חיבור iPod לימאה 659
-
dealeng
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 182
האם ניתן לחבר dock לא המקורי של ימאה לרסיבר? יש לי homedock deluxe שמאפשר גם לשמוע אודיו וגם לראות וידאו ואת התפריטים על מסך הטלויזיה. המכשיר הזה אמור להתאים לכל רסיבר. המכשיר מגיע גם עם שלט.
במידה וניתן לחבר, לאיזה כניסות ברסיבר והאם יהיה הבדל באיכות לעומת ה ה dock המקורי של ימאה?
תודה מראש.
במידה וניתן לחבר, לאיזה כניסות ברסיבר והאם יהיה הבדל באיכות לעומת ה ה dock המקורי של ימאה?
תודה מראש.
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46457
אתה מחבר את ה HomeDock Deluxe ב svideo לאחת הכניסות במסך שלך ואז מחברי האודיו לרסיבר.
-
dealeng
-
- חבר פעיל מאוד

- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

-
dealeng
-
- חבר פעיל מאוד

- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

אתה מחפש לקנות docking station ל ipod שלך ואתה מתלבט בין 2 אלה?
בכל מקרה, Yamaha YDS-10 מהווה פתרון זול יחסית, אתה מחבר אותו עם המחבר הייעודי שלהם לרסיבר שלך (בהנחה שיש לך כניסה כזאת) וזהו.
לא מצאתי מספיק מידע ברשת על המוצר אם הוא גם מעביר וידאו ולא רק אודיו,איך הוא מעביר אותם, איך מתבצעת השליטה (דרך השלט של הרסיבר?).
HomeDock Deluxe פתרון בעלות של כמעט פי 3, חיבור הוידאו הוא קומפוזיט או svideo וחיבור האודיו הוא סטריאו.
במידה ויש לך רסיבר בעל כניסה מתאימה ל YDS-10 והשליטה נעשית דרך השלט של הרסיבר - הייתי הולך על הפתרון הזה.
פתרון פשוט ואלגנטי.
בכל מקרה, Yamaha YDS-10 מהווה פתרון זול יחסית, אתה מחבר אותו עם המחבר הייעודי שלהם לרסיבר שלך (בהנחה שיש לך כניסה כזאת) וזהו.
לא מצאתי מספיק מידע ברשת על המוצר אם הוא גם מעביר וידאו ולא רק אודיו,איך הוא מעביר אותם, איך מתבצעת השליטה (דרך השלט של הרסיבר?).
HomeDock Deluxe פתרון בעלות של כמעט פי 3, חיבור הוידאו הוא קומפוזיט או svideo וחיבור האודיו הוא סטריאו.
במידה ויש לך רסיבר בעל כניסה מתאימה ל YDS-10 והשליטה נעשית דרך השלט של הרסיבר - הייתי הולך על הפתרון הזה.
פתרון פשוט ואלגנטי.
-
dealeng
-
- חבר פעיל מאוד

תודה. ראשית, אני לא מתלבט מה לקנות-
כבר יש לי את ה homedock delux שקניתי לכבוד המערכת החדשה. בינתיים קניתי את ה 659 ולו יש את ה docking station היעודי שלו. הבעיה היא שיש ברסיבר חיבור מיוחד עבורו שבו אני לא יכול להשתמש עם ה homedock deluxe. לכן אני מתלבט האם כדאי להחזיר את המכשיר לחול ולקנות את המכשיר היעודי. אני מעדיף שלא, אם אקבל אותה איכות.
בעיקרון, המכשיר היעודי מעביר גם וידאו כך ששניהם עושים את זה. המכשיר היעודי עובד עם השלט של הרסיבר והשני עם שלט משלו, מה שלא משנה לי כי במילא אני מעביר הכל לשלט אוניברסלי. במילים אחרות - האם אקבל אותם :ביצועים" בשניהם? אם כן. אשאר אם מה שקניתי.
בעיקרון, המכשיר היעודי מעביר גם וידאו כך ששניהם עושים את זה. המכשיר היעודי עובד עם השלט של הרסיבר והשני עם שלט משלו, מה שלא משנה לי כי במילא אני מעביר הכל לשלט אוניברסלי. במילים אחרות - האם אקבל אותם :ביצועים" בשניהם? אם כן. אשאר אם מה שקניתי.
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

-
dealeng
-
- חבר פעיל מאוד

תודה אבל זה לא ריאלי. לא ניתן בשום מקום לעשות כזו בדיקה
שלא לדבר על זה שה homedock deluxe בכלל לא נמכר בארץ.
האם מישהוא נוסף מכיר או יודע?
האם מישהוא נוסף מכיר או יודע?