חוות דעת ראשונית על ה iClebo Omega

רובוטים שואבי אבק, שוטפי רצפות וחלונות
yuria
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4181
נתן תודות: 103 פעמים
קיבל תודות: 238 פעמים

שליחה #21 

קיבלתי טלפון שבו עידכונו כי יש עיכוב של כחודש וישנם שני אופציות או לבטל או לקבל הנחה של 5%
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.

roneinav
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #22 

הי מישהו זכה לקבל את ה iClebo Omega

קצת מטורף להמתין מחודש יוני למוצר !!!

משהו כאן קיבל אותו

תודה

Iclebo
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 381
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 139 פעמים

שליחה #23 

@roneinav

ניסיתי לשלוח לך הודעה פרטית. לא יודע אם קיבלת...

פרסמתי בפוסט אחר שמשלוח הרובוטים החל שבוע שעבר. עד סוף השבוע הזה הרוב יקבלו אם לא כולם.
אם תשלח לי מספר טלפון בפרטי אבדוק לך אם כבר נשלח אליך.
·

RoiZentner
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 18
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #24 

@roneinav
·קיבלתי ב-14.09.16.

אני מתכוון להפעיל אותו בפעם הראשונה בעוד כשעה...מאד מתרגש! אשתדל לשתף איתכם רשמים.

roneinav
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

האומגה הגיעה אחרי 3 חודשים ....

שליחה #25 

טוב גם אני קבלתי קצת אחריך אבל הוא הגיע . אנחנו קוראים לה / לו לא ברור מטילדה.

האמת גם אנחנו די התרגשנו אחרי המתנה כל כך ארוכה ומיאשת ( מי שישמע לא ממש יבין את הקטע ).

התחלנו לבדוק אותו
בפעם ראשונה שהפעלנו אותו הלכנו למות הוא לא חזר לעריסה שלו להמשך טעינה , כתב בצג base ולא הצליח למצוא את הדרך לעמדת טעינה .
מה גם שראינו שהוא לא הצליח לנקות את כל הבית ואני מדבר על הקומה התחתונה שכוללת סלון ומטבח .

חשבתי עם כל החישנים שיש לו הוא באמת כמו שאמרו לא יתקע בקירות או רהיטים - בולשיט יש מקרים בהם הוא מזהה שהוא הגיע למזנון והוא באמת עוצר לפני שהוא נכנס בו וכמובן יש מקרים שהוא משום מה לא מזהה וכמובן הוא נכנס בו .

אבל יאמר לזכותו
שפזרנו לכלוך , אבק .חול .ושיער של כלב והוא ניקה הכל .

הרמנו אותו ביד לתחת העגינה שלו שילך להטען ואמרנו ננסה שוב מחר ,

יום שישי מטילדה מתוכנתת להתעורר לחיים בשעה 9 בבוקר ולהתחיל לעבוד .
רציתי לבדוק האם הפונקציה הזו עובדת או ש ...

באמת בשעה 9 בבוקר נדלקו האורות והגברת התעוררה לחיים יצאה בשמחה רוורס מתחנת העגינה שלה הדליקה את המטאטים והתחילה לנקות .

כנראה באור היום היא רואה יותר טוב :) נכנסה מתחת לשלולחן פינת האוכל עברה בין הכסאות ניקתה הסתובה וניקתה עד שסימה יצאה החוצה
ככה היא טילה לה בכל הדירה עברה שורה שורה של המרצפות בצורה מאוד עקבית אספה בדרך את כל מה שהיא ראתה
כמובן שלא שכחה להתקע במזנון בשידה ומי יודע עוד במה
נכנסה מתחת לספות בסלון ופשוט נתנה עבודה .
באיזה שהוא שלב נדלקה BASE על הצג .מענין חשבתי האם הפעם הגברת תדע לחזור למיטה

ואיזה פלא כנראה באור היום יותר קל לה להתמצות במרחב והיא תמרנה בצורה יפה את הדרך לעריסה עשתה רוורס התישרה ונכנסה לעריסה .

