התבלטות בין מספר דגמים
בוקר טוב
אנחנו משפחה של 4 נפשות. בדירת גן. השימוש הוא פעם בשבוע בממוצע. לא היה לנו גריל גז וזה הראשון.
אני ממש מתלבט בין מספר דגמים. הgti3 s עם הכירת צד לעומת הסנטה פה או נפוליאון 410 או 495. כולם בטווח של 2800 עד 4000 שח. השאלה שלי היא האם הgti3 s מומלץ וטוב. ביחס לסנטה פה מדובר ב200 שח בלבד. אם לדעתכם האיכות מצדיקה תוספת אין לי בעיה גם לקנות את הנפוליאון. או שהמכשירים האלו לא טובים ויש מומלצים יותר בטווח מחיר והשימוש שלי. תודה ענקית מראש לעוזרים למבולבל.
אנחנו משפחה של 4 נפשות. בדירת גן. השימוש הוא פעם בשבוע בממוצע. לא היה לנו גריל גז וזה הראשון.
אני ממש מתלבט בין מספר דגמים. הgti3 s עם הכירת צד לעומת הסנטה פה או נפוליאון 410 או 495. כולם בטווח של 2800 עד 4000 שח. השאלה שלי היא האם הgti3 s מומלץ וטוב. ביחס לסנטה פה מדובר ב200 שח בלבד. אם לדעתכם האיכות מצדיקה תוספת אין לי בעיה גם לקנות את הנפוליאון. או שהמכשירים האלו לא טובים ויש מומלצים יותר בטווח מחיר והשימוש שלי. תודה ענקית מראש לעוזרים למבולבל.
ממליץ לך לבדוק את הגרילים של ש.ד.ר או ויקטור גז.
ליגה אחרת של מוצרים. (ניסיון עם גריל של ש.ד.ר בן 15 שנה).
יש היאמרו שהם מכוערים אבל אלה סוסי עבודה. (ושהם לא עובדים הם מכוסים כמו כל השאר)
https://www.facebook.com/%D7%A9%D7%93%D ... 508616094/
http://www.victor.co.il/products_home_01.htm
ליגה אחרת של מוצרים. (ניסיון עם גריל של ש.ד.ר בן 15 שנה).
יש היאמרו שהם מכוערים אבל אלה סוסי עבודה. (ושהם לא עובדים הם מכוסים כמו כל השאר)
https://www.facebook.com/%D7%A9%D7%93%D ... 508616094/
http://www.victor.co.il/products_home_01.htm
לדעתי אין על הגרילים של ויקטור
(את השניים לא מכיר) לי יש את הגריל של ויקטור כ 3 שנים אכן סוס עבודה עם 6 ברזים חום מעולה מהיר ואפקטיבי
חבר'ה עם הגרילים של ש.ד.ר וויקטור, שאלה:
בגרילים היוקרתיים (נפוליאון ודומיו) יש מכסה שלפי המלצה צריך לסגור בזמן צליה.
בגרילים של ויקטור וש.ד.ר אומרים לך מפורשות לא לסגור את המכסה בזמן הצלייה.
אז אני מניח שמקבלים תוצאו שונות של צלייה - אבל מה יותר טוב ?
האם הגרילים התעשייתיים שאמורים להשאר פתוחים עושים יותר עשן?
בגרילים היוקרתיים (נפוליאון ודומיו) יש מכסה שלפי המלצה צריך לסגור בזמן צליה.
בגרילים של ויקטור וש.ד.ר אומרים לך מפורשות לא לסגור את המכסה בזמן הצלייה.
אז אני מניח שמקבלים תוצאו שונות של צלייה - אבל מה יותר טוב ?
האם הגרילים התעשייתיים שאמורים להשאר פתוחים עושים יותר עשן?
העשן לא קשור לגריל אלא למה שאתה שם עליו.
הגרילים של שדר וויקטור מאוד חזקים ובהחלט ניתן לעבוד איתם במכסה פתוח. (תלוי גם בטמפ' בחוץ)
אני אישית מחמם את המנגל סגור על אש גבוהה ואז עובד על אש קטנה ומכסה סגור ואין שום בעיה עם זה. (כל המבערים עובדים)
מכיוון שיש 6 מבערים ניתן כמובן גם להדליק רק חצי מהם ולקבל חום נמוך לצלייה ארוכה יותר כמו בוובר לדוגמא.
