יש סיכוי לארגן רכישה קבוצתית ל LG B6 55/65 [עדכון: יש הנחות]
- Crossover-Shop
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 874
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 293 פעמים
בוקר טוב חברים
התחדשנו גם אנחנו ב55B6 בתצוגה אם מישהו מעוניין להתרשם
היא מחוברת למרכזיה של GEFEN שתומכת ב4K מלא - ממיר של YES ואם בא לכם להביא תוכן שלכם אתם מוזמנים להגיע עם כל מדיה שהיא
שיהיה סופ"ש נעים
רועי
התחדשנו גם אנחנו ב55B6 בתצוגה אם מישהו מעוניין להתרשם
היא מחוברת למרכזיה של GEFEN שתומכת ב4K מלא - ממיר של YES ואם בא לכם להביא תוכן שלכם אתם מוזמנים להגיע עם כל מדיה שהיא
שיהיה סופ"ש נעים
רועי
גם אני התחדשתי ב 55B6 :)
לא עמדתי בפיתוי... נקווה לטוב...
קניתי ב א.ל.מ כ"ס (אחלה צוות, מכיר אותם מעסקאות קודמות ואפילו המחיר היה פיצוץ)

קניתי ב א.ל.מ כ"ס (אחלה צוות, מכיר אותם מעסקאות קודמות ואפילו המחיר היה פיצוץ)
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
לכל החבר'ה שרכשו את ה- B6 והבן דוד שלו ה- C6,
יהיה נחמד אם מישהו מכם ירים את הכפפה ויפתח "שרשור בעלים ראשי" למסך בדומה למה שהרמתי פה בשנה שעבר עם ה- 55EC939Y :
http://www.hometheater.co.il/vt244354.html
זה רק יכול לעזור לכם למצוא מידע בנוחות ולרכז שאלות, תהיות ובעיות שעולות.
תתחדשו ובהצלחה
יהיה נחמד אם מישהו מכם ירים את הכפפה ויפתח "שרשור בעלים ראשי" למסך בדומה למה שהרמתי פה בשנה שעבר עם ה- 55EC939Y :
http://www.hometheater.co.il/vt244354.html
זה רק יכול לעזור לכם למצוא מידע בנוחות ולרכז שאלות, תהיות ובעיות שעולות.
תתחדשו ובהצלחה
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
·keyser כתב:אכן המחיר צפוי לקפוץ בסיום המבצע, כמו בשנה שעברה..........
היי מני,
אני רואה שהמחירים לא קפצו כפי שציינת, אני הסתמכתי על שכתבת ורצתי לקנות, בידיעה שהמחירים לא ישארו, אבל נוכחתי לראות שכן נישארו, האם אין כאן איזו שהיא הטעיה, כי אם לא היית כותב זאת הייתי ממתין לזמן מתאים לי יותר כלכלית,
רק בבקשה להבא, לא להצהיר כך, כי אני מאמין שלא רק אני רצתי לקנות בידיעה שהמחירים יעלו מיד לאחר מבצעי בלאק פריידיי
קבל בהבנה
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
המחירים עלו, רק לא התעדכנו עדיין בכל המקומות.MeniBI כתב:·......
היי מני,
אני רואה שהמחירים לא קפצו כפי שציינת, אני הסתמכתי על שכתבת ורצתי לקנות, בידיעה שהמחירים לא ישארו, אבל נוכחתי לראות שכן נישארו, האם אין כאן איזו שהיא הטעיה, כי אם לא היית כותב זאת הייתי ממתין לזמן מתאים לי יותר כלכלית,
רק בבקשה להבא, לא להצהיר כך, כי אני מאמין שלא רק אני רצתי לקנות בידיעה שהמחירים יעלו מיד לאחר מבצעי בלאק פריידיי
קבל בהבנה...
אנחנו מעדכנים את הסוחרים על עליית מחיר הקנייה שלהם, לא תמיד כולם מגיבים מיידית לכך במחיר הצרכן.