טוב גם הפעם באור היום היא לא עברה על כל הדירה , באסה חשבתי שהיא תטעין את עצמה ותצא שוב להלחם באבק אבל לא היא העדיפה לישון עד בוקר יום השבת .

לא ברור למה אבל שני אזורים היא מפספסת 1 המטבח 2 אזור דלת הכניסה של הבית .
נמשיך לתזז אותה ונעדכן .

Iclebo
עוסק בתחום
עוסק בתחום

Re: האומגה הגיעה אחרי 3 חודשים ....

שליחה #26 

@roneinav

ניסיתם שם אחר...? :D

בכל אופן, גם אנחנו למדים על הרובוט החדש, הרבה מבוסס על תגובות הלקוחות. לכן מה שאכתוב להלן מבוסס על הניסיון מ ה ARTE .
אי חזרה לבסיס יכולה להגרם ממיקום פחות נוח לרובוט. אשמח אם תשלח לי למייל צילום של תחנת העגינה בסביבה שלה. גם תמונות של האיזורים שמטילדה לא הגיעה אליהם. [email protected]

לדבריך מטילדה שלך לעיתים מצטיינת ולעיתים סוררת. ישנן לדעתי 2 אפשרויות :

1) מטילדה הגיעה אליך עם בעיה מנטאלית מובנית.
2) התאורה הסביבתית משתנה.

אם מטילדה חזרה לבסיס ולא המשיכה להתמודד עם שאר הבית סימן שמטילדה חשבה שהיא סיימה את הניקיון. צריך לבדוק מדוע.

אשמח להכנס קצת יותר לפרטים. האם תוכל לשלוח לי מספר טלפון בפרטי?

תודה

מודה מראש על שיתוף הפעולה (f)

·

roneinav
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #27 

שלום רונן
ראשית תודה שלחתי לך תמונות כפי שבקשת מקווה שתבין מה הבעיה שיש למטילדה.

שנית היום הגעתי הביתה מטילדה היתה כבר במיטה . זה יוכל להיות סימן טוב .
רגע אני אסביר מטילדה מתוכנתת להתעורר ולהתחיל לעבוד בשעה 9 בבוקר כך שהיא מפריעה לנו ולא מעצבנת את הכלב.
אז במידה והיא באמת יצאה לעבוד לפחות היא ידעה איך לשוב הביתה.:)

אין לי מושג האם היא הלכה לטיל במקומות האסורים אבל ברשותכם מחר נעשעה מבחן
אני אפזר לכלוך במספר בקודות בבית ונראה האם היא ביקרה באזור הזה.

עכשיו כמה דברים שיאמרו לזכותה של מטילדה ( וזה אני יוכל להגיד אחרי שהיה לי את רובי )

המברשת הראשית מדהימה - אלף זו לא מברשת זה עשוי מחומר סיליקון הבשורה הטובה היא שאין שערות ואין לכלוך בכלל
המברשת נקיה .

מיכל האיסוף - יחסית למה שהיה לי גדול .
שערות של הכלב - שואבת בלי שום בעיה אלופה .
יחסית לרובי היא די שקטה .

והבית נקי אין את החול שהכלב מכניס מהחצר אין שערות .

למרות שנאמר שמטילדה לא צריכה עמודים מחסומים וכו מסתבר שבמארז המפואר שהיא הגיעה איתו יש סרט שצריך להדביק על הרצפה
נגיד על המדרגות שהיא לא תיפול ותתרסק (אחרי המחיר המטורף וזמן האספקה)
היתי אומר שמה נראה לכם להדביק בדבק דו צדדי את הסרט על המדרגות שיש של הבית מה זה אולם יצור עם פסים נגד החלקה .
בקיצור לא הדבקתי וראיתי כי מטילדה לא זקוקה לסרט הזה היא הגיעה עד הקצה של המדרגה נעצרה והסתובבה מה שאומר שהחישנים עובדים
אז לא ברור למה הסרט.

