המלצה לרובוט חדש אחרי אכזבה משירות Iclebo

רובוטים שואבי אבק, שוטפי רצפות וחלונות
kaplaey2
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2337
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 204 פעמים

שליחה #21 

אם תחליט לספר לי מי אתה ואכן הובטח לך רובוט חדש אשמח לעמוד בהבטחה.
...
רונן אני אחכה בסבלנות לסבב הטלפונים, כשיגיעו אלי נראה מה לעשות...
מקסימום אני אזכיר להם את ההבטחה שלך (f) אני מהוד-השרון

http://www.hometheater.co.il/vp2331110#2331110

אני מקווה שאתה מצליח להתאושש ולשקם ולו במעט את מה שאבד באסון,

כל טוב.

Priimo
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 65
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #22 

לצערי, גם אצלי הרובוט החליט שאין לו עוד עניין להמשיך ולנקות.
בהתאמה, מזה כשבוע, הוא מתעורר לחיים בשעה היעודה בטיימר, מבצע מספר סיבובים סביב עצמו וחוזר לבסיס.
השארתי הודעה אמש בשירות הלקוחות רובוטים.
מקווה מאוד שאזכה למענה מהיר וענייני (לאכזבתי, פניות קודמות לרונן בקשר למגב שדורש החלפה לא זכו למענה של ממש).
מבטיח לעדכן.

indexswing פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #23 

Priimo

המקרה שלך עם הרובוט דומה לשלי...

אני התקשרתי לשירות. אמרו שיחזרו אליי עם הצעה לשדרוג. אני כבר חודשיים מחכה. :(
או יותר נכון התייאשתי.
מישהו שאל מה אני עושה עם הרובוט - התשובה היא עציץ.

שוב פעם רונן הוא בן אדם אחד. הוא עזר לי בתקלות קודמות אולם לאחר מכן הפסיק לענות (אולי כבר קרס)
לא ניתן להסתמך עליו.
הוא מאד פעיל כאן וזה יתרון אבל שירות נמדד בשיטה, התנהלות ומתודה. לא one man show.

Iclebo
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 381
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 139 פעמים

שליחה #24 

@Priimo ו indexswing וכל חבריי הפורום.

אני מבין שההסברים שלי לא משכנעים אתכם...אבל איני לבד במערכת. בתוך קבוצה שמפרנסת למעלה מ 120 עובדים , צוות הרובוטים הגיע כבר ל 9 עובדים. אנחנו במאמץ עילאי לישר את השורות . "הודתי" בתקלות בשירות כבר בפוסטים קודמים. אני מקפיד לכתוב בשקיפות מוחלטת ולא מתחמק מלהודות היכן שיש בעיות. טענתי גם שההליך המאומץ של תיקון הליקויים אורך זמן. מצד שני מספר הלקוחות אותם אנו משרתים חצה מזמן את ה 10,000 לקוחות. אני בטוח שזה לא מנחם אתכם שרובם המכריע מאוד מרוצים ושכמות המחוות שאנו עושים על בסיס יומי עולה על כל דימיון במציאות הישראלית. לכם יש את המקרה הפרטי שלכם ואיני מאשים אתכם שהתמונה שאתם רואים היא מבחינתכם 100 אחוז המצב.

