עזרה ברכישת פלזמה 50
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
כן (1080i). לגבי HDMI - הכרטיסים של PANASONIC אינם תומכים ברזולוציה הטבעית של המסך (1366x768). אם אתה מתכוון להשתמש במעבד וידיאו, כרטיס HDMI לא יתאים לך. כעת אני מחקה לכרטיס DVI על מנת לבדוק אם הוא תומך ברזולוציה הנ"ל (לא מצאתי שום מידע ברשת).dealeng כתב:vitalyi תודה. האם הוא hd?
...
אתה בטוח שהמסך לא מקבל רזולוציה טבעית דרך HDMI? (בסקירה של עופר של ה42 אינץ הוא אמר במפורש שהוא כן מקבל רזולוציה טבעית דרל HDMI אך רק בתדר 59.94HZ...)vitalyi כתב:כן (1080i). לגבי HDMI - הכרטיסים של PANASONIC אינם תומכים ברזולוציה הטבעית של המסך (1366x768). אם אתה מתכוון להשתמש במעבד וידיאו, כרטיס HDMI לא יתאים לך. כעת אני מחקה לכרטיס DVI על מנת לבדוק אם הוא תומך ברזולוציה הנ"ל (לא מצאתי שום מידע ברשת).dealeng כתב:vitalyi תודה. האם הוא hd?
......
בטוח, הרזולוציה הזו לא מופיעה בחוברת של הכרטיס. חוץ מזה, כאשר ניסיתי להגיע לרזולוציה הנ"ל במעבד וידיאו, התמונה הייתה נעלמת . הרזולוציה המכסימלית שהמסך מקבל בפועל דרך HDMI היא 1366x746.
נערך לאחרונה על ידי vitalyi ב 27/01/2007 19:15, נערך פעם 1 בסך הכל.
הגעתם לדיון שמעל רמתי הטכנית... אני רק
רוצה לדעת אם dvi יכול להחליף HDMI בהנחה שאני מתכוון לראות טלויזיה ב hd, בעוד כשנה (זה מה שידוע לי שריאלי)וב dvd תומך, בעתיד, ולא להתשמש ברמקולים של הפלזמה.
Re: מצטער על הבורות הטכנית אבל
DVI גם בסדר ויתכן שאפילו עדיף (עוד לא בדקתי בעצמי - עדיף או לא).dealeng כתב:שוב, מה זה אומר - hdmi חובה או dvi גם בסדר?...
olie
1024x768 זה לא הרזולוציה הטבעית של 50PHD8.
עריכה
הנושא של רזולוציה טבעית לא עקרוני למי שלא משתמש במעבד וידיאו