Aquabot - רובוט שואב ושוטף
רציתי לציין לשבח, באמת שאני לא רגיל לשירות כזה, את @Iclebo
ביום למחרת כבר יצרו איתי קשר לתאם שליח לקבלת חלק חדש -- כעבור יומיים כבר קיבלתי אותו ולאחר החלפתו -- עובד בצורה מעולה מהרגע הראשון.
זה מה שעושה את ההבדל האמיתי בין יבואנים/חברות.
תודה רבה!
ביום למחרת כבר יצרו איתי קשר לתאם שליח לקבלת חלק חדש -- כעבור יומיים כבר קיבלתי אותו ולאחר החלפתו -- עובד בצורה מעולה מהרגע הראשון.
זה מה שעושה את ההבדל האמיתי בין יבואנים/חברות.
תודה רבה!
מאחר והחשיפה שלי לשואב די קצרה (הוא לא נמצא בביתי) אני יכול לרשום התרשמות קצרה.
השואב קל לתחזוקה, מהיר בעבודתו ועושה אותה נאמנה. השואב מאט לפני התנגשות במכשולים למעט רהיטים בצבע כהה כמו ונגה.
ידעתי שהשואב עובד רנדומלית לפני שקניתי אותו וגם היום לא הייתי קונה מוצר אחר אבל אני לא אוהב את השיטה הזו, מעדיף שואב שעובד חכם יותר רק שהם עולים בדרך כלל כפול.
השואב קל לתחזוקה, מהיר בעבודתו ועושה אותה נאמנה. השואב מאט לפני התנגשות במכשולים למעט רהיטים בצבע כהה כמו ונגה.
ידעתי שהשואב עובד רנדומלית לפני שקניתי אותו וגם היום לא הייתי קונה מוצר אחר אבל אני לא אוהב את השיטה הזו, מעדיף שואב שעובד חכם יותר רק שהם עולים בדרך כלל כפול.
האם הדבר הזה ידע לטפס קנט מתכת
יש לי בכניסה לחדר קנט מתכת קטן כזה, ובכניסה לממד יש לי מדרגה קטנה כלפי מטה,
האם הדבר הזה ידע לטפס את המכשולים האלו?
הדבר הזה יודע לשטוף פרקט?
תודה על העזרה
האם הדבר הזה ידע לטפס את המכשולים האלו?
הדבר הזה יודע לשטוף פרקט?
תודה על העזרה
Re: האם הדבר הזה ידע לטפס קנט מתכת
@amosexy
1 ס"מ אין בעיה.
אגב, הכניסה לממ"ד בדרך כלל בסביבות 2 ס"מ...
·
1 ס"מ אין בעיה.
אגב, הכניסה לממ"ד בדרך כלל בסביבות 2 ס"מ...
·
@Iclebo
·
נפלא , אפשר פרטי התקשרות עדכניים? ראיתי בפורום כמה מספרים וכמה תלונות שלא הגיעו ליעד
אז אני רוצה לוודא שאני מתקשר להכי עדכני שיש
·
נפלא , אפשר פרטי התקשרות עדכניים? ראיתי בפורום כמה מספרים וכמה תלונות שלא הגיעו ליעד
אז אני רוצה לוודא שאני מתקשר להכי עדכני שיש
@amosexy
·
*5373
אם תרצה שיפנו אליך את מוזמן להשאיר לי טלפון בפרטי.
·
*5373
אם תרצה שיפנו אליך את מוזמן להשאיר לי טלפון בפרטי.
שלום ICLEBO.
רכשתי את השואב AQUABOT והוא באמת מעולה, אך יש לו חיסרון משמעותי אחד וזה שאיני יכול להגביל את המקום שאני רוצה שנוא ינקה.
למשל אחרי ארוחה שאני רוצה לנקות נניח רק את המטבח אז אני צריך לשים מחסומים שונים כדי להגבילו.
בקיצור השאלה היא האם יש מחסום וירטואלי לרובוט הנ''ל?
תודה. יאיר
רכשתי את השואב AQUABOT והוא באמת מעולה, אך יש לו חיסרון משמעותי אחד וזה שאיני יכול להגביל את המקום שאני רוצה שנוא ינקה.
למשל אחרי ארוחה שאני רוצה לנקות נניח רק את המטבח אז אני צריך לשים מחסומים שונים כדי להגבילו.
בקיצור השאלה היא האם יש מחסום וירטואלי לרובוט הנ''ל?
תודה. יאיר
@יאירHD,
שלום...לצערי אין גובל מגנטי ולא קיר וירטואלי. אני לא כל כך מבין למה כי מדובר בטכנולוגיה מאוד פשוטה וזמינה. אני מסכים איתך שזה חיסרון.
אני יכול להציע לך להשתמש בכפתורי הכיוון שבשלט על מנת לנקות איזור ספציפי או בלחצן ה SPOT שבשלט על מנת לנקות איזור מוגבל.
·
שלום...לצערי אין גובל מגנטי ולא קיר וירטואלי. אני לא כל כך מבין למה כי מדובר בטכנולוגיה מאוד פשוטה וזמינה. אני מסכים איתך שזה חיסרון.
אני יכול להציע לך להשתמש בכפתורי הכיוון שבשלט על מנת לנקות איזור ספציפי או בלחצן ה SPOT שבשלט על מנת לנקות איזור מוגבל.
·
היי לכולם.
התחלתי לחפש רובוט ראשון לבית החדש וקצת הדליק אותי הנושא הזה של שאיבה וגם שטיפה.
האם מישהו יכול לתת חוות דעת על המוצר הזה? האם כדאי להשקיע עליו כמוצר ראשון בתחום ?
לבחור שמשווק אותם, האם יש מחירי מבצע לחברי הפורום??
התחלתי לחפש רובוט ראשון לבית החדש וקצת הדליק אותי הנושא הזה של שאיבה וגם שטיפה.
האם מישהו יכול לתת חוות דעת על המוצר הזה? האם כדאי להשקיע עליו כמוצר ראשון בתחום ?
לבחור שמשווק אותם, האם יש מחירי מבצע לחברי הפורום??