שלום לכולם.
ברשותי iclebo כבר כמעט שנה. לפני חודש וחצי הבחנתי שהרובוט לא מנקה כמו שצריך הוא רק מפזר את הלכלוך בבית והרבה מאוד פעמיים שאני מפעיל אותו הוא נתקע באמצע עבודה (הוא קופא במקום ולא זז) ובעצם לא פועל.
בנוסף לכך יש לו מספר בעיות כבר תקופה ארוכה שלא אמורות לקרות למשל הוא לא מוצא תמיד את העמדת טעינה וגרוע מזה הוא לא מזהה את עמדת טעינה ועולה עליה באמצע פעולה (הרעש שנשמע זה כאילו הוא שובר את העמדה). כמובן שניקתי את הרובט לגמרי ושום דבר לא השתנה.
עקב כל התקלות החלטתי לפנות לחברה. אז לפני חודש וחצי התקשרתי לחברה וענתה לי נציגה שאמרה לי שאם יש לי בעיה ברובוט שאני אמלא טופס שירות באתר . כמובן שזה מה שעשיתי, מילאתי את הטופס באתר.
עבר שבוע ואף אחד לא מתקשר. החלטתי שאני אתקשר אליהם ואז ענתה לי אותה נציגה, אז אמרתי לה שמילאתי טופס לפני שבוע ושאף אחד לא חוזר אלי. היא אמרה לי סליחה כן קיבלנו את הטופס פשוט לא שמנו לב. פירטתי בפניה את כל התקלות בשנית והיא אמרה לי אני בודקת עם טכנאי וכבר מתקשרת.
היא חזרה אלי כעבור מספר דקות ואמרה לי שהטכנאי אמר לה שכנראה הלך הלוח אם ויש צורך להחליף אותו. אמרתי מעולה יופי עכשיו יודעים מה הבעיה עכשיו נשאר רק לתקן, אבל פה זה רק מתחיל.
הנציגה אמרה לי תקשיב אין לנו לוח אם כרגע אבל יש משלוח מחול שאמור להגיע בימים הקרובים ואז אני אצור איתך קשר. כמובן שאמרתי בסדר גמור.
עבר שבוע ואף אחד לא מתקשר עברו שבועיים ואף אחד לא מתקשר אז החלטתי להתקשר שוב ולבדוק מה קורה עם זה כי כרגע אני תקוע עם רובוט שלא פועל.
ענתה לי אותה נציגה, שאלתי אותה מה קורה עם הרובוט שלי למה אתם לא מתקנים אותו? למה אתם לא מתקשרים? היא אמרה לי תקשיב המשלוח מתעכב ואני לא יודעת מתי הוא יגיע אז בנתיים תחכה עד שזה יגיע (תשובה מעולה לנציגת שירות) ואז אני יעדכן אותך .
אמרתי לה שאני לא מוכן לזה שיש לי רובוט בבית שכבר חודש לא עובד , אז היא אמרה לי אני אבדוק עם הבוס שלי מה אני יכולה לעשות ואצור איתך קשר .
כמובן שעבר מעל לשבוע וחצי ואף אחד לא יצר איתי קשר.
חשבתי לעצמי אולי אם אני אכתוב באתר שוב ואז יצרו איתי קשר, מילאת את זה לפני מספר ימים ואף אחד לא חזר.
חשוב לי לציין שאני רושם את הפוסט הזה ממקום של תסכול. כי יש לי בבית רובוט שעולה לא מעט כסף שלא פועל ואני מחכה שיתקנו אותו כבר חודש וחצי.
בפורום רשום הרבה מאוד על השירות "טוב" ועל רונן אז במקרה שלי זה לא ככה.
עם רונן דיברתי בתחילת הדרך והוא באמת בחור נחמד ובגללו קניתי את הרובט אצלו ולא באי בי (שזה הרבה יותר זול) בגלל השירות והתיקונים שהבטיחו לי.
אם היית צריך לקנות עכשיו רובוט לא הייתי קונה אצלם וזה לא בגלל שהרובוט לא טוב נהפכו הוא מעולה אלא בגלל השירות הגרוע והמזלזל שהם נותנים. אני מרגיש שאני צריך לריב איתם בשביל שיסדרו לי את הרובוט שלא פועל טוב.
iclebo שירות גרוע ומזלזל.
