Canon 80d vs Canon g7x Mark ii
לגביי מצלמות DSLR או מצלמות ללא מראה בטווח המחירים 3-4k לא מצאתי מכשיר שהכיל בתוכו שילוב של:
1. גודל מכשיר + משקל
2. איכות חומרים (מראה חיצוני)
3.איכות תמונה
4. יכולת צילום טובה (וידאו / תמונה) בתנאי תאורה קשים.
5. מחיר הוגן!!
ההורים של הבת זוג שלי רכשו את Sony a6000 וממש לא התחברתי אליה.
היא לדוגמא מגיעה ללא מסך מגע ומסך שלא מסתובב 360 / 180 מעלות.
ובמיוחד אחרי שהבנתי שהעדשת קיט לא משהו והעדשה ״משופרת״ יקרה אז ירדתי מהנושא..
לגביי הכרטיס זיכרון - יחד עם המצלמה רכשתי כרטיס זיכרון Extreme pro sanDisk 64G 95mb/s speed
האמת שקניתי אותו במחיר יחסית גבוה (ביחס לחו״ל) אבל לא היתה לי ברירה אחרת
ושוב תודה לכל המגיבים!
1. גודל מכשיר + משקל
3.איכות תמונה
5. מחיר הוגן!!
לגביי הכרטיס זיכרון - יחד עם המצלמה רכשתי כרטיס זיכרון Extreme pro sanDisk 64G 95mb/s speed
ושוב תודה לכל המגיבים!
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·למה לא? יש את ה760 של קנון, איכות צילום כמו ה80D, רק קצת פחות טובה בווידיאו. אבל קטנה יותר, קלה יותר וזולה ב40%.Slavik327 כתב:לגביי מצלמות DSLR או מצלמות ללא מראה בטווח המחירים 3-4k לא מצאתי מכשיר שהכיל בתוכו שילוב של:
1. גודל מכשיר + משקל
3.איכות תמונה
5. מחיר הוגן!!
ושוב תודה לכל המגיבים!...
הסוני, זה הקטע שלהם, מוכרים לך את החשיין הכי טוב אבל העדשות יקרות מאוד.
יש כבר התרשמות ראשונית מה G7X?
חייב לציין שאני בהתלבטות דומה לשלך.
הזמנתי כבר את ה G9X מאמזון, אבל קרה משהו למשלוח בדרך (פעם ראשונה עם אמזון), המצלמה חזרה אליהם וזיכו אותי במחיר ( 370 אירו). חשבתי להזמין חדש אבל אז התערערתי וחשבתי לקנות כבר מצלמה מתקדמת יותר.
הייתי שמח לשמוע התרשמות שלך מ-ה G7X II, ואם תוכל לציין (אפילו בפרטי) באיזה מחיר רכשת אותה ומאיפה.
הזמנתי כבר את ה G9X מאמזון, אבל קרה משהו למשלוח בדרך (פעם ראשונה עם אמזון), המצלמה חזרה אליהם וזיכו אותי במחיר ( 370 אירו). חשבתי להזמין חדש אבל אז התערערתי וחשבתי לקנות כבר מצלמה מתקדמת יותר.
הייתי שמח לשמוע התרשמות שלך מ-ה G7X II, ואם תוכל לציין (אפילו בפרטי) באיזה מחיר רכשת אותה ומאיפה.
- BUGY
- חבר מכור קשה

·זה לא סוד, כל חנות נורמאלית יש לה את המצלמה הזאת במחיר סביר (בכלל, מצלמות לרוב לא משתלם להזמין מחול, המחירים די דומים ולפעמים אפילו זולים יותר):yaniv51 כתב:חייב לציין שאני בהתלבטות דומה לשלך.
הייתי שמח לשמוע התרשמות שלך מ-ה G7X II, ואם תוכל לציין (אפילו בפרטי) באיזה מחיר רכשת אותה ומאיפה....
בחנות הזאת.
או זאת.
או בכל אחת מהחנויות הללו.
בכל מקרה, המחיר סביב ה3K.
- BUGY
- חבר מכור קשה

·לדעתי, עם ההפרש שווה את זה, כלומר 15 אחוז או יותר, תקנה מאמזון. אחריות בארץ זאת בדיחה, אתה תקבל שירות טוב יותר מאמזון.yaniv51 כתב:תהיתי אולי הוא רכש ממקום אחר.
הזמנה דרך אמזון גרמניה תעלה 2500 שח בערך, מעולם לא קניתי מצלמה ואני מתלבט אם עדיף לרכוש בארץ עם אחריות......
עד שהחלטתי שזה מה שאני אעשה, אמזון גרמניה הפסיקה למכור באופן ישיר את המצלמה (הייתה מתומחרת ב 558 אירו) וכרגע יש מכירה רק דרך חברות צד שלישי.
כרגע אני אשהה את זה מעט (באופן כללי הרכישה לא הייתה דחופה), אולי גם יזדמן לי לרכוש את המלצמה מארה"ב.
כרגע אני אשהה את זה מעט (באופן כללי הרכישה לא הייתה דחופה), אולי גם יזדמן לי לרכוש את המלצמה מארה"ב.
יש לי את G7X מארק 2.
1. לא צריך כרטיס זכרון מיוחד. לי יש קלאס 10 פשוט של סנדיסק והכל בסדר. גם בתמונות וגם בוידאו.
2. אני קניתי בארה"ב ב 700 דולר. מישהו הביא לי, וזאת הייתה אז הדרך הזולה ביותר. באמאזון עלה יותר. אבל עכשיו אני רואה שלהזמין מאמאזון גרמניה , כולל המיסים, עולה פחות מלקנות בחנות בארה"ב (634 דולר מול 680 בארה"ב)
1. לא צריך כרטיס זכרון מיוחד. לי יש קלאס 10 פשוט של סנדיסק והכל בסדר. גם בתמונות וגם בוידאו.
2. אני קניתי בארה"ב ב 700 דולר. מישהו הביא לי, וזאת הייתה אז הדרך הזולה ביותר. באמאזון עלה יותר. אבל עכשיו אני רואה שלהזמין מאמאזון גרמניה , כולל המיסים, עולה פחות מלקנות בחנות בארה"ב (634 דולר מול 680 בארה"ב)