Hauppauge 150

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
wtv פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 38
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

האם זה טבעי שהתמונה אינה חדה כמו בטלויזה ( ניתן לראות בעיקר בתרגום שקצוות האותיות מטושטשות). הצבעים אינם טבעיים וחזקים מדי ? למרות כל נסיונות הכיוונון אי אפשר להגיע לתוצאה אופטימלית .

AdiLev
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2278
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #2 

פילטר כמו PUREVIDEO יכול לשפר אבל תמיד האיכות תהיה נמוכה בגלל שזה דגימה אנלוגית ולא דיגטאלית וכן לא ברמות הדגימה הצפופות ביותר. מעבר לזה יש דחיסה פוגעת ופריסה שגם זה לא מוסיף לדיוק. בחר רזולוציה מקסימלית בעת הדגימה והמצב ישתפר. בכל מקרה בYESMAX או HOTMAGIC תוכל לקבל איכות טובה יותר כי נשמר הקוד הדיגיטאלי המקורי!
יעוץ ופיתוח GlobalProtect -

wtv פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

פעם הכל היה אנלוגי ולא ידענו צרות כאלה..
אני לא מבין, אני משתמש באיכות הגבוהה ביותר של הכרטיס (שאינה אמורה לפגוע באיכות התמונה)ועדיין מקבל איכות "רגילה" של כרטיס TV רגיל.לשם השוואה אני מחבר את אותו מקור אנלוגי לכרטיס לכידת וידאו חיצוני (datavideo DAC-100) ומקבל תמונה נקיה וחדה כפי שהיא נראית על מסך הטלויזיה. OK תגיד שכאן אין דחיסה , אבל באיכת המקסימלית של ה-Hauppauge הדחיסה הינה קטנה יחסית ולא צריכה להשפיע ובטח שלא לפגוע בחדות התמונה.
לגבי ה"פריסה" גם לא ברור לי . למה אתה מתכוון בכך? פעם היו כרטיסי פריסת וידאו מיוחדים , אבל היום כל כרטיס מסך פשוט יודע להציג וידאו ללא בעיות . לראיה הקרנת וידאו מכונן DVD במחשב, אין כאן שום בעית פריסה או איבוד איכות.

השאלה הנשאלת היא האם אפשר לראות תמונה באיכות "אנלוגית" דרך ה-Hauppauge כפי שהיא נראית בחיבור קומפוזיט רגיל לטלויזיה.

wtv פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

האם יש שיטה או שימוש במקודדים אחרים לשיפור איכות הכרטיס?

erezr
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 789
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 31 פעמים

שליחה #5 

tzotz
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 214
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 2 פעמים

WTV

שליחה #6 

אמנם אני חוזר על עצמי
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ler#199236

אבל תנסה את Dscaler4. אני צופה רק עם זה דרך s-video והתמונה מעולה. לא ממליץ להקליט באמצעותה משום שאין תמיכת חומרה ב-mpeg2 אבל לצפיה חבל"ז

wtv פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

אכן התוכנה משפרת את האיכות אבל בעית ה-sync מעיקה ולא ניתן להשתמש בפונקציות הPVR . לצורך צפייה בלבד אני לא צריך מחשב מחובר לטלויזיה..

alonre
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 6

המלצה על כרטיס לכידה שעושה דגימה דיגיטלית (או משהו)?

שליחה #8 

AdiLev כתב:פילטר כמו PUREVIDEO יכול לשפר אבל תמיד האיכות תהיה נמוכה בגלל שזה דגימה אנלוגית ולא דיגטאלית וכן לא ברמות הדגימה הצפופות ביותר. מעבר לזה יש דחיסה פוגעת ופריסה שגם זה לא מוסיף לדיוק. בחר רזולוציה מקסימלית בעת הדגימה והמצב ישתפר. בכל מקרה בYESMAX או HOTMAGIC תוכל לקבל איכות טובה יותר כי נשמר הקוד הדיגיטאלי המקורי!
...
אני מחפש כרטיס לכידה שייתן לי איכות תמונה טובה (בניגוד ל-PVR150MCE).

בנוסף, מוזכר כאן כרטיס טלוויזיה ב-USB. אני יכול להשתמש ב-MCE עם כרטיס שכזה כולל לראות ולהקליט טלוויזיה?

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”