילו, לשמחתי אני גר סמוך יחסית ל- yes planet ראשלצ, למרות שמעט הדרמתי, ויש כמובן את גלובוס מקס שתרם חנכנו אותו....
כן איתי, לא בדיוק "entry level" , אך כמו שנאמר "תמיד יש דג יותר גדול"....
אבל בכל הכנות- גם אם היה לי בבית ציוד בשווי מיליון דולר, זה בשום אופן לא היה עבורי תחליף לקולנוע.
יש לך מזל גדול שאתה מתגורר בסמיכות למתחם יס פלאנט ברשל"צ.
יצא לנו להיות שם פעמיים, באמת כיף גדול, אך הנסיעות מפרכות מדי.
בכל הזדמנות, אני מביע את מורת רוחי מהעובדה שאין אפילו אולם IMAX אחד בכל אזור הצפון.
אגב, לא הייתי פוסל את דבריו של pessik
גם לי יש תחושה שהסאונד חלש מדי בקטעי הדיאולוגים.
בבית כמובן ניתן להגביר ככל העולה על רוחי.
מצד שני, השוס הגדול של הקולנוע ,בא לידי ביטוי בקטעים היותר רועשים של הפיצוצים והבלאגנים .
אין צורך להחזיק אצבע עצבנית על השלט , בגלל השכנים.
מסיבה זאת, את "מקס הזועם" למשל, לעולם לא אכניס הביתה, למרות שזה סרט הנחשב לרפרנס מבחינת תמונה וסאונד...
- itay123
-
- חבר מכור קשה

אנשים התרגלו ל"רעש".אגב, לא הייתי פוסל את דבריו של pessik
גם לי יש תחושה שהסאונד חלש מדי בקטעי הדיאולוגים.
בבית כמובן ניתן להגביר ככל העולה על רוחי.
מצד שני, השוס הגדול של הקולנוע ,בא לידי ביטוי בקטעים היותר רועשים של הפיצוצים והבלאגנים .
אין צורך להחזיק אצבע עצבנית על השלט , בגלל השכנים.
מסיבה זאת, את "מקס הזועם" למשל, לעולם לא אכניס הביתה, למרות שזה סרט הנחשב לרפרנס מבחינת תמונה וסאונד......