אך בוובר לעולם לא תקבל חום גבוהה לעבודה מהירה...
הגרילים של שדר וויקטור מאוד חזקים ובהחלט ניתן לעבוד איתם במכסה פתוח. (תלוי גם בטמפ' בחוץ)
אני אישית מחמם את המנגל סגור על אש גבוהה ואז עובד על אש קטנה ומכסה סגור ואין שום בעיה עם זה. (כל המבערים עובדים)
מכיוון שיש 6 מבערים ניתן כמובן גם להדליק רק חצי מהם ולקבל חום נמוך לצלייה ארוכה יותר כמו בוובר לדוגמא.
אך בוובר לעולם לא תקבל חום גבוהה לעבודה מהירה...
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17925
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
אני הייתי שוקל גם את הוובר, שם דבר בעולם הגרילים.
http://grillrankings.com/review-of-webe ... ll-review/
מנסיון ,עם דגם גדול יותר, פשוט תענוג. בנוי לתלפיות ומוציא יופי של תוצאות.
״החסרון״ ? הגרילים הללו מתוכננים לעבוד עם מכסה סגור.יש שרואים זאת כחסרון ויש שלומדים לעבוד בהתאם ומקבלים תוצאות מעולות.
http://grillrankings.com/review-of-webe ... ll-review/
מנסיון ,עם דגם גדול יותר, פשוט תענוג. בנוי לתלפיות ומוציא יופי של תוצאות.
״החסרון״ ? הגרילים הללו מתוכננים לעבוד עם מכסה סגור.יש שרואים זאת כחסרון ויש שלומדים לעבוד בהתאם ומקבלים תוצאות מעולות.
דרור1234 שלום,
היום יש לי GTI3 אני יכול להמליץ לך לקנות דווקא אותו עם או בלי כירת צד
הנימוק היחידי וההבדל הגדול הוא בכך שיש לו יכולת בישול מהירה רמת חום טובה והכי חשוב אין עשן כמו בגרילים אחרים
אני גר בקומה 4 מתוך 7 והשכנים אפילו לא הרגישו שעשיתי על האש ל10 איש
הטכנולוגיה של הגריל עושה את כל ההבדל
מומלץ מאוד...
היום יש לי GTI3 אני יכול להמליץ לך לקנות דווקא אותו עם או בלי כירת צד
הנימוק היחידי וההבדל הגדול הוא בכך שיש לו יכולת בישול מהירה רמת חום טובה והכי חשוב אין עשן כמו בגרילים אחרים
אני גר בקומה 4 מתוך 7 והשכנים אפילו לא הרגישו שעשיתי על האש ל10 איש
הטכנולוגיה של הגריל עושה את כל ההבדל
מומלץ מאוד...
שוב שאלה על הגרילים התעשייתיים של ויקטור \ ש.ד.ר \ שאולי :
אני מבין שיש להם מספר רב של מבערים מאוד קרובים אחד שני - כלומר אין שום בעיית חום. ירה מזאת, נאמר לי שלא מפעילים אותם עם מכסה סגור.
דיברתי עם איש שבונה מטבחי חוץ והוא המליץ לי דווקא לא ללכת על הגרילים האלו כיוון שהחום בהם יותר מידי גבוה ולא ניתן לוויסות - נתן דוגמא של להכין חצילים על האש - מה שהיינו עושים בגריל רגיל על אש נמוכה עם מכסה סגור - לא אפשרי עם הגרילים התעשייתיים.
מה דעתכם מנסיונכם?
אני מאוד מתלבט - בין משהו כזה לבין להשקיע עוד נניח 2000 ש"ח וללכת על משהו מחברה מוכרת, כמו:
Grandhall, Broil king, Char Broil
או אולי אפילו Napoleon
אני מבין שיש להם מספר רב של מבערים מאוד קרובים אחד שני - כלומר אין שום בעיית חום. ירה מזאת, נאמר לי שלא מפעילים אותם עם מכסה סגור.
דיברתי עם איש שבונה מטבחי חוץ והוא המליץ לי דווקא לא ללכת על הגרילים האלו כיוון שהחום בהם יותר מידי גבוה ולא ניתן לוויסות - נתן דוגמא של להכין חצילים על האש - מה שהיינו עושים בגריל רגיל על אש נמוכה עם מכסה סגור - לא אפשרי עם הגרילים התעשייתיים.
מה דעתכם מנסיונכם?
