DV490 של פיוניר
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
ולדעתי גם לא תגיע ל-1400 ש"ח, אלא למשהו כמו 1100 ש"ח (כולל הכבל).
Silence speaks louder than words
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

אני מעריך שבמשהו כמו 900-950 ש"ח, לא יותר. תוסיף 150 ש"ח לכבל טוב, ותגיע ל-1100 ש"ח.
אתה יכול ליקנות אותו ב 850 ש"ח בעולם הקולנוע
אתה יכול ליקנות אותו ב 850 ש"ח בעולם הקולנוע במתחם בעפולה מול ביה"ח העמק
זאת החנות שצמודה לקפה ארומה
אני קניתי אותו שם
זאת החנות שצמודה לקפה ארומה
אני קניתי אותו שם
דרך אגב וסליחה שאני נדחף אולי זה יכול לעזור לך בעתיד.
יש לי את הדיוידי המדובר, שמחובר בHDMI ל LCD וכיוונתי את הגדרות התמונה בדיוידי ל576 אם אני מעלה את הרזולוציה ל720 או 1080 בחלק מהסרטים אני רואה 4:3 ולא 16:9 זה נורמלי?
איך אתם כיוונתם את ה 490 ?
תודה מראש...
נ.ב
אני קניתי את הדיוידי ב920 ש"ח בחנות סטריאו דרום ברחובות עם אחריות של ט.ר ל3 שנים.
בנוסף קניתי כבל HDMI של פיליפס ב230 ש"ח שנחשב כבר מעולה ואני לא בטוח שצריך כזה כבל אבל בשביל 30 שקלים אני מעדיף לקנות "יותר טוב" .
יש לי את הדיוידי המדובר, שמחובר בHDMI ל LCD וכיוונתי את הגדרות התמונה בדיוידי ל576 אם אני מעלה את הרזולוציה ל720 או 1080 בחלק מהסרטים אני רואה 4:3 ולא 16:9 זה נורמלי?
איך אתם כיוונתם את ה 490 ?
תודה מראש...
נ.ב
אני קניתי את הדיוידי ב920 ש"ח בחנות סטריאו דרום ברחובות עם אחריות של ט.ר ל3 שנים.
בנוסף קניתי כבל HDMI של פיליפס ב230 ש"ח שנחשב כבר מעולה ואני לא בטוח שצריך כזה כבל אבל בשביל 30 שקלים אני מעדיף לקנות "יותר טוב" .
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

איזה רזולוציה יש לך בטלויזיה?
אצלי יש 768 שורות, לכן כיוונתי את ה-HDMI ל-720p. נכון שהתמונה לא נמרחת על כל התמונה, ואז אתה צריך לבחור: להשאיר את התמונה שעיבד ה-DVD, או להפעיל בטלויזיה מריחה על כל המסך. אצלי ראיתי שלמרות שיש ירידה קטנה באיכות, עדיף למרוח על כל המסך ולהנות מתמונה מלאה.
אצלי יש 768 שורות, לכן כיוונתי את ה-HDMI ל-720p. נכון שהתמונה לא נמרחת על כל התמונה, ואז אתה צריך לבחור: להשאיר את התמונה שעיבד ה-DVD, או להפעיל בטלויזיה מריחה על כל המסך. אצלי ראיתי שלמרות שיש ירידה קטנה באיכות, עדיף למרוח על כל המסך ולהנות מתמונה מלאה.
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

אם אני לא טועה ל-PHD8 יש 1024x768, לא? אז גם לך הייתי ממליץ לעבור ל-720p. אחרת שורות של פיקסלים הולכות לך לאיבוד ב-downscaling. תבין שמסך לא יכול להציג יותר שורות ממה שיש לו, ולכן הוא יצטרך לבצע עיבוד לתמונה ובמקרה הזה עיבוד = איבוד.
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

ממש ממש לא. אצלי, ב-LCD של טושיבה, התוצאה של ה-upscaling הרבה הרבה יותר טובה מהתוצאה של downscaling, וזה גם הגיוני - לשכפל שורות יתן לך תוצאה טובה יותר מאשר לאבד שורות.יוני כתב:לא עדיף אבל שהמסך יבצע downscale מupscale (במקרה הזה רק של 48 שורות אבל בכל זאת)...
תעשה בדיקה דרך המחשב: תציג מסמך טקסט, ותעבור מ-768 שורות ל-1024, ותראה.