אני משער שתוך יום יומיים הכל ייראה אחרת.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78768
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
·Alon_Solo כתב:בוא נגיד שכאן באתר עוד יש banner של ה55B6 ב9,900......
למיטב זכרוני הבאנר ל 910
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
אם תתמקח ותקבל את ה- 55B6 ב-9990, או תתחיל להתמקח משם, אשריך.gkatz כתב:עלו או לא עלו. אפשר להתמקח אפילו היום ולהתחיל במחיר של בלאק פריידי כבסיס ממנו יורדים...
קשה לי לראות את זה קורה, אך מצד שני אין שחור או לבן. אנחנו לא מתערבים במה שקורה בחנויות. אנחנו העלינו את מחיר העלות של החנויות, באופן גורף, ומסיבה אחת מאוד פשוטה - שהגיבוי של היצרן למחיר הקודם - נגמר. לכן אם נוציא במחיר הקודם, נפסיד.
מני אין לי שום טענות כלפי אף אחד. אני מאוד מרוצה מהמחירים שלכם שיורדים באופן קבוע ועוד מעט יתאימו לכיס שלי.keyser כתב:אם תתמקח ותקבל את ה- 55B6 ב-9990, או תתחיל להתמקח משם, אשריך.......
קשה לי לראות את זה קורה, אך מצד שני אין שחור או לבן. אנחנו לא מתערבים במה שקורה בחנויות. אנחנו העלינו את מחיר העלות של החנויות, באופן גורף, ומסיבה אחת מאוד פשוטה - שהגיבוי של היצרן למחיר הקודם - נגמר. לכן אם נוציא במחיר הקודם, נפסיד....
פרצתם דרך עם הOLED אז כל הכבוד.
כל מה שאמרתי זה שבשיחה עם מוכר בשישי האחרון הצלחתי די בקלות להוציא את הB6 במחיר נמוך יותר מהבלק פריידי. העסקה שהוצעה לי הייתה עסקת מזומן ואת המחיר לא אפרט. הדגם היה B6 גודל 65 אינצ'
CES 2017 בשאיפה יכניס את סוני לOLED - השמועות הם שהם יוציאו OLED במהלך 2017 במחירים זהים לB6 של LG. תחרות זה דבר חשוב
- 9xcalibur9
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1639
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 110 פעמים
סוני מאז ומתמיד הייתה יצרן פרימיום.gkatz כתב:מני אין לי שום טענות כלפי אף אחד. אני מאוד מרוצה מהמחירים שלכם שיורדים באופן קבוע ועוד מעט יתאימו לכיס שלי.......
פרצתם דרך עם הOLED אז כל הכבוד.
כל מה שאמרתי זה שבשיחה עם מוכר בשישי האחרון הצלחתי די בקלות להוציא את הB6 במחיר נמוך יותר מהבלק פריידי. העסקה שהוצעה לי הייתה עסקת מזומן ואת המחיר לא אפרט. הדגם היה B6 גודל 65 אינצ'
CES 2017 בשאיפה יכניס את סוני לOLED - השמועות הם שהם יוציאו OLED במהלך 2017 במחירים זהים לB6 של LG. תחרות זה דבר חשוב...
אם אתה חושב שהיא הולכת לרדת אל העם במחירים כמו של LG אתה טועה טעות מרה.
מה שגם היא רק הכריזה על טלויזיות ה-LED שלה עם מנגנון ה-BACKLIGHT MASTER DRIVE שטוענים שהם הכלאה בין השחור של LG ללבן של סמסונג כאשר המחיר הוא לאוליגרכים בלבד.
לא הייתי מחזיק את הנשימה שהטלויזיות OLED שלהם יתחילו בפחות מ-20 אלף שקל.
בהצלחה
·
- RafalovitchTom
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 588
- שם מלא: Rafalovitch Tom
- נתן תודות: 17 פעמים
- קיבל תודות: 75 פעמים
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20173
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
מצחיק אותי שהם רשמו שמדובר על מסך 3D והוא אפילו מגיע עם שני זוגות משקפי 3D.
אולי זה C6?