Hot fiber תחליף ל serviio במדיה סנטר?
שלום,
האם אפשר להגדיר ישירות מהמחשב (win 10 ) שיתוף של תיקייה מסויימת שתזוהה בממירים ? להבנתי התוכנה serviio עושה בדיוק את זה (רק שהיא לא חינמית) אבל הייתי רוצה לדעת אם יש דרך אחרת רק באמצעות הווינדוס (בדומה לאיך שמשתפים תיקייה ברשת הביתית...)
אגב, בעת שאני לוחץ מקש ימני על קובץ סרט כלשהוא, יש לי אפשרות "שדר להתקן" ואז נפתחת רשימת כל הממירים שמחוברים ברשת הביתית, וברגע שאני מנסה לשדר את הסירטון לאחד הממירים אפשר לראות שהממיר אכן מגיב לזה ויש טעינה אולם זה לא מצליח לבסוף ונכשל (ולרוב תוקע גם את הממיר).
תודה!!.
האם אפשר להגדיר ישירות מהמחשב (win 10 ) שיתוף של תיקייה מסויימת שתזוהה בממירים ? להבנתי התוכנה serviio עושה בדיוק את זה (רק שהיא לא חינמית) אבל הייתי רוצה לדעת אם יש דרך אחרת רק באמצעות הווינדוס (בדומה לאיך שמשתפים תיקייה ברשת הביתית...)
אגב, בעת שאני לוחץ מקש ימני על קובץ סרט כלשהוא, יש לי אפשרות "שדר להתקן" ואז נפתחת רשימת כל הממירים שמחוברים ברשת הביתית, וברגע שאני מנסה לשדר את הסירטון לאחד הממירים אפשר לראות שהממיר אכן מגיב לזה ויש טעינה אולם זה לא מצליח לבסוף ונכשל (ולרוב תוקע גם את הממיר).
תודה!!.
Windows has detected you do not have a keyboard, please Press 'F9" to continue.
serviio חינמית בגרסה הרגילה שלה (לא פרו) ואתה לא צריך יותר ממנה, אני אישית משתמשש בה אבל לא עם ממיר אלא עם טלויזיה חכמה.
במידה והממיר תומך בDLNA יש מלא מתחרים לserviio כמו Plex וכו'
לגבי חלונות: אם תפתח את המדיה פלייר (ותשאיר פתוח) ותגדיר שיתוף מדיה ברשת, אתה אמור לראות את המחשב בממיר (שוב במידה והוא תומך בפרוטוקול)
לגבי חלונות: אם תפתח את המדיה פלייר (ותשאיר פתוח) ותגדיר שיתוף מדיה ברשת, אתה אמור לראות את המחשב בממיר (שוב במידה והוא תומך בפרוטוקול)
אוקיי הגדרתי ובאמת המחשב מופיע כעת בממיר אבל איך בדיוק אני מזין את הסיפרייה שם בתכנים ?yogevk כתב:serviio חינמית בגרסה הרגילה שלה (לא פרו) ואתה לא צריך יותר ממנה, אני אישית משתמשש בה אבל לא עם ממיר אלא עם טלויזיה חכמה.
לגבי חלונות: אם תפתח את המדיה פלייר (ותשאיר פתוח) ותגדיר שיתוף מדיה ברשת, אתה אמור לראות את המחשב בממיר (שוב במידה והוא תומך בפרוטוקול)...
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
תפעול מדיה סנטר
Bar18 כתב:אוקיי הגדרתי ובאמת המחשב מופיע כעת בממיר אבל איך בדיוק אני מזין את הסיפרייה שם בתכנים ?.........
- uh99
- חבר מביא חבר

הפתרון הכי נכון... צ'אט תמיכה טכנית בהצלחה
ברוכים הבאים לשירות תמיכה טכנית של HOTBar18 כתב:פעלתי לפי הסרטון אבל שוב אין תכנים בספריות, איך אני מכניס לשם תוכן ? שאני נכנס לסיפריות דרך הממיר הוא רושם " no content"...
http://www.hot.net.il/heb/customerservi ... ctus/chat/
Re: הפתרון הכי נכון... צ'אט תמיכה טכנית בהצלחה
הם לא תומכים בזה.uh99 כתב:ברוכים הבאים לשירות תמיכה טכנית של HOT......
http://www.hot.net.il/heb/customerservi ... ctus/chat/...
- uh99
- חבר מביא חבר

לתומי חשבתי שהפתרון הכי נכון... צ'אט תמיכה טכנית אך לא כך הדבר
מדיה סנטרBar18 כתב:
הם לא תומכים בזה..........
http://fiberbox.hot.net.il/tutorials/apps/mediacenter
Serviio Media Server Setup
·
Re: לתומי חשבתי שהפתרון הכי נכון... צ'אט תמיכה טכנית אך לא כך הדבר
@uh99
·
כפי שציינתי אני רוצה להפעיל את זה במדיה פלייר בווינדוס
·
כפי שציינתי אני רוצה להפעיל את זה במדיה פלייר בווינדוס