אני מאוד מתלבט - בין משהו כזה לבין להשקיע עוד נניח 2000 ש"ח וללכת על משהו מחברה מוכרת, כמו:
Grandhall, Broil king, Char Broil
או אולי אפילו Napoleon
מניסיון אפשר לעשות חציל, בטטות, תפו"א, פיצה ומה שרק תרצה...וזה עם 6 מבערים על אש נמוכה.
אם בכל זאת תרצה, תמיד אפשר להדליק רק 3-4 מבערים ולקבל פחות חום.
אם תלך על גריל כזה לא תתחרט, אפשר להשתמש בהם כמו בגראנדהול לצלייה ממושכת עם שימוש ב-3 מבערים או 4 ואפשר "לתת בראש" עם 6.
אם בכל זאת תרצה, תמיד אפשר להדליק רק 3-4 מבערים ולקבל פחות חום.
אם תלך על גריל כזה לא תתחרט, אפשר להשתמש בהם כמו בגראנדהול לצלייה ממושכת עם שימוש ב-3 מבערים או 4 ואפשר "לתת בראש" עם 6.
·lightning כתב: אם בכל זאת תרצה, תמיד אפשר להדליק רק 3-4 מבערים ולקבל פחות חום.
אם תלך על גריל כזה לא תתחרט, אפשר להשתמש בהם כמו בגראנדהול לצלייה ממושכת עם שימוש ב-3 מבערים או 4 ואפשר "לתת בראש" עם 6....
אבל אם מדליקים רק חלק מהמבערים החום לא אחיד - ונכון שבגרילים אחרים המבערים גם ככה יותר מרוחקים אבל שם נקטו בשיטות תיכנון כדי לפזר חום בצורה אחידה.
ראול, מניסיון של 15 שנה עם מנגל כזה של 6 מבערים (עבר לבית שלי ב"ירושה" ) אפשר להכין עליו הכל.
הכנתי כ"כ הרבה חצילים ככה שאין לך מה לדאוג. תדליק את כל 6 המבערים על אש נמוכה, תעשה חורים בחציל שלא יתפוצץ ותניח על נייר כסף שלא יטפטף והכל יהיה בסדר.
והשיטה לפיזור חום שיש אצל המתחרים קיימת גם בתעשייתיים.
הכנתי כ"כ הרבה חצילים ככה שאין לך מה לדאוג. תדליק את כל 6 המבערים על אש נמוכה, תעשה חורים בחציל שלא יתפוצץ ותניח על נייר כסף שלא יטפטף והכל יהיה בסדר.
והשיטה לפיזור חום שיש אצל המתחרים קיימת גם בתעשייתיים.
לא כולם מכירים את המותגים הישראליים, הם יותר עוברים מפה לאוזן. אולי 5 שנים האחרונות יש יותר מודעות עקב האינטרנט והפורומים.
אין לויקטור וש.ד.ר פרסומות כמו לשאר המיובאים....
ויש כמובן את העיניין העיצובי שלדעתי הוא שטות גמורה, הרי רוב הזמן המנגל בכלל מכוסה....ולדעתי יותר מגניב להוריד כיסוי ולגלות משהו שממש לא רואים כל יום.
עוד נקודה שתדע, המנגל שלי בן 15, עובד ללא דופי. ש"קבלתי" אותו ב"ירושה" לפני 3 שנים הוא היה עם אמבטיית אבנים. נסעתי לש.ד.ר וקניתי אמבטיה חדשה של רדיאנטים. ושנה שעברה קניתי רשתות חדשות ופלנצ'ה. זה לא מובן מאליו שלמכשיר בן 15 יש חלקים זמינים off the shelf.
אין לויקטור וש.ד.ר פרסומות כמו לשאר המיובאים....
ויש כמובן את העיניין העיצובי שלדעתי הוא שטות גמורה, הרי רוב הזמן המנגל בכלל מכוסה....ולדעתי יותר מגניב להוריד כיסוי ולגלות משהו שממש לא רואים כל יום.
עוד נקודה שתדע, המנגל שלי בן 15, עובד ללא דופי. ש"קבלתי" אותו ב"ירושה" לפני 3 שנים הוא היה עם אמבטיית אבנים. נסעתי לש.ד.ר וקניתי אמבטיה חדשה של רדיאנטים. ושנה שעברה קניתי רשתות חדשות ופלנצ'ה. זה לא מובן מאליו שלמכשיר בן 15 יש חלקים זמינים off the shelf.