כמו כולם אצתי רצתי ליוטיוב וחיפשתי את הטופ לשנת 2016.
מה אני אומר לכם, לא נפלתי. גיליתי שמדובר בפתרונות שפותחו לפני 3 שנים במקרה הטוב והביקורות על כולם לא משהו.
לטעמי הדרישה העיקרית ממצלמת פעמון, היא HDR ואם 1080P מה טוב, מה שלא קיים לפי הסרטונים ביוטיוב.
הבעיה בדלת כניסה היא אור שמש ישיר, מה שמקשה על זיהוי הדמות שעומדת בדלת ולכן הדרישה ל-HDR.
אני מודע לזה שאפשר לשים מצלמת HD עם PT , אינפרא ואודיו דו כיווני,
אבל אין כפתור לחיצה לפעמון וההתראה לא קופצת בנייד. יהיה מסורבל לשים פעמון WIFI ולפתוח התראה של ה-VERA ואח"כ לפתוח את האפל' של המצלמה.
צריך פתרון שתוך 30 שניות ניתן לדבר מול מי שצילצל בפעמון...אני קורא לו 30 שניות החסד של שליחי UPS\DHL יו ניים איט.
ועוד לא דיברתי על:
כניסת רשת POE שתחסוך חיבור לחשמל (כפי שיש למצלמות המובילות כיום).
כניסת כ. זיכרון לשמירת ההקלטות שיתממשק עם האפל' (למי שלא רוצה לשלם כל חודש על שירותי ענן).
חיישן תנועה שמקליט אוטומטית ומתריע בנייד.
לפני שכולם קופצים עם הצעה אני ארשום פה מה ראיתי עד כה
- Ring Pro - מצלמת 1080P, הזרמה לנייד לא משהו לפי הביקורות, בניגוד לדגם הקודם. אפשרות לשים פעמוני WIFI בבית - בשקע חשמלי. כרגע הפיתרון הטוב אבל היקר שקיים. מה שלא ברור לי זה חיבור למתח והאם שומר לוקאלית סרטוני וידאו. ראיתי שבאתר הבריטי מוכרים אותו ואת הפעמון שלו. הוא מתממשק ל-VERA? לא שזה חשוב.
- SKYBELL HD - מצלמת 1080P, אבל הביקורות פושרות. אין יחידות פעמון להתקנה ברחבי הבית. התראה רק בנייד. כרגע ב-150$ באמזון.
- ZMODO - מצלמת HD, פעמון יחיד להתקנה בבית.
- August Doorbell Cam - נחמד אבל תמונה לא משהו. יתרון, יש יחידת מנעול דיגיטלי לדלת אשר מתממשק עם האפל' (אולי גם עם ZWAVE ?) וניתן לפתוח את הדלת.
לא מצאתי בחיפוש דיון על פעמון מצלמה..קצת מוזר לי.