באמת שירות סלקום טי וי לא חוקי?
לפי ההודעה שראיתי באדיסות טלקום ניוז רשום
שהשירות שלהם לא חוקי.
http://www.telecomnews.co.il/%D7%94%D7% ... D7%9C.html
אז האם לדעתכם מי שמצטרך לסלקום טיוי מסתכן בהמשך בעברה על החוק?
שהשירות שלהם לא חוקי.
http://www.telecomnews.co.il/%D7%94%D7% ... D7%9C.html
אז האם לדעתכם מי שמצטרך לסלקום טיוי מסתכן בהמשך בעברה על החוק?
השם האמיתי שלי זה רמי,
השם משתמש שלי הראשון פה זה רמקולים.
- IditVahadat
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 156
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
@odedwe
·
אתה מודע לזה שאירוע ההשקה של סלקוםTV נעשה ביוזמת ובנוכחות שר התקשורת, כן?
·
·IditVahadat כתב:@odedwe
·
...
הכתב בכתב טוען שמשרד התקשורת לא פועל תמיד רק לפי חוק התקשורת.
אני רק מקווה שאם זאת עברה על חוק התקשורת שלא יאשימו גם הלקוחות בשותפות לקוחות.
ואם באמת יש חוק כזה שתומך בשליטות בלעדיות אז לדעתי אולי צריך לשנות אותו.
השם האמיתי שלי זה רמי,
אחד האתרים ההזויים אם זה היה תלוי באתר הזה היינו נשארים רק עם חברת תקשורת אחת (בזק ) והיינו גולשים במהירות 56600 כמו לפני 20 שנה.
ולגבי שאלתך: סלקום tv הוא מיזם טלוויזיוני שבשונה מהוט ויס משדר באמצעות האינטרנט, נכון להיום אין שום חוק או רגולציה שמגביל או מונע שידורי טלוויזיה על גבי אינטרנט ולכן אינו כפוף למשרד התקשורת או מועצת הכבלים והלוויין, וכל עוד שום דבר לא השתנה סלקום/נטפליקס ועוד מיזמי וידאו אינם זקוקים לרישיון שידורים ולכן אפשר לומר שזה חוקי לחלוטין. לדעתי ברגע שסלקום יגיעו לרבע מיליון מנויים יתחילו להפעיל לחצים על סלקום להתחיל תהליך קבלת רישיון מוסדר.
ולגבי שאלתך: סלקום tv הוא מיזם טלוויזיוני שבשונה מהוט ויס משדר באמצעות האינטרנט, נכון להיום אין שום חוק או רגולציה שמגביל או מונע שידורי טלוויזיה על גבי אינטרנט ולכן אינו כפוף למשרד התקשורת או מועצת הכבלים והלוויין, וכל עוד שום דבר לא השתנה סלקום/נטפליקס ועוד מיזמי וידאו אינם זקוקים לרישיון שידורים ולכן אפשר לומר שזה חוקי לחלוטין. לדעתי ברגע שסלקום יגיעו לרבע מיליון מנויים יתחילו להפעיל לחצים על סלקום להתחיל תהליך קבלת רישיון מוסדר.
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
השווה בין נפליקס מול סלקום לא מדוייק
·התרוץ של סלקום tv שהיא רובצת על תשתית אינטרנט לפי כך איין צורך ברשיון זה שקר גס יש חוק הפצה תכנים שיש איסור למי שאיין לו רשיון ובנוסף הוא מחויב להיות כפוף למועצה לכבלים ולווין וסלקום לא בעלת התר לשידורים אלא בעלת רשיון רט"ן ורשיון כללי לאניטרנו וטלפוניה ביתית .. כיוםmchip81 כתב:אחד האתרים ההזויים אם זה היה תלוי באתר הזה היינו נשארים רק עם חברת תקשורת אחת (בזק ) והיינו גולשים במהירות 56600 כמו לפני 20 שנה.
ולגבי שאלתך: סלקום tv הוא מיזם טלוויזיוני שבשונה מהוט ויס משדר באמצעות האינטרנט, נכון להיום אין שום חוק או רגולציה שמגביל או מונע שידורי טלוויזיה על גבי אינטרנט ולכן אינו כפוף למשרד התקשורת או מועצת הכבלים והלוויין, וכל עוד שום דבר לא השתנה סלקום/נטפליקס ועוד מיזמי וידאו אינם זקוקים לרישיון שידורים ולכן אפשר לומר שזה חוקי לחלוטין. לדעתי ברגע שסלקום יגיעו לרבע מיליון מנויים יתחילו להפעיל לחצים על סלקום להתחיל תהליך קבלת רישיון מוסדר....
אם איין בצורך ברשיון מדוע שר התקשורת מנסה לעשות תרגלים בחוק התקשורת
הגברת התחרות בשוק התקשורת
http://www.pmo.gov.il/Secretary/GovDeci ... c1856.aspx