- avilior
- חבר ותיק

- תגובות: 1629
- נתן תודות: 191 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
לצערי גם המכשיר שלנו סובל מהבעיות שציינת והוא לא בשימוש חודשים רבים.
אשתי דיברה עם השירות לפני למעלה משבוע ולא חזרו אליה עד עכשיו.
הסיבה שרכשתי אותו עם אחריות מלאה הייתה נטו בגלל השירות, אבל כשצריכים מהם שירות זה לא עובד. לא משנה עד כמה הבחור בצד השני של הקו נחמד, אם לא חוזרים ללקוח, ואני לא מדבר על פעם אחת שיכולה לקרות, אני בעצמי ניסיתי לפני כמה חודשים להתקשר ואז הסבירו שהפנייה נפלה בין הכסאות, משהו כאן לקוי.
אשתי דיברה עם השירות לפני למעלה משבוע ולא חזרו אליה עד עכשיו.
הסיבה שרכשתי אותו עם אחריות מלאה הייתה נטו בגלל השירות, אבל כשצריכים מהם שירות זה לא עובד. לא משנה עד כמה הבחור בצד השני של הקו נחמד, אם לא חוזרים ללקוח, ואני לא מדבר על פעם אחת שיכולה לקרות, אני בעצמי ניסיתי לפני כמה חודשים להתקשר ואז הסבירו שהפנייה נפלה בין הכסאות, משהו כאן לקוי.
אבי ואלון,
באמת נחמדות לא עוזרת לכם כשהרובוט לא מתפקד. דיברתי בפוסטים קודמים על ליקויים ותקלות בשירות אותם אנו חווים במהלך החודשיים שלושה האחרונים. כמובן שלא מדובר בזלזול אבל כשלים בהחלט קיימים לאור המעבר וכתוצאה מתקלות במערכת ה crm שעברה שינוי עמוק תוך כדי תנועה. אני מבין שההסברים שלי לא שיכנעו אתכם.
החל מהשבוע ,עם כנסתנו למשכננו החדש נעבור על רשימת הלקוחות שעדיין בהליך שירות ,ניצור קשר עם כולם ונדאג לסיים את הטיפול בהם. מי שהגזמנו איתו יפוצה בהתאם.
אנו מתנצלים בפני אילו שהתאכזבו מהשירות.
באמת נחמדות לא עוזרת לכם כשהרובוט לא מתפקד. דיברתי בפוסטים קודמים על ליקויים ותקלות בשירות אותם אנו חווים במהלך החודשיים שלושה האחרונים. כמובן שלא מדובר בזלזול אבל כשלים בהחלט קיימים לאור המעבר וכתוצאה מתקלות במערכת ה crm שעברה שינוי עמוק תוך כדי תנועה. אני מבין שההסברים שלי לא שיכנעו אתכם.
החל מהשבוע ,עם כנסתנו למשכננו החדש נעבור על רשימת הלקוחות שעדיין בהליך שירות ,ניצור קשר עם כולם ונדאג לסיים את הטיפול בהם. מי שהגזמנו איתו יפוצה בהתאם.
אנו מתנצלים בפני אילו שהתאכזבו מהשירות.
עדכון
שלום לחבריי הפורום,
כמתבקש ממה שנכתב כאן על תקלות בשירות, החלטנו והצלחנו (!)להפיק דוחות של כל קריאות השירות שנרשמו החל מחודש אוקטובר 2015. אנו עוברים כרטיס כרטיס ובודקים האם הקריאה טופלה. מי שיש ספק לגביו מקבל שיחה יזומה מאיתנו. אני מאמין שנסיים את החלק הארי של הפניות אם לא את כולן עד סוף השבוע .אחרי יישור הקו נפרסם אמנת שירות חדשנית.
תודה על תשומת הלב.
כמתבקש ממה שנכתב כאן על תקלות בשירות, החלטנו והצלחנו (!)להפיק דוחות של כל קריאות השירות שנרשמו החל מחודש אוקטובר 2015. אנו עוברים כרטיס כרטיס ובודקים האם הקריאה טופלה. מי שיש ספק לגביו מקבל שיחה יזומה מאיתנו. אני מאמין שנסיים את החלק הארי של הפניות אם לא את כולן עד סוף השבוע .אחרי יישור הקו נפרסם אמנת שירות חדשנית.
תודה על תשומת הלב.