לאפשרות שאולי קרסתי אומר שעדיין לא אך הריקוד הזה שמגיע בתקופה לא קלה בחיי הזה עייף אותי מאוד.
הפורום הזה פירגן לנו מאוד במשך כמה שנים ולי באופן אישי. הפוסטים הקשים שעלו כאן בחודש האחרון על ידי כמה משתמשים שאיני מפקפק בהגינותם לרגע השפיעו עלי בצורה מאוד קשה. לא היה לי קל להתמודד עם מספר חברים שמדברים כולם על אכזבתם מחברה שאני המנכ"ל שלה. האתגר שבהתמודדות עם חברים מאוכזבים מאוד קשה לי. השתדלתי שכמו שלא התלוננתי וקיטרתי מהסיפוק האדיר שחשתי כאשר המחמאות הורעפו עלינו ועלי באופן אישי , לא להתבכיין כאשר הביקורות התחלפו להן בגל כל כך קשה של תלונות.לרוב הצלחתי... עדיין, אני לא מאמין שיש עוד הרבה חברות שרוצות כל כך באושרם של לקוחותיהן כמו החברה שלנו. פשוטו כמשמעו. לא רק כי זה נכון מסחרית אלא מתוך ערכים אמיתיים.לרוב אנחנו מצליחים.
מול גל התלונות ניסיתי ככל יכולתי להעביר שני מסרים: אנו חברה חזקה,יציבה המעסיקה עובדים נהדרים אבל בכל זאת כשלנו. המסר השני הוא שאנו עובדים במרץ לטפל בליקויים, להגיע לכל לקוח , ושלא ננוח עד שאחרון הלקוחות יהיה מרוצה. המשך כתיבת התלונות הבהיר לי שאיני מצליח להעביר את מסריי או שהם פשוט לא מספקים.
אין ספק שמה שתואר כאן לאחרונה מעיד על כישלון מהדהד שלי כמנכ"ל . או כמו שאחד מכם ביטא זאת היטב " לא ניתן להסתמך עליו."
לקוחות רבים הביעו אמון בחברה ובמוצריה ויהיה זה חוסר אחריות מצידי להתעלם מגל התלונות הנוכחי.
אני לוקח אחריות מלאה למצ שנוצר ועל כן הודעתי לבעלי החברה שאני מבקש לסיים את תפקידי כמנכ"ל החברה. אני שמח לבשר שבחודש ינואר עתיד להתמנות מנכ"ל חדש שיחליף אותי בניהול . היות והוא כרגע מסיים תפקיד בחברה אחרת ייתכן שיכנס לתפקידו רק במחצית השניה של ינואר /תחילת פברואר.
אני מתנצל מקרב לב בפני החברים שהתאכזבו מביצועי . מהכירות עם המנכ"ל המיועד ומכישורי הניהול שלו אין לי ספק שביצועיו יהיו טובים בהרבה משלי. הגדלנו את מערך השירות החל מתחילת חודש זה . בינתיים אבקש מכל מי שלא מרוצה מהשירות הניתן להתאזר בעוד מעט סבלנות. אנו נדביק בקרוב את כל הפערים שנוצרו בשירות. איני יודע האם ומה יהיה תפקידי בחברה. אעדכן בהמשך.

אגב one man show.....לדעת סיפרתי כאן בעבר, אך אם לא אז אספר עכשיו, שהיתה תקופה שעזבתי את החברה. גם אז המשיכו לייחס לי את כל מה שקורה בחברה ותהו איך היא תתפקד בלעדי. ואם כבר מדברים על one man show....הרשו לי לצטט הגיג חביב של חנה לאסלאו באחת מהופעותיה כשאמרה : או קי חברים יקרים....the show must go home.

tomerR
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 346
נתן תודות: 52 פעמים
קיבל תודות: 33 פעמים

שליחה #25 

@iclebo

מצער לי מאוד לשמוע שאתה עוזב.
עובדתית נתת באופן אישי שרות מצוין והבעיה אצלכם בחברה כמו שאני רואה אותה היא יותר מערך השירות ולא התפקוד שלך.
מקווה שתמשיך לקרוא ולעדכן פה בפורום

·

ben-home
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 307
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 43 פעמים

שליחה #26 

@Iclebo
·
רונן, לטובתם אני מקווה שתשאר שם גם אם בתפקיד אחר.

jojos
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
נתן תודות: 1 פעם

מקווה שתוכל לחזור בך...

שליחה #27 

צר לי לשמוע על העזיבה שלך:cry:
בלעדיך יפחת הסיכוי לקבל תמיכה כלשהי בחברה.

indexswing פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7
נתן תודות: 2 פעמים

שליחה #28 

רונן

ראשית חשתי אי שביעות רצון לשמוע על עזיבתך ואני כולי תקוה כי בסגירת דלת אחת, ייפתחו בפניך עוד הרבה ומוצלחות יותר.

אני רק אחדד את אמירתי שלא ניתן "להסתמך עליו " בהיבט שלא ניתן להסתמך על בן אדם אחד שירותי
ככל שיהיה לקיים מערך שירות מוצלח.

המון בהצלחה !

yoramw
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 225
נתן תודות: 47 פעמים
קיבל תודות: 31 פעמים

שליחה #29 

רונן,

מאחל לך הרבה הצלחה בכל דרך שבה תבחר.
בכל שיחה שניהלתי איתך התרשמתי שאתה בן אדם רציני ואחראי עם תודעת שירות מאוד גבוהה.

לצערי, כמו שצייתי, החוייה המעולה שהיית איתך לא חילחלה לשאר האירגון, אבל עדיין אני מלא הערכה אליך.