זהו מחר נראה מה מטילדה עשתה או לא עשתה

יום טוב

Iclebo
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #28 

@roneinav

תודה ששלחת את התמונות. כדי לשמור על פרטיותך אמשיך את ההתכתבות איתך במיילים. מה שתבחר לשתף כאן זו החלטתך. באופן כללי אספר שהצעתי לך שנתמקד במיקום תחנת העגינה תחילה ונמשיך משם.
מטילדה אמורה להיות נבונה מספיק כדי לא לפספס איזורים. בטח שנבונה יותר מהחברים שמספקים אותה עם חוברת הסבר שכוללת טעויות ושגיאות כתיב ( ראה סקירתו של RoiZentner ).......8O . להבדיל מרובוטים רנדומלים שאינם כוללים מערכות ניווט, ה OMEGA בהחלט עשוי להיות מושפע ממשתנים סביבתיים. על כן האתגר בפתרון בעיות ניווט הוא מורכב יותר . לפני שאנו "מכריזים" על תקלה אנו מנסים להבין כיצד הסביבה בה הרובוט מצוי משפיעה על ההחלטות שהוא מקבל. ב ARTE אנחנו כבר מאוד מנוסים. יקח קצת זמן עד שנבין לגמרי מה משפיע על ה OMEGA ואיך. על כן שיתוף הפעולה של לקוחותנו מאוד חשוב ומוערך. יש לי תחושה שמטילדה שלך תשתפר ללא התערבות רופא וללא צורך בהחלפה. בקרוב נדע.
אבקש לנצל את ההזדמנות לדבר על הסננים. קצת מביך להודות אבל אני לא החלפתי סננים מתחילת השימוש ב OMEGA אצלי בבית או אצלנו במשרדים. לא זוכר כבר כמה חודשים הרובוטים אצלנו אבל בוודאות עברו הרבה למעלה מ 4 שבועות. להערכתי יותר משלושה חודשים. לא הרגשתי שינוי בביצועים ולא ראיתי בלאי בסננים. עדיין, אני מודע להנחיה בחוברת ההוראות ואת משמעותה בכל הנוגע לאחריות על המכשיר וכדומה. אני מתכוון לבדוק מול היצרן את הנושא ולחזור עם תשובה נאותה. אם היצרן יתעקש שזה אורך החיים של הסננים, הנטיה שלנו תהיה לכלול יותר סננים בערכה הבסיסית או להציעם במחיר סמלי. לא מחפשים לייצר רווחים ממכירת מתכלים. כאמור - אעדכן.
ו....כן....לגבי חוברת ההפעלה, אני אעביר אותה לאיש הכי חכם אצלנו בחברה (מתנצל על הציניות אבל כנראה שאין ברירה ) לטובת הגהה חוזרת ותיקון הליקויים. המהדורה הבאה תהיה מוצלחת וראויה.

לילה טוב

·

ronenca
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 31
שם מלא: רונן קבליירו
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #29 

שלום לכולם
רציתי לישאול האים יש כאלו שהזמינו את ה Omega בהזמנה המוקדמת ועדין לא קיבל את הרובוט
אני עד היום לא קיבלתי את ההזמנה והתשובה היחידה שאני מקבל היא שזה יצאה לחברת ההפצה.
ואף אחד לא אומר מתי אקבל אותו.

cure1
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 15
נתן תודות: 0

שליחה #30 

נשמע שעם כול החידושים שמביא הדגם החדש הוא
סובל בדיוק מאותם בעיות שהיו לדגם הקודם .
חוזר לא חוזר נתקע ברהיטים ומסיים את העבודה מתי שבא לו .
אני לצערי מאוד התאכזבתי מהדגם הקודם וכמעט לא עבד אצלי כלל .
היה בתיקון שלוש פעמים ורק לאחר החלפת המברשת למברשת
המשודרגת ניקה באמת כמו שצריך .
אבל אז שוב התקלקל ומאז כבר חצי שנה בארון ירד לי ממנו :(

שלח תגובה

חזור אל “רובוטים ביתיים”