vesternet חוות דעת..?
- PCingAddict
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1564
- שם מלא: יוסי
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 190 פעמים
חפש בשרשור הדביק, יש הרבה אינפורמציה, גם על האתר הזה.
- moshearviv
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 113
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
אכן אתר מומלץ
נוותנים תמיכה גם לאחר הרכישה ועוזרים במה שאפשר.
שלח להם מייל דרך האתר תסביר שאתה מישראל תרשום מה אתה רוצה לקנות והם יכינו לך "דף רכישה" עם מחירים ללא מע"מ .
תשדל\י לפצל את ההזמנות שלא יעברו את הרף של המכס (לא זוכר כמה) כדי להפחית את הסיכוי שיתפס בארץ
בהצלחה
שלח להם מייל דרך האתר תסביר שאתה מישראל תרשום מה אתה רוצה לקנות והם יכינו לך "דף רכישה" עם מחירים ללא מע"מ .
תשדל\י לפצל את ההזמנות שלא יעברו את הרף של המכס (לא זוכר כמה) כדי להפחית את הסיכוי שיתפס בארץ
בהצלחה
Re: מע"מ...
@smargi
יכול להיות, בכל מקרה צור קשר, לי גם הורידו מחירים משמעותית לעומת המחיר שרשום באתר.
·
יכול להיות, בכל מקרה צור קשר, לי גם הורידו מחירים משמעותית לעומת המחיר שרשום באתר.
·
Re: מע"מ...
·נכון, פעם שהקלדת שאתה מישראל המע"מ האירופאי ירד לבד, יש להם שירות מצויין ונדיב, עונים מהר, אני למשל החלפתי מוצרים לאחר קנייה ולא הייתה בעיה, תמיד ענו על שאלות בנימוס, גם בעניין המכס הם יודעים איך לטפל....smargi כתב:עשיתי ניסוי של תהליך של הזמנה וראיתי שכאשר כתבתי את הכתובת למשלוח באתר ישראל המחיר של המוצר ירד אוטמטית יש מצב שהם כבר עידכנו את האתר שידע להוריד מע"מ לבד לפי המדינה לשליחת המוצר...?...
ממולץ בחום
לי נעצרו מספר מודלים במכס,ahiel כתב:משלוח לקח לי בפעם האחרונה שבוע וחצי.
מכס רק לשים לב ששולחים דרך royal mail ולא דרך fedex ואז הכל סבבה.
אם תופסים במכס צריך להחזיר לשולח כי אין לזה אישור בארץ......
שילמתי עליהם רק מע"מ המחיר שהייה מוצהר בחבילה.
ממש לא נכון שמחזרים לשלוח.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
חוויית הקניה שלי ב Vesternet שיכנעה אותי שיש דרכים לעשות עסקים ברשת וגם לשמור על קשר אישי עם הלקוחות. השירותיות של הצוות ראויה לציון ומהירות הביצוע גם היא טובה מאוד.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
כך היה גם לי פעמיים: פעם אחת מVesternet ופעם אחת מVera.avisar1 כתב:לי נעצרו מספר מודלים במכס,
שילמתי עליהם רק מע"מ המחיר שהייה מוצהר בחבילה.
ממש לא נכון שמחזרים לשלוח....
יחד עם זאת, יש לזכור כי הדבר תלוי במוכס שבודק את החבילה:
אם הוא מבין שמדובר במוצר אלחוטי ויתחיל לבדוק אם הוא מאושר בארץ ו/או ידרוש אישור משרד התקשורת - המוצר יוחזרת לשולח.
אם הוא אינו מבין במה מדובר, אבל לפי ההצהרה המוצר בשווי החייב במע"מ - ידרוש את תשלום המע"מ.
נסו למצוא תשובות לשאלות הקשורות לZ-Wave בשרשור הדביק שבראש הפורום
שתפו את הרעיונות שלכם בשרשור זה
שתפו את הרעיונות שלכם בשרשור זה