דרך אגב, מאז הפוסט האחרון שכתבתי לפני ימים ספורים, חזרו אלי סוף סוף ואני מקווה שזה הנציטנים של המהלך שהובלת לאחרונה.

Iclebo
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 381
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 139 פעמים

שליחה #30 

חברים יקרים,

יתכן שהפוסט האחרון שלי היה נגוע בפולניות יתר....ככה זה אצלנו בעדה...
הפורום הזה בניגוד להרבה מקומות אחרים ברשת התברך בחברים אשר שומרים עליו נקי והגון. כותבים כשטוב וכותבים כשלא טוב.הכל ענייני ולטובת הכלל. אני חייב תודה עמוקה לכל אילו שכותבים. הביקורות הטובות מדרבנות אותנו להמשיך בדרכנו והלא טובות שולחות אותנו לתיקונים,שיפורים ובסופו של דבר להצלחה.
אם גרמתי בפוסט באחרון למישהו הרגשת אי נוחות אז אנא שלא ירגיש כך. זה בערך כמו שאכעס על רופא השיניים שלי כי לא היה לי נעים כשעשה לי טיפול שורש (אגב...חושד בו לאורך כל הטיפול וצופה בו מלמטה בעין עקומה :lol: ). ברור שהטיפול מבאס אבל הוא הכרחי להבראה. כך גם הטיפול לו אנו זוכים כאן.
לעצם פרישתי מניהול החברה - אנחנו לא נותנים בשלב זה פרשנויות כלשהן. זורמים בינתיים....ההחלטה היחידה כרגע היא על מינוי מנכ"ל בעל ניסיון מוכח שיכנס לתפקידו במהלך החודשיים הקרובים ושיהיה אחראי על התנהלות החברה. עד שיכנס אין שינוי בתפקודי , בסמכויותיי ובכל המהלכים עליהם התחייבתי. ברור שאלווה אותו ככל שידרש.
כברברן מוסמך אני משער שאמשיך להתנהל כאן בפורום גם בהמשך ולפטפט את פיטפוטיי....
חברים יקרים, בכנות מוחלטת-תודה (f)

fenderon
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 231
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #31 

טוב, אז אם אפשר להחזיר את הדיון לנושא הפוסט -

אני מבין שרוב החברים פה חושבים לרכוש רובוט סיני אבל אני לא בעניין.

אני לא מרוצה שהרובוט יסתובב איפה שבא לו ויתחיל למשוך לי כבלים ברחבי הבית.

מספיק לי ה-iClebo שהרס לי את כל רגלי הרהיטים בבית בגלל שהתנגש בהם כל הזמן.

אני שואל אם מישהו חושב לרכוש משהו יותר רציני עם או בלי מצלמה אבל לפחות שיש לו מסלול ניקוי מסודר שאפשר לשלוט עליו בדומה ל-iClebo.

ועדיף עם שירות כלשהו שלא צריך לחכות חודשיים שיחזרו אליך על פנייה וגם אז יבקשו ממך בנימוס לחכות עוד שבועיים וכל זה בשביל כמה פילטרים עלובים.

kaplaey2
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2337
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 204 פעמים

שליחה #32 

אני יכול לחשוב רק על ה iROMBA או ה NITO
אולי לאחרים יש דוגמאות יותר טובות.

fenderon
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 231
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #33 

הסתכלתי על ה-Roomba 960.
נראה מרשים אבל עדיין, עולה 3000. אם מישהו יודע איפה ניתן להשיג בפחות שיגיד.

השואב של שיומי נראה מבטיח לפי הביקורות.
אם מתייחסים אליו בתור שואב סיני אז הוא נחשב יקר, אבל אני לא מתייחס לשיומי בתור חברה סינית גנרית.

אם מישהו רכש ויכול לשתף, אשמח.
בנוסף, אם מישהו יכול להגיד כמה עלה כולל המע"מ ושאר ההפתעות.

RBRB
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 8
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #34 

fenderon, יש בפייסבוק קבוצת "שואבי אבק רובוטים". יש בקבוצה כמה חבר'ה שרכשו את השיאומי וממש מרוצים, העלות הכוללת יצאה סביבות 1700 שקל, עד הבית. מחיר טוב בהתחשב שזה רובוט חכם שממפה את הבית ולא עובר בצורה רנדומלית.

אגב, אני קיבלתי אתמול את הILIFE A4, עושה עבודה יפה מאוד, והחיסרון - שקט מאוד! מפתיע ביותר. מייצר רעש שדומה למזגן.

שלח תגובה

חזור אל “רובוטים ביתיים”